*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 550643 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pd

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #2618 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:21:37 pm »
Παιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση.
ΝΑΙ αλλα σε αυτο παιζει και η ΓΑ ,οσοι εχουν βαλει το κουτακι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kynthia

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Τίποτα δεν είναι τυχαίο!Ότι είναι ναγίνει θα γίνει
    • Προφίλ
« Απάντηση #2619 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:22:15 pm »
Περυσι πόσους πήραν στη

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2620 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:23:10 pm »
έτσι ειχα ακουσει.....δε ξερω...ποσους πε 2 να χρειαστούν?αν θυμάστε υπήρχε κ στην εγκυκλιο της γενικης εκπαιδευσης αλλα εμείς προηγούμαστε!!!αχ, μακάρι να παρει πολλους!!!!αλλιως η ωρομισθία μας μένει!!!!

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2621 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:25:55 pm »
Παιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση.
ΝΑΙ αλλα σε αυτο παιζει και η ΓΑ ,οσοι εχουν βαλει το κουτακι.
εμεις προηγουμαστε....είχε βγει κ σχετική εγκυκλιος...
την είχα δει στο alfavita. αν τη βρω θα την ανεβασω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2622 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:26:18 pm »
Για το πρόγραμμα πρώτα θα πάρουν απο τους πίνακες της ειδικής και μετα απο γενική, αυτό μου είχαν πει τουλάχιστον όταν κανεμα τα χαρτιά μας. Θα είναι πλήρους ωραρίου, το λέει και η εγκύκλιος αλλά, όπως καταλαβαίνετε, θα διατίθεσαι τουλάχιστον σε 2 σχολεία για να συμπληρώνεις ωράριο. Ωστόσο με ανησύχησε αυτό με την έγκριση που είπατε. Νόμιζα ότι είχε ήδη εγκριθεί.  :-\

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2623 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:27:50 pm »
Σαν καινούρια στο site εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όσους πέρασαν στην α φάση και καλή υπομονη σε εμάς που περιμένουμε τη β φάση -έστω και μόνο για να ελπίζουμε  :-\.

Γνωρίζει μήπως κάποιος αν αυτοί οι αναπληρωτές ήταν μονο πλήρους ωραρίου ή και μειωμένου;
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος kynthia

• Νέο μέλος
  • *
  • Τίποτα δεν είναι τυχαίο!Ότι είναι ναγίνει θα γίνει
    • Προφίλ
« Απάντηση #2624 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:30:13 pm »

Περυσι πόσους πήραν στη

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2625 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:30:36 pm »
διάβασα οτι πρέπει σύμφωνα με τον νόμο να παίρνουν το 20% σε κάθε φάση....δεν τους μέτρησα αλλά είναι κάμποσοι.... :-\ :-\

20% από αυτούς που χρειάζονται;; έτσι θα έπρεπε να κάνει 5 φάσεις για να φτάσει στο 100%;;

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2626 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:31:49 pm »
Εγώ ένα έχω να πω... είμαστε θλιβεροί... 18 Φυσικούς ΠΕ04.01 και 28 Γεωπόνους ΠΕ14.04 στην πρώτη φάση. Να βάλει τους Γεωπόνους να διδάξουν τους νόμους του Νεύτωνα και εμείς να πάμε για βρούβες. ...
έχεις δίκιο...
ό,τι και αν πεις..έχεις δίκιο..

Αποσυνδεδεμένος marsak72

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2627 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:34:19 pm »
Σαν καινούρια στο site εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όσους πέρασαν στην α φάση και καλή υπομονη σε εμάς που περιμένουμε τη β φάση -έστω και μόνο για να ελπίζουμε  :-\.

Γνωρίζει μήπως κάποιος αν αυτοί οι αναπληρωτές ήταν μονο πλήρους ωραρίου ή και μειωμένου;
[/uote]Κι εγω την ιδια απορια εχω.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2628 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:38:05 pm »
Εγώ ένα έχω να πω... είμαστε θλιβεροί... 18 Φυσικούς ΠΕ04.01 και 28 Γεωπόνους ΠΕ14.04 στην πρώτη φάση. Να βάλει τους Γεωπόνους να διδάξουν τους νόμους του Νεύτωνα και εμείς να πάμε για βρούβες. ...
Φίλε οι γεωπόνοι χρειάζονται στα ειδικά σχολεία....πολλά απ'αυτά έχουν ειδικότητα στην γεωπονία...όπως τα ΕΕΕΕΚ και σε αρκετά ΤΕΕ ειδικής αγωγής....εσείς τους νόμους του Νεύτωνα δυστυχώς είναι πιο δύσκολο να βρείτε τμήμα ειδικής αγωγής που να μπορείτε να τους διδάξετε.....

Και κάτι άλλο που παρατηρώ τις τελευταίες μέρες περίεργο εδώ μέσα (που παρόλο που περιμένω κι εγώ δεν έμπαινα πολύ)....γιατί τόσο θέμα για την τοποθέτηση την μακρινή....;;;; Δεν ξέραμε όλοι πως δηλώνουμε ανα την επικράτεια....;; Ξέρω πως γίνονται πολλές παρατυπίες απ'το Υπουργείο....αλλά τόση διαμαρτυρία δεν την έχω δει ούτε στο topic των συναδέλφων στην γενική εκπαίδευση που θα πάνε στα κορφοβούνια ή και στην τριετία του διορισμού ΚΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ από τους ειδικής.......
Σαν να χάσαμε λίγο το μέτρο.....;;;;;  ??? ??? ??? Το κουτάκι είναι στο χέρι μας αν θα το δηλώσουμε...όπως επίσης και αν θα δηλώσουμε 5 ή 15 περιοχές...............
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2629 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:38:38 pm »
Προηγούμαστε;;ναι ε;;
εγώ ως λύση βρήκα να πάω να πάρω επάρκεια νοηματική επάρκεια braille
δεν προλαβαίνω να κάνω τρία παιδιά σε ένα χρόνο..
πόσους να πάρουν τώρα..
229 είναι ήδη πολλοί για φιλολόγους μιλάω..
άντε να δούμε..
η υπομονή είναι αρετή..ας γίνουμε ενάρετοι λοιπόν..

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2630 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:48:23 pm »
Στην αρχή είχα θέση 177 στους φιλολόγους μετά βρέθηκα 181!!!! Σε τι αριθμό σταμάτησαν να παίρνουν???Ξέρετε σίγουρα οτι πιραν μεχρι το 171???

...σταμάτησαν στο 145 του πίνακα

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2631 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:49:30 pm »
Φίλε οι γεωπόνοι χρειάζονται στα ειδικά σχολεία....πολλά απ'αυτά έχουν ειδικότητα στην γεωπονία...όπως τα ΕΕΕΕΚ και σε αρκετά ΤΕΕ ειδικής αγωγής....εσείς τους νόμους του Νεύτωνα δυστυχώς είναι πιο δύσκολο να βρείτε τμήμα ειδικής αγωγής που να μπορείτε να τους διδάξετε.....

Και κάτι άλλο που παρατηρώ τις τελευταίες μέρες περίεργο εδώ μέσα (που παρόλο που περιμένω κι εγώ δεν έμπαινα πολύ)....γιατί τόσο θέμα για την τοποθέτηση την μακρινή....;;;; Δεν ξέραμε όλοι πως δηλώνουμε ανα την επικράτεια....;; Ξέρω πως γίνονται πολλές παρατυπίες απ'το Υπουργείο....αλλά τόση διαμαρτυρία δεν την έχω δει ούτε στο topic των συναδέλφων στην γενική εκπαίδευση που θα πάνε στα κορφοβούνια ή και στην τριετία του διορισμού ΚΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ από τους ειδικής.......

Σαν να χάσαμε λίγο το μέτρο.....;;;;;  ??? ??? ??? Το κουτάκι είναι στο χέρι μας αν θα το δηλώσουμε...όπως επίσης και αν θα δηλώσουμε 5 ή 15 περιοχές...............

Μια παρατήρηση για τα επιπλέον 200 ευρώ της ΕΑ. Στο σχολείο που ημουν πέρσι  ολοι οι συνάδελφοι διαπιστώσαμε απο Μάρτη και μετά πως το επίδομα περικόπηκε απο 195 στα 157 ευρώ. Και έπεται και συνέχεια φυσικά στο πλαίσιο των περικοπών αλλά και μετά απο απαιτήσεις γονέων ΑμΕΑ, οι οποίοι ζητούν την κατάργησή του μιας και ο ΄χωρος της ΕΑ έχει και καποιους συναδέλφους που έρχονται για το επίδομα και μόνο. Και κάτι ακόμα... Μακάρι να διοριζόμουν σε ειδικό πλαίσιο, μιας και αυτό ξέρω να κάνω,οπουδήποτε και ας καθόμουν εκεί 13 χρόνια. Αλλά δε γίνεται μόνο με απόσπαση στην ειδική μετά το πέρας της τριετίας στη γενική

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182738
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 616
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)