0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anemos20 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 09:51:30 pmΕχω προσληφθεί απο τον πίνακα της ειδικής αγωγής και ενώ συμπληρώνω κανονικό ωράριο για να εξηπηρετήσουν κάποιον άλλον συνάδελφο της γενικης παιδειας με στέλνουν να κάνω και μερικές ωρες σε ΕΠΑΛ δηλαδη να κάνω ωρες στην γενικη παιδεια.Ξέρει να μου πει κάποιος αν αυτο ειναι νόμιμο ? Εχω το δικαίωμα να αρνηθω?δεν κατάλαβα σε ποιο σχολείο είσαι???εισαι κι εσύ στο επαλ???
Εχω προσληφθεί απο τον πίνακα της ειδικής αγωγής και ενώ συμπληρώνω κανονικό ωράριο για να εξηπηρετήσουν κάποιον άλλον συνάδελφο της γενικης παιδειας με στέλνουν να κάνω και μερικές ωρες σε ΕΠΑΛ δηλαδη να κάνω ωρες στην γενικη παιδεια.Ξέρει να μου πει κάποιος αν αυτο ειναι νόμιμο ? Εχω το δικαίωμα να αρνηθω?
Παράθεση από: rose-PEO2 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:04:34 pmΠαράθεση από: anemos20 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 09:51:30 pmΕχω προσληφθεί απο τον πίνακα της ειδικής αγωγής και ενώ συμπληρώνω κανονικό ωράριο για να εξηπηρετήσουν κάποιον άλλον συνάδελφο της γενικης παιδειας με στέλνουν να κάνω και μερικές ωρες σε ΕΠΑΛ δηλαδη να κάνω ωρες στην γενικη παιδεια.Ξέρει να μου πει κάποιος αν αυτο ειναι νόμιμο ? Εχω το δικαίωμα να αρνηθω?δεν κατάλαβα σε ποιο σχολείο είσαι???εισαι κι εσύ στο επαλ???Οχι εγω δεν ειμαι στα επαλ ειμαι κανονικά σε τμήμα ενταξης και συμπληρώνω κανονικό ωράριο αλλα επειδη υπάρχουν και κάποιες ωρες στα ΕΠΑΛ θέλουν να με στειλουν και εκει.
Ο αναπληρωτής όμως πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθεί εκεί ακριβώς όπου κλήθηκε από το υπουργείο. Για το μόνιμο υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία μετακίνησης, γιατί θα τον πληρώνουν για χρόνια.
Παράθεση από: kasta1 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:17:42 pmΟ αναπληρωτής όμως πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθεί εκεί ακριβώς όπου κλήθηκε από το υπουργείο. Για το μόνιμο υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία μετακίνησης, γιατί θα τον πληρώνουν για χρόνια.Ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Ο αναπληρωτής εξορισμού καλείται να καλύψει ότι κενό περισσεύει μετά τις τοποθετήσεις των μονίμων, οι οποίες και προηγούνται.
Από τη στιγμή που είναι και στον πίνακα της γενικής και προκειμένου να συμπληρώσει ωράριο, μπορούν να τον στείλουν. Έχει συμβεί σε έμενα να τοποθετηθώ αναπληρωτής σε ΕΠΑΛ και επειδή δεν συμπλήρωνα ωράριο να πάρω και ώρες στο ΕΕΕΕΚ της πόλης, εφόσον ήμουν και στον πίνακα ειδικής αγωγής. Όταν τίθεται θέμα συμπλήρωσης ωραρίου μπορούν να τον στείλουν οπουδήποτε καλύπτει τις προυποθέσεις να διδάξει.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:21:54 pmΠαράθεση από: kasta1 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:17:42 pmΟ αναπληρωτής όμως πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθεί εκεί ακριβώς όπου κλήθηκε από το υπουργείο. Για το μόνιμο υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία μετακίνησης, γιατί θα τον πληρώνουν για χρόνια.Ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Ο αναπληρωτής εξορισμού καλείται να καλύψει ότι κενό περισσεύει μετά τις τοποθετήσεις των μονίμων, οι οποίες και προηγούνται. Ο αναπληρωτής δεν καλείται να καλύψει ό,τι κενό περισσεύει μετά τις τοποθετήσεις των μονίμων, οι οποίες βέβαια και προηγούνται, αλλά συγκεκριμένο κενό που έχει προκύψει από κάποιον μόνιμο. Κλήθηκε στην ειδική αγωγή από το υπουργείο, στην ειδική αγωγή θα δουλέψει! Κλήθηκε στην Α' Αθήνας από το υπουργείο, στην Α' Αθήνας και μόνο θα τοποθετηθεί!
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:26:51 pmΑπό τη στιγμή που είναι και στον πίνακα της γενικής και προκειμένου να συμπληρώσει ωράριο, μπορούν να τον στείλουν. Έχει συμβεί σε έμενα να τοποθετηθώ αναπληρωτής σε ΕΠΑΛ και επειδή δεν συμπλήρωνα ωράριο να πάρω και ώρες στο ΕΕΕΕΚ της πόλης, εφόσον ήμουν και στον πίνακα ειδικής αγωγής. Όταν τίθεται θέμα συμπλήρωσης ωραρίου μπορούν να τον στείλουν οπουδήποτε καλύπτει τις προυποθέσεις να διδάξει. και πώς πληρωνόσουν??Σου έκοβαν το επιδομα στη μέση??Το βρίσκω παράνομο αυτό το πράγμα???Αφου ο νόμος το διαχωρίζει!!!Για να σε πάρουν αναπλήρωτη στην ειδική ή στη γενική σημαινει οτι υπάρχει κενό πάνω από 16 ώρες τουλάχιστον!!
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:26:51 pmΑπό τη στιγμή που είναι και στον πίνακα της γενικής και προκειμένου να συμπληρώσει ωράριο, μπορούν να τον στείλουν. Έχει συμβεί σε έμενα να τοποθετηθώ αναπληρωτής σε ΕΠΑΛ και επειδή δεν συμπλήρωνα ωράριο να πάρω και ώρες στο ΕΕΕΕΚ της πόλης, εφόσον ήμουν και στον πίνακα ειδικής αγωγής. Όταν τίθεται θέμα συμπλήρωσης ωραρίου μπορούν να τον στείλουν οπουδήποτε καλύπτει τις προυποθέσεις να διδάξει. Ναι, μα ο συνάδερφος λέει πως συμπληρώνει ωράριο εκεί που είναι και θέλουν να του το αλλάξουν, για να εξυπηρετηθεί κάποιος άλλος! Αnemos20, μιλάμε για σένα χωρίς εσένα! Διαφώτισέ μας! Τι τελικά συμβαίνει;