0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τί γίνεται??όντως,το γεγονός ότι δε βγάζουν τους πίνακες δε μου αρέσει κι εμένα...για να επικοινωνήσουμε να δούμε...
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:43:18 amτί γίνεται??όντως,το γεγονός ότι δε βγάζουν τους πίνακες δε μου αρέσει κι εμένα...για να επικοινωνήσουμε να δούμε...μη βιαζεσαι συνηθως πινακες βγαινουν μεσημερι..............
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:50:24 amΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:43:18 amτί γίνεται??όντως,το γεγονός ότι δε βγάζουν τους πίνακες δε μου αρέσει κι εμένα...για να επικοινωνήσουμε να δούμε...μη βιαζεσαι συνηθως πινακες βγαινουν μεσημερι..............μόλις επικοινώνησαδεν θα βγουν οι πίνακες σήμερα!η κοπέλα που μιλούσα ξεκίνησε λέγοντας : "οι πίνακες αναρτώνται σήμερα..."τη διακόπτει μία από μέσα :"όχι δεν αναρτώνται"οπότε συνεχίζει: "...χμμ όχι δεν αναρτώνται σήμερα"το χαρακτήρισε ως αναποδιά!! και δε ξέρει γιατί..αφού τώρα το έμαθε κι αυτή... και οι τοποθετήσεις τέλος της εβδομάδας...Δευτέρα...αφού μπήκε και η Δευτέρα....
εννοειτε τους πινακες ωρομισθιων που δεν εχουν βγει εδω και 3 βδομαδες?
πάνε για την άλλη εβδομάδα οι τοποθετήσεις...με τους πίνακες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα αλλά δεν το βλέπουν!!!είχα τηλεφωνική επικοινωνία μόλις πρίν απο λίγο. ΥΠΟΜΟΝΗ!!!