0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω πως το έχω ξαναγράψει εδώ περίπου πριν ένα μήνα: Η υπάλληλος που απαντά στο 194 κατηγορηματικά μου δήλωσε πως οι πίνακες της ειδικής δεν κλείδωσαν και μου ανέφερε και τους λόγους. Έχουν στείλει, μάλιστα, σχετικό έγγραφο προς τους εμπλεκόμενους φορείς. ΛΩΡΑ, καλά κάνεις και γράφεις αυτά που γράφεις, απλώς επισημαίνω τη χρησιμότητα αυτής της ενότητας στο φόρουμ.
Ο συνάδελφος kinegiros προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι γίνεται φορτικός με τις συνεχόμενες κριτικές του ενάντια σε συναδέλφους. Κρίμα!!!!!
Παράθεση από: delan στις Νοεμβρίου 19, 2010, 10:36:36 pmΝομίζω πως το έχω ξαναγράψει εδώ περίπου πριν ένα μήνα: Η υπάλληλος που απαντά στο 194 κατηγορηματικά μου δήλωσε πως οι πίνακες της ειδικής δεν κλείδωσαν και μου ανέφερε και τους λόγους. Έχουν στείλει, μάλιστα, σχετικό έγγραφο προς τους εμπλεκόμενους φορείς. ΛΩΡΑ, καλά κάνεις και γράφεις αυτά που γράφεις, απλώς επισημαίνω τη χρησιμότητα αυτής της ενότητας στο φόρουμ.Μπορεις να αναφερεις επιγραμματικα τους λογους που τελικα δεν κλειδωσαν οι πινακες...συμφωνα με την κυρια στο 194?
η δ/νση ΕΑ δεν ξερει τι της γινεται μου φαινεται ... τι θα πει ζηταει να εξαιρεθει ..τοσο απλα γινονται τα πραγματα ....εδω υπαρχουν νομοι..η προυπηρεσια σιγουρα δεν χανεται αλλα δεν πιστευω οτι η υπαλληλος στο ΥΠΕΠΘ ξερει τι της γινεται, φημες μεταφερει και τιποτα παραπανω η λυση ειναι ΑΣΕΠ στην ΕΑ με οργανικες θεσεις γιατιμοι αναγκες ειναι μεγαλες και ουσιατικες , γιατι δηλ να εξαιρεθει η ΕΑ απο τον ΑΣΕΠ ?
Nα ρωτήσω κάτι επ'αυτού..έστω ότι η προυπηρεσία δεν θα μετράει του χρόνου στους κλειδωμένους πίνακες(αν και οι απόψεις διίστανται)..αν κάποιος αποκτήσει μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή ή αποκτήσει αναπηρία κ.ο.κ. δεν θα μπορεί να ενταχθεί στους πίνακες? Κι αν όχι πώς θα ενταχθεί αφού δεν προβλέπεται για τη δευτεροβαθμια διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού (τουλάχιστον όχι άμεσα)
Eπαναφέρω το ερώτημα εφόσον δεν πήρα απάντησα..θεωρώντας ότι οι πίνακες κλείδωσαν ως προς την προυπηρεσία, αυτό αποκλείει να ενταχθεί κάποιος που αποκτά κάποιο άλλο προσον ένταξης (μεταπτυχιακό, διδακτορικό, αναπηρία, γονιός ανάπηρου παιδιού)? ή να μετακινηθεί κάποιος ήδη ενταγμένος στον πίνακα ο οποίος εντωμεταξύ απέκτησε κάτι από τα παραπάνω ?