*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 550454 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3920 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 02:04:19 am »
     Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα  ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄
    Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωρα

Μην λέμε ότι μας κατέβει
γιατί ΑΜΩ ? εγώ στο σχολείο μου θέλω ΑΚΩ φιλόλογο για το Τ.Ε. με ΑΜΩ δεν καλυπτόμαστε. Αλλά ευτυχώς που τα κενά τα δίνουμε εμείς από το σχολείο και όχι εσύ.

Όσο αφορά το 4ωρο εκεί πας μόνο στην περιφέρεια που δήλωσες και συμφέρει μόνο αν το σχολείο είναι κοντά στο σπίτι σου αλλιώς είναι ασύμφορο.

Επίσης να θυμίσω ότι αν δεν πάει κανείς από τους πίνακες ειδικής καλούν από του πίνακες γενικής, αυτό το λέω γιατί είπαν ορισμένοι εδώ κάποιες ανακρίβειες

'Εχουμε ξαναμιλήσει και εμπιστεύομαι την άποψή σου, Σήμερα όμως τηλεφώνησα στη Διεύθυνση ΕΑ, το έχω παραθέσει ήδη από το μεσημέρι κι εδώ, μου είπαν, λοιπόν, πως από εδώ και πέρα σκέφτονται μόνο για ωρομίσθιους. Τι σημαίνει αυτό; Κλείνουν μάτια και αυτιά στην παρούσα κατάσταση; Αφού υπάρχει κενό ΑΚΩ στο σχολείο σου- και προφανώς και σε άλλα- γιατί μεταφέρουν τέτοιες πληροφορίες;
Δυστυχώς γιατί τους τελειώνουν τα κονδύλια μάλλον...Οπότε δεν έχουν σοβαρό επιχείρημα όπως το ότι δεν υπάρχουν πλέον πολλά κενά...μόνο την τσιγγουνιά τους...γι αυτό δεν βγαίνει άκρη!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3921 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 02:11:35 am »
Επομένως μόνο ο Αυτιάς μας μένει ή κάτι παρόμοιο, μην του κάνω και διαφήμηση..Τι να πω, ίσως ντραπούν λιγάκι, αν τους πιάσει στο στόμο του η TV!
Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3922 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 02:19:24 am »
Εδώ που τα λέμε (χωρίς να θέλω να κάνω επίθεση σε άλλους κλάδους) έχουν κάνει τραγική διαχείριση των κονδυλίων...δεν μπορεί να είναι πιο αναγκαίο να προσλαμβάνουν ΑΚΩ στην Ιταλική γλώσσα και στα ειδικά σχολεία να συνεχίζουν να κάνουν κενά τα παιδιά και να μπαίνει το βοηθητικό προσωπικό να απασχολεί τα παιδιά στις τάξεις...αυτά έμαθα πρόσφατα και φρίκαρα!!!
Η Ιταλική γλώσσα μας μάρανε....
Το ξαναλέω...δεν επιτίθεμαι σε συναδέλφους...αλλά υπάρχουν προτεραιότητες...η εκπαίδευση δεν είναι μέσο για να βολεύονται κλάδοι....

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3923 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 02:21:18 am »
Επομένως μόνο ο Αυτιάς μας μένει ή κάτι παρόμοιο, μην του κάνω και διαφήμηση..Τι να πω, ίσως ντραπούν λιγάκι, αν τους πιάσει στο στόμο του η TV!

στο στόμα τους η TV

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3924 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 02:28:34 am »
Εδώ που τα λέμε (χωρίς να θέλω να κάνω επίθεση σε άλλους κλάδους) έχουν κάνει τραγική διαχείριση των κονδυλίων...δεν μπορεί να είναι πιο αναγκαίο να προσλαμβάνουν ΑΚΩ στην Ιταλική γλώσσα και στα ειδικά σχολεία να συνεχίζουν να κάνουν κενά τα παιδιά και να μπαίνει το βοηθητικό προσωπικό να απασχολεί τα παιδιά στις τάξεις...αυτά έμαθα πρόσφατα και φρίκαρα!!!
Το ξαναλέω...δεν επιτίθεμαι σε συναδέλφους...αλλά υπάρχουν προτεραιότητες...η εκπαίδευση δεν είναι μέσο για να βολεύονται κλάδοι....
[/

Να που τελικά ο εποικοδομητικός διάλογός μας καταλήγει σε απόλυτη συμφωνία, από την πλευρά μου σίγουρα. Το άκουσα κι εγώ αυτό για το βοηθητικό προσωπικό..Από όπου πιέζονται, αυτούς και ικανοποιούν. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε εισακουστεί..Λοιπόν, αύριο με πιο φρέσκες ιδέες ας συναντηθούμε όλοι εδώ μήπως και καταφέρουμε τίποτα. Προς το παρόν καληνύχτα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3925 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 02:30:17 am »
[/

Να που τελικά ο εποικοδομητικός διάλογός μας καταλήγει σε απόλυτη συμφωνία, από την πλευρά μου σίγουρα. Το άκουσα κι εγώ αυτό για το βοηθητικό προσωπικό..Από όπου πιέζονται, αυτούς και ικανοποιούν. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε εισακουστεί..Λοιπόν, αύριο με πιο φρέσκες ιδέες ας συναντηθούμε όλοι εδώ μήπως και καταφέρουμε τίποτα. Προς το παρόν καληνύχτα.
Συμφωνώ..καληνύχτα!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος mak73

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3926 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:20:32 am »
καλημερα συναδελφοι. σημερα κι αυριο εκτος απο τηλ στο 3434194 προτεινετε κατι αλλο? εγω τους εχω τρελανει στα τηλ και η ιδια καραμελα συνεχιζεται....παρτε τηλ οσο μπορειτε ...μην την πατησουμε σαν τη γερμανικη που καλουσαν ΑΜΩ και δεν πηγαινε ενας στους 3

Αποσυνδεδεμένος Λεωνιδας

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3927 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:55:09 am »
             Καλημέρα τι σου απάντησαν? Εγώ θα προσπαθήσω αργότερα στο 2103443797

Αποσυνδεδεμένος Λεωνιδας

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3928 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 10:14:37 am »
                Kinegire   κι εγώ θα προτιμούσα να με προσλάβουν ΑΚΩ, αλλά έχουν άλλα σχέδια αυτοί που τα ρυθμίζουν αυτά. Αν εσείς εκεί χρειάζεστε ΑΚΩ πάρτε  τηλέφωνο να σας στείλουν. ΘΑ σας αγνοήσουν όμως, γιατί έχουν άλλα σχέδια.Οι περισσότεροι που συμμετέχουμε εδώ μέσα  έχουμε αγωνία για την εξέλιξη των προσλήψεων και παρουσιάζουμε κάθε πληροφορία που έχουμε κάθε φορά. Αντίθετα εσύ όπως έχω καταλάβει είσαι μόνιμος και περνάς εδώ τον ελεύθερο χρόνο σου.Εγώ έχω άλλα ενδιαφέροντα για τον ελεύθερο χρόνο μου.-

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3929 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 10:38:59 am »
καλημέρα!πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι συζητούν για ωρομίσθιους 4 ωρών και όταν τους ρώτησα είναι δυνατόν 4 ώρες την εβδομάδα?υπάρχουν τόσα κενα.....μου απάντησε ότι οι ωρομίσθιοι θα μπουν στα ςσχολεία που έχουν ζητήσει και τους λείπουν καθηγητές 4 ωρών και ότι δε θα σταματήσουν στους ωρομίσθιους....τα συμπεράσματα δικά σας!για την παράλληλη στήριξη περιμένουν τις υπογραφές για να προχωρήσουν σε προσλήψεις!αριθμός αγνωστος!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3930 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 01:31:54 pm »
καλημερα συναδελφοι. σημερα κι αυριο εκτος απο τηλ στο 3434194 προτεινετε κατι αλλο? εγω τους εχω τρελανει στα τηλ και η ιδια καραμελα συνεχιζεται....παρτε τηλ οσο μπορειτε ...μην την πατησουμε σαν τη γερμανικη που καλουσαν ΑΜΩ και δεν πηγαινε ενας στους 3

Καλησπέρα και πάλι. Δε συμφωνείτε να ορίσουμε μια επιτροπή και να προβάλουμε το θέμα μας στα ΜΜΕ; Όποιοι μένουν Αθήνα, θα τους είναι πιο εύκολο.

Αποσυνδεδεμένος chob

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3931 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 01:56:06 pm »
Μόλις πήρα τηλ κ εγώ.
Πρώτα θα βγούν 4ωρα (ωρομισθιοι) κ αργότερα (χωρίς να ξέρουν αν πρόκειται για Νοέμβρη-Δεκέμβρη) ΙΣΩΣ να βγει άλλη φάση αναπληρωτών (χωρίς να ξέρει αν πρόκειται για ΑΜΩ ή ΑΚΩ).
Ρώτησα επίσης (για επιβεβαίωση στα γνωστά) αν αρνηθεί κάποιος θέση ωρομισθίου θα τον καλέσουν αργότερα  αναπληρωτή?? Και μου είπε οτι σαφώς κ οτι είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Να ρωτήσω κ εσάς μήπως γνωρίζει κάποιος... Αν με καλέσουν ωρομίσθια σε μια Δευτεροβάθμια της περιφέρειάς μου κ αρνηθώ γίνεται να με καλέσουν από άλλη Δευτεροβάθμια ή διαγράφομαι κ στους ωρομίσθιους???

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3932 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 01:59:27 pm »
Μόλις πήρα τηλ κ εγώ.
Πρώτα θα βγούν 4ωρα (ωρομισθιοι) κ αργότερα (χωρίς να ξέρουν αν πρόκειται για Νοέμβρη-Δεκέμβρη) ΙΣΩΣ να βγει άλλη φάση αναπληρωτών (χωρίς να ξέρει αν πρόκειται για ΑΜΩ ή ΑΚΩ).
Ρώτησα επίσης (για επιβεβαίωση στα γνωστά) αν αρνηθεί κάποιος θέση ωρομισθίου θα τον καλέσουν αργότερα  αναπληρωτή?? Και μου είπε οτι σαφώς κ οτι είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Να ρωτήσω κ εσάς μήπως γνωρίζει κάποιος... Αν με καλέσουν ωρομίσθια σε μια Δευτεροβάθμια της περιφέρειάς μου κ αρνηθώ γίνεται να με καλέσουν από άλλη Δευτεροβάθμια ή διαγράφομαι κ στους ωρομίσθιους???
Δε διαγράφεσαι, παρά μόνο για την περιοχή που αρνήθηκες!

Αποσυνδεδεμένος chob

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3933 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 02:03:00 pm »
Ευχαριστώ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873