0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gmork στις Οκτωβρίου 02, 2010, 05:26:38 pmΛοιπον, θα σας μεταφερω τη δικη μου εμπειρια. Ο αλλος συναδελφος με τον οποιο ειμαστε στο ιδιο σχολειο επικοινωνησε με το συμβουλο ειδικης αγωγης γαι διευκρινισεις πανω στο προγραμμα. Του ειπε πως ξεκιναμε κανονικα να στηριζουμε το παιδι και θα κληθουμε οταν θα γινει η επιμορφωση. Οταν του ειπε πως δεν ξερει τι να κανει χωρις να εχει επιμορφωθει ο συμβουλος του εδωσε καποιες προχειρες οδηγιες και του επεσημανε πως δεν μπορει να καθεται μεχρι την επιμορφωση,να μην κανει τιποτα και να μενει το παιδι αστηριχτο διοτι...η πληρωμη τρεχει. Επομενως kinegire υπαρχει καποια επισημη οδηγια απο το υπουργειο οτι οι αναπληρωτες του προγραμματος δεν κανουν τιποτα μεχρι την επιμορφωση ωστε να το δωσω τοσο στο διευθυντη οσο και στο γραφειο διευθυνσης και κατ επεκταση και στο συμβουλο?Αν ναι, παραπεμψε με Ετσι θα ειμαι καλυμμενη και θα γνωριζω τι προβλεπεταιΑν και το έχω κάνει σε άλλο θέμα θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου. Προσλήφθηκα και εγώ με το πρόγραμμα.Παρουσιάστηκα στην διδε και δεν με ενημέρωσαν για τίποτα σχετικά με το πρόγραμμα.Μου είπαν να πάω σε ένα γυμνάσιο και ότι κάποια στιγμή θα με διαθέσουν σε ακόμα ένα.Πήγα στο γυμνάσιο λοιπόν και μου είπε ο διευθυντής ότι έχουν μόνο Τ.Ε. Τον ρώτησα αν υπάρχει κάποιο παιδί για παράλληλη στήριξη και μου είπε πως όχι.Μίλησα με την άλλη συνάδελφο ειδικής που βρίσκεται εκεί ήδη από την α' φάση η οποία κάνει στα Τ.Ε. και κανονίσαμε να κάνω την Δευτέρα και εγώ 4 ώρες μάθημα στο Τ.Ε.Αλλά τελικά δεν θα κάνω.Θα μιλήσω με τον Δ/ντή και θα του πω να επικοινωνήσει με το υπουργείο για να μάθει τι ακριβώς πρέπει να γίνει γιατί στο τέλος μου φαίνεται θα βρούμε και τον μπελά μας...Αν έχω κάτι καινούριο αύριο θα σας ενημερώσω...
Λοιπον, θα σας μεταφερω τη δικη μου εμπειρια. Ο αλλος συναδελφος με τον οποιο ειμαστε στο ιδιο σχολειο επικοινωνησε με το συμβουλο ειδικης αγωγης γαι διευκρινισεις πανω στο προγραμμα. Του ειπε πως ξεκιναμε κανονικα να στηριζουμε το παιδι και θα κληθουμε οταν θα γινει η επιμορφωση. Οταν του ειπε πως δεν ξερει τι να κανει χωρις να εχει επιμορφωθει ο συμβουλος του εδωσε καποιες προχειρες οδηγιες και του επεσημανε πως δεν μπορει να καθεται μεχρι την επιμορφωση,να μην κανει τιποτα και να μενει το παιδι αστηριχτο διοτι...η πληρωμη τρεχει. Επομενως kinegire υπαρχει καποια επισημη οδηγια απο το υπουργειο οτι οι αναπληρωτες του προγραμματος δεν κανουν τιποτα μεχρι την επιμορφωση ωστε να το δωσω τοσο στο διευθυντη οσο και στο γραφειο διευθυνσης και κατ επεκταση και στο συμβουλο?Αν ναι, παραπεμψε με Ετσι θα ειμαι καλυμμενη και θα γνωριζω τι προβλεπεται
ενας κοινωνιολογος χωρις σεμιναριο και μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη αλλα με νοηματικη και braille εχει ελπιδες???
ΕΤΣΙ που περιεγραψε ο kingerios το προγραμμα μου φαινεται οτι αφορα και τους ηδη διορισμενους ... σαν την επιμορφωση με τις νεες τεχνολογιες .. σας δημιουργηθηκε η ιδια εντυπωση ..? η' εγω κανω λαθος ? τι να περιμενουμε .... αυτοι δεν ξερουν ουτε ποιους θα επιμορφωσουν...
Παιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?