*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 547771 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3318 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 12:09:40 pm »
Λοιπον, θα σας μεταφερω τη δικη μου εμπειρια. Ο αλλος συναδελφος με τον οποιο ειμαστε στο ιδιο σχολειο επικοινωνησε με το συμβουλο ειδικης αγωγης γαι διευκρινισεις πανω στο προγραμμα. Του ειπε πως ξεκιναμε κανονικα να στηριζουμε το παιδι και θα κληθουμε οταν θα γινει η επιμορφωση. Οταν του ειπε πως δεν ξερει τι να κανει χωρις να εχει επιμορφωθει ο συμβουλος του εδωσε καποιες προχειρες οδηγιες και του επεσημανε πως δεν μπορει να καθεται μεχρι την επιμορφωση,να μην κανει τιποτα και να μενει το παιδι αστηριχτο διοτι...η πληρωμη τρεχει. Επομενως kinegire υπαρχει καποια επισημη οδηγια  απο το υπουργειο οτι οι αναπληρωτες του προγραμματος δεν κανουν τιποτα μεχρι την επιμορφωση ωστε να το δωσω τοσο στο διευθυντη οσο και στο γραφειο διευθυνσης και κατ επεκταση και στο συμβουλο?Αν ναι, παραπεμψε με Ετσι θα ειμαι καλυμμενη και θα γνωριζω τι προβλεπεται

Αν και το έχω κάνει σε άλλο θέμα θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου.
Προσλήφθηκα και εγώ με το πρόγραμμα.
Παρουσιάστηκα στην διδε και δεν με ενημέρωσαν για τίποτα σχετικά με το πρόγραμμα.
Μου είπαν να πάω σε ένα γυμνάσιο και ότι κάποια στιγμή θα με διαθέσουν σε ακόμα ένα.
Πήγα στο γυμνάσιο λοιπόν και μου είπε ο διευθυντής ότι έχουν μόνο Τ.Ε.
Τον ρώτησα αν υπάρχει κάποιο παιδί για παράλληλη στήριξη και μου είπε πως όχι.
Μίλησα με την άλλη συνάδελφο ειδικής που βρίσκεται εκεί ήδη από την α'  φάση η οποία κάνει στα Τ.Ε. και κανονίσαμε να κάνω την Δευτέρα και εγώ 4 ώρες μάθημα στο Τ.Ε.
Αλλά τελικά δεν θα κάνω.
Θα μιλήσω με τον Δ/ντή και θα του πω να επικοινωνήσει με το υπουργείο για να μάθει τι ακριβώς πρέπει να γίνει γιατί στο τέλος μου φαίνεται θα βρούμε και τον μπελά μας...
Αν έχω κάτι καινούριο αύριο θα σας ενημερώσω...

και πολύ καλά θα κάνεις!!!
να μας ενημερώσεις κι εμάς ναι,γιατί μας αφορά,είτε είμαστε στο πρόγραμμα είτε όχι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rebecca...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3319 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 01:32:03 am »
ενας κοινωνιολογος χωρις σεμιναριο και μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη αλλα με νοηματικη και braille εχει ελπιδες???
ΠΕ 10

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3320 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:17:14 am »
ενας κοινωνιολογος χωρις σεμιναριο και μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη αλλα με νοηματικη και braille εχει ελπιδες???
Όχι, εφόσον όπως μπορείς να δεις στους αντίστοιχους πίνακες, όσοι έχουν νοηματική και braille, έχουν και σεμινάριο. Οπότε και να μπορείς να μπεις στου πίνακες, θα είσαι πίσω από όλους αυτούς. Ξαναλέω ότι εδώ τίθεται σοβαρό θέμα με το σεμινάριο για περιπτώσεις σαν τη δική σου, αφού το διατηρεί σαν προσόν αλλά είναι αδύνατον για όποιον θέλει πλέον να το αποκτήσει να το κάνει. Τίθεται δηλαδή θέμα άνισου ανταγωνισμού. Η' το καταργείς για όλους ως προσόν, ή δίνεις την ευκαρία σε όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:27:34 am από Green »

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3321 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 10:15:30 am »
καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! :D Έχουμε νεότερα???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bf44

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3322 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 10:49:09 am »
Καλημέρα κι από μένα. Δυστυχώς δεν απαντάνε σε καμιά τηλ. γραμμή...
... and never look back

Αποσυνδεδεμένος bf44

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3323 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 11:14:27 am »
Μόλις επικοινώνησα, ''κάτι ενδέχεται γι' αυτήν την εβδομάδα'' η απάντηση. Για νούμερο δεν υπάρχει καμιά πληροφόρηση.
... and never look back

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3324 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 01:37:50 pm »
απλά θα περιμένουμε!!!!!! ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #3325 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 01:47:46 pm »
Καλησπέρα και από μένα..
ας περιμένουμε λοιπόν!!
ξέρουμε κενά;;
και καλό μας χειμώνα!!

Αποσυνδεδεμένος pd

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3326 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 02:13:24 pm »
ΕΤΣΙ που περιεγραψε ο kingerios το προγραμμα μου φαινεται οτι αφορα και τους ηδη διορισμενους ... σαν την επιμορφωση με τις νεες τεχνολογιες .. σας δημιουργηθηκε η ιδια εντυπωση ..? η' εγω κανω λαθος ? τι να περιμενουμε .... αυτοι δεν ξερουν ουτε ποιους θα επιμορφωσουν...

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3327 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 02:24:23 pm »
ΕΤΣΙ που περιεγραψε ο kingerios το προγραμμα μου φαινεται οτι αφορα και τους ηδη διορισμενους ... σαν την επιμορφωση με τις νεες τεχνολογιες .. σας δημιουργηθηκε η ιδια εντυπωση ..? η' εγω κανω λαθος ? τι να περιμενουμε .... αυτοι δεν ξερουν ουτε ποιους θα επιμορφωσουν...

μπα δεν ειναι για διορισμένους, αν και θα έπρεπε να υπάρχει και για εμάς κάτι αντίστοιχο. Στο σχεδιασμό του προγράμματος δεν λέει αν είναι για αναπληρωτές ή μόνιμους.

Αποσυνδεδεμένος sw1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3328 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 03:46:00 pm »
Καλησπέρα,
αγαπητέ kinegiros - αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά διότι μάλλον έχεις κάνει μια καλή δεύτερη ανάγνωση σε ότι αφορά το θέμα με το πρόγραμμα της εξατομικευμένης παράληλης στήριξης στην ειδική αγωγή. ¨Οπως ήδη διάβασα και άλλος συνάδελφος έχει την ίδια με εμένα παρακάτω απορία: αν μας καλέσουν απο τη δευτεροβάθμια να μπούμε σε τάξη, είτε για Τ.Ε είτε για Π.Σ εσύ ισχυρίζεσαι ότι πρέπει να αρνηθούμε να το κάνουμε, τουλάχιστον μέχρι να γίνει η επιμόρφωση? Δηλαδή να αρνηθούμε την προσωρινή τοποθέτηση μέχρι να αρχίσει η επιμόρφωση?
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τόσο τα διακαιώματα μας, όσο και τις υποχρεώσεις μας.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #3329 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 04:23:07 pm »
Παιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?

Συνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #3330 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 04:34:59 pm »
Ωραία αυτά που λέει ο Αλεβίζος. Εγώ όμως θέλω να θέσω το εξής (ρητορικό;) ερώτημα, τι θα γίνει με τα ΚΕΔΔΥ που δεν είναι στελεχωμένα;
Κανονικά, για μένα, πρέπει οι εκπειδευτικοί των ΚΕΔΔΥ να είναι αυτοί που θα επιμορφωθούν, καθώς αυτοί έιναι που γνωρίζουν την πραγματικότητα της τάξης, και όχι οι ψυχολόγοι, οι κοινωνικοί λειτορυγοί και το υπόλοιπο ΕΕΠ (δεν έχω κάτι μαζί τους, απλά είναι άλλος ο ρόλος τους και άλλη η δουλειά τους). Πολλά ΚΕΔΔΥ όμως (τα περισσότερα που γνωρίζω) δεν είναι στελεχωμένα με εκπαιδευτικούς (π.χ. στο ΚΕΔΔΥ που είμαι εγώ, εδώ ακι 3 χρόνια που εγώ έχω εκπαιδευτική άδεια δεν έχει πάει άλλος νηπιαγωγός, όπως και δεν υπάρχει ούτε δάσκαλος μόνιμος, ούτε δευτεροβάθμιας, αλλά κάθε χρόνο ή διατείθεται κάποιος μερικώς από τη διέυθυνση ή σε κάποια φάση στο με΄σο της χρονιάς έρχεται κάποιος αναπληρωτής)....

Μεγάλα λόγια πάλι και από ουσία ΤΙΠΟΤΑ
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3331 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 04:37:57 pm »
Παιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?

Τα κενά είναι ίδια με πέρσι...επίσης στην ειδική δεν γίνεται η σύμπτηξη τμημάτων εύκολα (που μειώνει θέσεις) και εφόσον τόσα χρόναι δεν φτάνουν ποτέ οι 2 φάσεις ΑΚΩ μόνο για να καλυφθούν τα κενά...η λογική λέει πως θα πάρουν....
π.χ ο νομός Λασιθίου που ξέρω πήρε μόνο έναν ΑΚΩ ΠΕ02 στην Α φάση και υπάρχουν ακόμη 4 κενά....δηλαδή και έναν ακόμη ΑΚΩ να στείλουν στην
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182574
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687