0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να το παράκανα,που δε νομίζω γιατί και μαθητές έχω και ξαδέρφια έχω που τα σκάνε πολυ χοντρά στους ξενόγλωσσους,αριθμητικά το πλήθος των μαθητών που κάνουν ξένες γλώσσες,δε συκγρίνεται με όσους απεθύνονται στις ειδικότητες που προανέφερες. Και φοιτητές πάνε για προφίσενσι χώρια που πλέον όλοι πάνε για προφίσενσι,στα δικά μας τα χρόνια ένα λόουερ και πολύ μας ήταν. Σκέψου επίσης ότι όλοι οι μαθητές πάνε αγγλικά. Πόσοι από αυτούς πάνε φροντιστήριο φυσική πχ...
πως θα καλυψει τοσα κενα? στην περιοχη που ειμαι διορισμενη(δωδεκανησα) υπαρχουν πολλα οργανικα στην α θμια......τα 800 πιλοτικα πως θα λειτουργησουν??ποιος θα δεχθει να παει αναπληρωτης σε τετοιες περιοχες τη στιμη που η προυπηρεσια εχασε την αξια της?κατανοω απολυτα την οργη των συναδελφων μου....
Το μόνο που θέλω να πω ρε μεγάλε είναι ότι βαρέθηκα να σας βλέπω από τη μια να κλαίγεστε και από την άλλη να μαζεύετε διπλές προυπηρεσίες.Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ άσχημα,αλλά ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που έμειναν απ'έξω?Και δεν είναι ξενόγλωσσοι να τους ψάχνουν όλοι για μάθημα.Χαλαρώστε λοιπόν λιγάκι και προσγειωθείτε,δεν είστε εσείς ο μεγάλος χαμένος.Ο πραγματικά μεγάλος χαμένος είναι η παιδεία και συνεπώς τα νιάτα αυτής της χώρας.
παιδια, παντως στην δικη μου περιοχη υπήρχαν παντα υπεραριθμοι αγγλικοι που τους εκανε πασα η δευ/θμια στην πρωτο/θμια και παλι δεν μπορουσε να τους τοποθετησει καπου. Υπήρχαν/Υπαρχουν 3-4 αγγλικοι σε γραφεια της δευτ/ θμιας της περιοχης και καθονται και μαλίστα περυσι εσταλησαν ακομα και στη δημ βιβλιοθηκη για να καλυψουν ωραριο. επισης να θυμησω - το εχω ξαναγραψει - ο διευθυντης της δευ/θμις της περιοχης μας , εβγαζε κενα αγγλικων χωρις να υπαρχουν για να εξυπηρετησει το κομμα!!! αν εχει γινει αυτο γενικως......, και αν εχει συμμαζεψει - λεω τωρα εγω- αυτα που τοσα χρονια , ηταν ασυμαζευτα, τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα για μας!!!
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 03, 2010, 09:58:41 pmπαιδια, παντως στην δικη μου περιοχη υπήρχαν παντα υπεραριθμοι αγγλικοι που τους εκανε πασα η δευ/θμια στην πρωτο/θμια και παλι δεν μπορουσε να τους τοποθετησει καπου. Υπήρχαν/Υπαρχουν 3-4 αγγλικοι σε γραφεια της δευτ/ θμιας της περιοχης και καθονται και μαλίστα περυσι εσταλησαν ακομα και στη δημ βιβλιοθηκη για να καλυψουν ωραριο. επισης να θυμησω - το εχω ξαναγραψει - ο διευθυντης της δευ/θμις της περιοχης μας , εβγαζε κενα αγγλικων χωρις να υπαρχουν για να εξυπηρετησει το κομμα!!! αν εχει γινει αυτο γενικως......, και αν εχει συμμαζεψει - λεω τωρα εγω- αυτα που τοσα χρονια , ηταν ασυμαζευτα, τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα για μας!!! Τι μου θυμιζεις κατγουμαν!!!Νεοδιοριστη το 2007 στο νησι σου με 15 (!!!) ωρες στην πρωτοβαθμια (ενω είμαι δευτεροβαθμια βεβαίως βεβαίως), οι περισσότερες ώρες στο ολοήμερο (σαν ωρομίσθια). Εγώ ήμουν από τις τυχερές. Από τα 22 άτομα (!!!) αγγλικής, 2 κοπέλες σφάχτηκαν στην κυριολεξία στο γραφείο δευτεροβάθμιας κ πήραν ώρες σε γυμνάσια, 5-6 κάναμε βόλτα στην πρωτοβάθμια κ ουσιαστικά τρώγαμε τα λεφτά του ελληνικού κράτους (γιατι με 15 ώρες διακοπές λέγεται, όχι εργασία κ μάλιστα νεοδιόριστου!). Όλες οι υπόλοιπες ξεσκόνιζαν τα ράφια της θρυλικής βιβλιοθήκης! Και φυσικά κ τις επόμενες 2 χρονίες που κοίταζα διορισμούς στο νετ εβγαζε σωρηδον θέσεις το γραφείο δευτεροβάθμιας! Σημειωτέον ότι συναδέλφισσες 6 χρόνια στο νησί δεν είχαν πάρει οργανική, κ πολλές μάλιστα δεν είχαν μπει σε τάξη! Από ξεσκόνισμα πάντως, τα πήγαιναν περίφημα!Αυτό μια μικρή παράθεση για να δείτε ότι κ μετά το διορισμό, βγαίνουν άλλα στη φόρα! Πάντως την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια ευτυχώς πήρα με μετάθεση γιατι θα είχα σαλέψει! Και με την κατάσταση στο γραφείο (που ο προιστάμενος το έπαιζε θεός) και με την αναδουλειά!
πως περιμένεις ακριβώς οι διορισμένοι να βοηθήσουν τους αδιόριστους ? ? ? βάζοντας ναι στο να δουλέψουν απο β/θμια σε α/θμια ? ? ? γιατί στις αποσπάσεις της β'θμιας είχε πολλά αστεράκια...