0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα χρόνο τώρα μιλάμε για συμμετοχή στην ένσταση κατά των ΟΑΕΔΙΤΩΝ,αλλά έπρεπε να ρθει η ώρα να την πάθουν όλοι για να θυμηθούν τι αδικία ήταν αυτή που έγινε....τώρα τι να πω....;;; ΄Την αδικία έχουμε υποχρέωση να την αντιμαχόμαστε όλοι και ανα πάσα στιγμή,όχι μόνο όταν πληττόμαστε άμεσα!!Πάντως στην ένσταση μπορούν να συμμετάσχουν ακόμη άτομα!!
Να τελικά γιατί τα κενα ήταν 14.Διορίζονται 13 και άλλοι 3 σήμερα από ειδικές κατηγορίες.Δηλαδή θα έχουμε και 2 υπεράριθμους φέτος!Μη χειρότερα!
Λογικά θα βγει συμπηρωματική εγκύκλιος. Δε μπορεί! 13 άτομα; ΜΟΝΟ;
Παράθεση από: solil στις Αυγούστου 05, 2010, 04:45:58 pmΣτην καλύτερη περίπτωση ναι, 2 επιπλέον χρόνια μεταβατικής. Μετά... ο "ανανεωμένος" ΑΣΕΠ το 2012-13... Ο νέος ασεπ δεν γίνεται να καθυστερήσει τόσο. Κάποιες ειδικότητες θα εξαντληθούν το 2010-2011. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να κάνει ασεπ το 2011 για τους φιλολόγους και να μην συμπεριλάβει στο διαγωνισμό πχ τους ξενόγλωσσους? Δε νομίζω.
Στην καλύτερη περίπτωση ναι, 2 επιπλέον χρόνια μεταβατικής. Μετά... ο "ανανεωμένος" ΑΣΕΠ το 2012-13...
Είδατε τις περιοχές που θα τους διορίσει ; Στις βραχονησίδες του Αιγαίου , εκεί που οι δουλέμποροι αφήνουν την πραμάτεια τους . Μάλλον για διερμηνείς του παίρνει....
Παράθεση από: evigiannis στις Αυγούστου 10, 2010, 09:50:15 amΕίδατε τις περιοχές που θα τους διορίσει ; Στις βραχονησίδες του Αιγαίου , εκεί που οι δουλέμποροι αφήνουν την πραμάτεια τους . Μάλλον για διερμηνείς του παίρνει....Κατανοώ πλήρως την απογοήτευση όλων που δεν διορίζονται φέτος ενώ θα έπρεπε....Μήπως όμως οι .....βραχονησίδες του Αιγαίου έχουν και αυτές καποια παιδιά που μας χρειάζονται???Μήπως λέω....και δεν είμαι ούτε από βραχονησίδα ,ούτε από ακριτικό μέρος, "πρωτευουσιάνα" είμαι, αλλά υπηρετώντας 3 χρόνια στα σύνορα κατάλαβα πως αυτή η άποψη περί βραχονησίδας, φανταρικού κλπ περνάει στα παιδιά των απομακρυσμένων επαρχιών και με πολύ αρνητικό τρόπο...Δεν είναι μόνο παιδιά τα παιδιά της Αθήνας που μεγαλώσαμε με όλα τα καλά του Θεού, υπάρχουν και στις "βραχονησίδες" παιδιά που μας χρειάζονται, όχι για όλη μας τη ζωή, για ένα δυο, τρία χρόνια αν θες....Και όσο και αν το ξεχνάμε, είναι και αυτές κομάτι της πατρίδας μας...ίσως πιο σημαντικό από ότι νομίζουμε μερικοί.....