0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kinegiros στις Νοεμβρίου 18, 2010, 01:41:17 amΠαράθεση από: Λεωνιδας στις Νοεμβρίου 17, 2010, 09:27:54 pm Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄ Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωραΜην λέμε ότι μας κατέβειγιατί ΑΜΩ ? εγώ στο σχολείο μου θέλω ΑΚΩ φιλόλογο για το Τ.Ε. με ΑΜΩ δεν καλυπτόμαστε. Αλλά ευτυχώς που τα κενά τα δίνουμε εμείς από το σχολείο και όχι εσύ.Όσο αφορά το 4ωρο εκεί πας μόνο στην περιφέρεια που δήλωσες και συμφέρει μόνο αν το σχολείο είναι κοντά στο σπίτι σου αλλιώς είναι ασύμφορο.Επίσης να θυμίσω ότι αν δεν πάει κανείς από τους πίνακες ειδικής καλούν από του πίνακες γενικής, αυτό το λέω γιατί είπαν ορισμένοι εδώ κάποιες ανακρίβειες'Εχουμε ξαναμιλήσει και εμπιστεύομαι την άποψή σου, Σήμερα όμως τηλεφώνησα στη Διεύθυνση ΕΑ, το έχω παραθέσει ήδη από το μεσημέρι κι εδώ, μου είπαν, λοιπόν, πως από εδώ και πέρα σκέφτονται μόνο για ωρομίσθιους. Τι σημαίνει αυτό; Κλείνουν μάτια και αυτιά στην παρούσα κατάσταση; Αφού υπάρχει κενό ΑΚΩ στο σχολείο σου- και προφανώς και σε άλλα- γιατί μεταφέρουν τέτοιες πληροφορίες;
Παράθεση από: Λεωνιδας στις Νοεμβρίου 17, 2010, 09:27:54 pm Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄ Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωραΜην λέμε ότι μας κατέβειγιατί ΑΜΩ ? εγώ στο σχολείο μου θέλω ΑΚΩ φιλόλογο για το Τ.Ε. με ΑΜΩ δεν καλυπτόμαστε. Αλλά ευτυχώς που τα κενά τα δίνουμε εμείς από το σχολείο και όχι εσύ.Όσο αφορά το 4ωρο εκεί πας μόνο στην περιφέρεια που δήλωσες και συμφέρει μόνο αν το σχολείο είναι κοντά στο σπίτι σου αλλιώς είναι ασύμφορο.Επίσης να θυμίσω ότι αν δεν πάει κανείς από τους πίνακες ειδικής καλούν από του πίνακες γενικής, αυτό το λέω γιατί είπαν ορισμένοι εδώ κάποιες ανακρίβειες
Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄ Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωρα
Επομένως μόνο ο Αυτιάς μας μένει ή κάτι παρόμοιο, μην του κάνω και διαφήμηση..Τι να πω, ίσως ντραπούν λιγάκι, αν τους πιάσει στο στόμο του η TV!
Εδώ που τα λέμε (χωρίς να θέλω να κάνω επίθεση σε άλλους κλάδους) έχουν κάνει τραγική διαχείριση των κονδυλίων...δεν μπορεί να είναι πιο αναγκαίο να προσλαμβάνουν ΑΚΩ στην Ιταλική γλώσσα και στα ειδικά σχολεία να συνεχίζουν να κάνουν κενά τα παιδιά και να μπαίνει το βοηθητικό προσωπικό να απασχολεί τα παιδιά στις τάξεις...αυτά έμαθα πρόσφατα και φρίκαρα!!! Η Ιταλική γλώσσα μας μάρανε....Το ξαναλέω...δεν επιτίθεμαι σε συναδέλφους...αλλά υπάρχουν προτεραιότητες...η εκπαίδευση δεν είναι μέσο για να βολεύονται κλάδοι....[/Να που τελικά ο εποικοδομητικός διάλογός μας καταλήγει σε απόλυτη συμφωνία, από την πλευρά μου σίγουρα. Το άκουσα κι εγώ αυτό για το βοηθητικό προσωπικό..Από όπου πιέζονται, αυτούς και ικανοποιούν. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε εισακουστεί..Λοιπόν, αύριο με πιο φρέσκες ιδέες ας συναντηθούμε όλοι εδώ μήπως και καταφέρουμε τίποτα. Προς το παρόν καληνύχτα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 18, 2010, 02:19:24 amΕδώ που τα λέμε (χωρίς να θέλω να κάνω επίθεση σε άλλους κλάδους) έχουν κάνει τραγική διαχείριση των κονδυλίων...δεν μπορεί να είναι πιο αναγκαίο να προσλαμβάνουν ΑΚΩ στην Ιταλική γλώσσα και στα ειδικά σχολεία να συνεχίζουν να κάνουν κενά τα παιδιά και να μπαίνει το βοηθητικό προσωπικό να απασχολεί τα παιδιά στις τάξεις...αυτά έμαθα πρόσφατα και φρίκαρα!!! Η Ιταλική γλώσσα μας μάρανε....Το ξαναλέω...δεν επιτίθεμαι σε συναδέλφους...αλλά υπάρχουν προτεραιότητες...η εκπαίδευση δεν είναι μέσο για να βολεύονται κλάδοι....[/Να που τελικά ο εποικοδομητικός διάλογός μας καταλήγει σε απόλυτη συμφωνία, από την πλευρά μου σίγουρα. Το άκουσα κι εγώ αυτό για το βοηθητικό προσωπικό..Από όπου πιέζονται, αυτούς και ικανοποιούν. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε εισακουστεί..Λοιπόν, αύριο με πιο φρέσκες ιδέες ας συναντηθούμε όλοι εδώ μήπως και καταφέρουμε τίποτα. Προς το παρόν καληνύχτα.Συμφωνώ..καληνύχτα!
καλημερα συναδελφοι. σημερα κι αυριο εκτος απο τηλ στο 3434194 προτεινετε κατι αλλο? εγω τους εχω τρελανει στα τηλ και η ιδια καραμελα συνεχιζεται....παρτε τηλ οσο μπορειτε ...μην την πατησουμε σαν τη γερμανικη που καλουσαν ΑΜΩ και δεν πηγαινε ενας στους 3
Μόλις πήρα τηλ κ εγώ. Πρώτα θα βγούν 4ωρα (ωρομισθιοι) κ αργότερα (χωρίς να ξέρουν αν πρόκειται για Νοέμβρη-Δεκέμβρη) ΙΣΩΣ να βγει άλλη φάση αναπληρωτών (χωρίς να ξέρει αν πρόκειται για ΑΜΩ ή ΑΚΩ). Ρώτησα επίσης (για επιβεβαίωση στα γνωστά) αν αρνηθεί κάποιος θέση ωρομισθίου θα τον καλέσουν αργότερα αναπληρωτή?? Και μου είπε οτι σαφώς κ οτι είναι δυο διαφορετικά πράγματα.Να ρωτήσω κ εσάς μήπως γνωρίζει κάποιος... Αν με καλέσουν ωρομίσθια σε μια Δευτεροβάθμια της περιφέρειάς μου κ αρνηθώ γίνεται να με καλέσουν από άλλη Δευτεροβάθμια ή διαγράφομαι κ στους ωρομίσθιους???