Σύνολο ψηφοφόρων: 380
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε ναι - είδες; τελικά επιστρέφουμε σ΄αυτό για το οποίο με προσκύναγες πριν για κάτι τέτοια λαμόγια να αρθει η μονιμότητα....
Παράθεση από: bitch στις Ιούλιος 25, 2011, 04:48:11 μμε ναι - είδες; τελικά επιστρέφουμε σ΄αυτό για το οποίο με προσκύναγες πριν για κάτι τέτοια λαμόγια να αρθει η μονιμότητα.... Ξέρω ξέρω, χρωστάω το video!
λοιπόν, για να χαλαρώσουμε λίγο - ακουστε σκηνικό σήμερα στην διεύθυνση: έρχεται μια φιλόλογος και λέει Γειά σας, ήρθα για διορισμό!!Δεν ήρθε ακόμα η εγκύκλιος για να κάνετε τα χαρτιά σας , της λέμε εμείς!!!ποιά εγκύκλιος; δε θα με διορίσετε; λέει αυτή (εκει καταλαβαίνουμε ότι κάτι παίζει και λέμε τι εννοείτε;)και αρχίζει ο Μεγάλος Ανατολικός του Εμπειρίκου: "μα μόλις ορκίστηκα και στη σχολή μου είπαν πως άμα πάρουμε πτυχίο , πάμε , κάνουμε τα χαρτιά μας και μας διορίζουν....ε γιαυτό ήρθα κι εγώ - να με διορίσετε!!!!! " (μας πήρε μισή ώρα να της εξηγήσουμε τι εστί ΑΣΕΠ....καλά πού ζεί αυτη; και κυρίως - πώς πήρε πτυχίο ρε παιδιά; )
Παράθεση από: bitch στις Ιούλιος 25, 2011, 03:47:55 μμλοιπόν, για να χαλαρώσουμε λίγο - ακουστε σκηνικό σήμερα στην διεύθυνση: έρχεται μια φιλόλογος και λέει Γειά σας, ήρθα για διορισμό!!Δεν ήρθε ακόμα η εγκύκλιος για να κάνετε τα χαρτιά σας , της λέμε εμείς!!!ποιά εγκύκλιος; δε θα με διορίσετε; λέει αυτή (εκει καταλαβαίνουμε ότι κάτι παίζει και λέμε τι εννοείτε;)και αρχίζει ο Μεγάλος Ανατολικός του Εμπειρίκου: "μα μόλις ορκίστηκα και στη σχολή μου είπαν πως άμα πάρουμε πτυχίο , πάμε , κάνουμε τα χαρτιά μας και μας διορίζουν....ε γιαυτό ήρθα κι εγώ - να με διορίσετε!!!!! "(μας πήρε μισή ώρα να της εξηγήσουμε τι εστί ΑΣΕΠ....καλά πού ζεί αυτη; και κυρίως - πώς πήρε πτυχίο ρε παιδιά; )Τουλάχιστον ήταν όμορφη; Να αναπληρώσει κάπως την έλλειψη στοιχειώδους λογικής (δεν λέω καν ευφυίας)
λοιπόν, για να χαλαρώσουμε λίγο - ακουστε σκηνικό σήμερα στην διεύθυνση: έρχεται μια φιλόλογος και λέει Γειά σας, ήρθα για διορισμό!!Δεν ήρθε ακόμα η εγκύκλιος για να κάνετε τα χαρτιά σας , της λέμε εμείς!!!ποιά εγκύκλιος; δε θα με διορίσετε; λέει αυτή (εκει καταλαβαίνουμε ότι κάτι παίζει και λέμε τι εννοείτε;)και αρχίζει ο Μεγάλος Ανατολικός του Εμπειρίκου: "μα μόλις ορκίστηκα και στη σχολή μου είπαν πως άμα πάρουμε πτυχίο , πάμε , κάνουμε τα χαρτιά μας και μας διορίζουν....ε γιαυτό ήρθα κι εγώ - να με διορίσετε!!!!! "(μας πήρε μισή ώρα να της εξηγήσουμε τι εστί ΑΣΕΠ....καλά πού ζεί αυτη; και κυρίως - πώς πήρε πτυχίο ρε παιδιά; )
λυπάμαι αλλά ήταν ένα ψιλομπάζο με ξανθό προς πορτοκαλί μαλλί και ρίζα τεσσάρων εκατοστών....(νομιζω δε χρειάζεται να συνεχίσω ε;....)
δεν είναι φθόνος!! Αμέσως εσείς οι άντρες να την πετάξετε τη χολή σας!!Απλά εξηγώ ότι η "εξυπνάδα" της δεν οφείλεται στο ξανθό της κεφαλής της μιας και το βασικό της χρώμα ήτο μαύρο..... @ dinateacherαπομυθοποίηση ΤΩΡΑ!!! ( επειδή όπως έχουμε ξαναπεί.΄..είμαι και καλός άνθρωπος... )
Παράθεση από: Landau στις Ιούλιος 25, 2011, 08:08:19 μμΠαράθεση από: bitch στις Ιούλιος 25, 2011, 03:47:55 μμλοιπόν, για να χαλαρώσουμε λίγο - ακουστε σκηνικό σήμερα στην διεύθυνση: έρχεται μια φιλόλογος και λέει Γειά σας, ήρθα για διορισμό!!Δεν ήρθε ακόμα η εγκύκλιος για να κάνετε τα χαρτιά σας , της λέμε εμείς!!!ποιά εγκύκλιος; δε θα με διορίσετε; λέει αυτή (εκει καταλαβαίνουμε ότι κάτι παίζει και λέμε τι εννοείτε;)και αρχίζει ο Μεγάλος Ανατολικός του Εμπειρίκου: "μα μόλις ορκίστηκα και στη σχολή μου είπαν πως άμα πάρουμε πτυχίο , πάμε , κάνουμε τα χαρτιά μας και μας διορίζουν....ε γιαυτό ήρθα κι εγώ - να με διορίσετε!!!!! "(μας πήρε μισή ώρα να της εξηγήσουμε τι εστί ΑΣΕΠ....καλά πού ζεί αυτη; και κυρίως - πώς πήρε πτυχίο ρε παιδιά; )Τουλάχιστον ήταν όμορφη; Να αναπληρώσει κάπως την έλλειψη στοιχειώδους λογικής (δεν λέω καν ευφυίας) καμιά δίμετρη ξανθιά κουκλάρα θα ήταν!