0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση.
Παράθεση από: gflower στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:54:29 pmΠαιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση. ΝΑΙ αλλα σε αυτο παιζει και η ΓΑ ,οσοι εχουν βαλει το κουτακι.
διάβασα οτι πρέπει σύμφωνα με τον νόμο να παίρνουν το 20% σε κάθε φάση....δεν τους μέτρησα αλλά είναι κάμποσοι....
Εγώ ένα έχω να πω... είμαστε θλιβεροί... 18 Φυσικούς ΠΕ04.01 και 28 Γεωπόνους ΠΕ14.04 στην πρώτη φάση. Να βάλει τους Γεωπόνους να διδάξουν τους νόμους του Νεύτωνα και εμείς να πάμε για βρούβες. ...
Σαν καινούρια στο site εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όσους πέρασαν στην α φάση και καλή υπομονη σε εμάς που περιμένουμε τη β φάση -έστω και μόνο για να ελπίζουμε .Γνωρίζει μήπως κάποιος αν αυτοί οι αναπληρωτές ήταν μονο πλήρους ωραρίου ή και μειωμένου;[/uote]Κι εγω την ιδια απορια εχω.
Στην αρχή είχα θέση 177 στους φιλολόγους μετά βρέθηκα 181!!!! Σε τι αριθμό σταμάτησαν να παίρνουν???Ξέρετε σίγουρα οτι πιραν μεχρι το 171???
Παράθεση από: bear στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:05:30 pmΕγώ ένα έχω να πω... είμαστε θλιβεροί... 18 Φυσικούς ΠΕ04.01 και 28 Γεωπόνους ΠΕ14.04 στην πρώτη φάση. Να βάλει τους Γεωπόνους να διδάξουν τους νόμους του Νεύτωνα και εμείς να πάμε για βρούβες. ...Φίλε οι γεωπόνοι χρειάζονται στα ειδικά σχολεία....πολλά απ'αυτά έχουν ειδικότητα στην γεωπονία...όπως τα ΕΕΕΕΚ και σε αρκετά ΤΕΕ ειδικής αγωγής....εσείς τους νόμους του Νεύτωνα δυστυχώς είναι πιο δύσκολο να βρείτε τμήμα ειδικής αγωγής που να μπορείτε να τους διδάξετε.....Και κάτι άλλο που παρατηρώ τις τελευταίες μέρες περίεργο εδώ μέσα (που παρόλο που περιμένω κι εγώ δεν έμπαινα πολύ)....γιατί τόσο θέμα για την τοποθέτηση την μακρινή....;;;; Δεν ξέραμε όλοι πως δηλώνουμε ανα την επικράτεια....;; Ξέρω πως γίνονται πολλές παρατυπίες απ'το Υπουργείο....αλλά τόση διαμαρτυρία δεν την έχω δει ούτε στο topic των συναδέλφων στην γενική εκπαίδευση που θα πάνε στα κορφοβούνια ή και στην τριετία του διορισμού ΚΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ από τους ειδικής.......Σαν να χάσαμε λίγο το μέτρο.....;;;;; Το κουτάκι είναι στο χέρι μας αν θα το δηλώσουμε...όπως επίσης και αν θα δηλώσουμε 5 ή 15 περιοχές...............