0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καιρος ειναι να φυγουν ολοι οι νηπιαγωγοι και καθηγητες που διδασκουν στα ιδιωτικα......
τελικα μετα απο πολλη σκεψη και εξεταση πολλων αλλων σχολων αποφασισα οτι η πιο"ασφαλης" ας πουμε επιλογη ειναι το νηπιαγωγων...δεν λεω,πολλα τμηματα νηπιαγωγων υπαρχουν, πολλα ατομα δινουν ασεπ, πολλοι αδιοριστοι προς το παρον αλλα οι προοπτικες απορροφησης στο μελλον εναι σχετικα καλες με τα ολοημερα νηπιαγωγεια. Λαμβανοντας υποψην οτι θα τελειωσω μετα απο 3-4 χρονια ισως να εχουν φτιαξει τα πραγματα....Επισης αποφασισα να δωσω στο τμημα της αθηνας, αν καποιος ξερει ποσα ατομα παιρνουν, ποσοι χοντρικα συμμετεχουν και ισως καποιο προηγουμενο θεμα θα με υποχρεωνε:)ευχαριστω:)
silvi το εχω σκεφτει αλλα δυσκολα θα γραψω 16-17 που ειναι η βαση για το νηπιαγωγων...επιπλεον εχουν περασει πολλα χρονια(7-8) απο τοτε που τελειωσα το σχολειο και δεν θυμαμαι τπτ απο αρχαια,λατινικα κλπ ποσο μαλλον μαθηματικα και φυσικες.... ασε που ψιλοντρεπομαι κιολας....εσυ θα δωσεις πανελληνιες?που στεοχευεις?
Στην Αθήνα απ' όσο ξέρω παίρνουν με βαθμό πτυχίου στο δημοτικής εκπαίδευσης. Υποθέτω το ίδιο θα ισχύει και για το τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης. Αυτό μπορείς να το μάθεις είτε από το site της σχολής http://www.ecd.uoa.gr/index.htm είτε να τηλεφωνήσεις στη γραμματεία. Είναι πολύ αισιόδοξο αυτό που λες για τους νηπιαγωγούς όμως πώς υποθέτεις ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα με τα ολοήμερα; Εννοώ ότι ακόμη και τώρα υπάρχουν ολοήμερα, ωστόσο η κατάσταση είναι δύσκολη.
Καλησπερα,σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες στο νηπιαγωγων,μπορειτε να με πληροφορισετε τις προοπτικες του κλαδου?καπου ακουσα οτι τα νηπιαγωγεια θα γινουν ολοημερα,θα προσλαμβανονται δηλαδη οι νηπιαγγοι οπως τωρα οι δασκαλοι???επιπλεον μια βασικη ερωτηση,τι κανει ενας νηπιαγωγος?ευχαριστω οποιον εχει την καλη διαθεση να μου απαντησει:)
το καλο ειναι οτι το χρονικο διαστημα ειναι μικρο 4 ωρες...αλλα θα μου πεις ειναι πολλες οι 4 ωρες....βεβαια ειναι δημιουργικο επαγγελμα...αλλα απο τα πιο μελενα του σημεια πιστευω ειναι οτι εχεις αμεση επαφη με τους γονεις.Στο νηπιαγωγειο φανταζομαι εισαι μομος σου, δεν υπαρχει καποιος υπευθυνος οπως ο διευθυντης στα σχολεια ε?
.Στο νηπιαγωγειο φανταζομαι εισαι μομος σου, δεν υπαρχει καποιος υπευθυνος οπως ο διευθυντης στα σχολεια ε?
Παράθεση από: rebecca... στις Οκτωβρίου 13, 2010, 02:51:23 pm.Στο νηπιαγωγειο φανταζομαι εισαι μομος σου, δεν υπαρχει καποιος υπευθυνος οπως ο διευθυντης στα σχολεια ε?ισχυει μαλλον ε?