0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:48:23 pmΤο άνοιξα στο Ενιαίοι Πίνακες αναπληρωτών αφορά όλους τους κλάδους άλλωστεΜπράβο arist2!!! Είμαι αρχάρια στο pde, ψημένη στην παλιοκατάσταση ΑΣΕΠ, ωρομισθ, ονειρεύομαι διορισμό σε σχολείο.....γιατί δεν το βρίσκω το θέμα;;πάω στους Ενιαίους Πίνακες ή νομίζω ότι πάω;;!!μια μικρή βοήθεια μπορώ να έχω;;;
Το άνοιξα στο Ενιαίοι Πίνακες αναπληρωτών αφορά όλους τους κλάδους άλλωστε
To αίτημα πρέπει να είναι περισσότεροι διορισμοί μονίμων!Τι θα πει αναπληρωτής (ακω-αμω);;;Αναπληρώνω σημαίνει είμαι προσωρινά στη θέση κάποιου μόνιμου μέχρι να γυρίσει(έχει εκπαιδευτική άδεια,έχει άδεια ανατροφής,είναι έγκυος)!Αυτοί που παίρνουν σύνταξη ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ!Aρα μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ 1 ΠΡΟΣ 1 που εξάλλου προβλέπεται από το νόμο και τότε όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι.Να κόψουν το λαιμό τους να βρουν λεφτά για την παιδεία,όπως είχαν υποσχεθεί.Αν μας σώσει κάτι ως έθνος,θα είναι μια σωστή παιδεία!
(με είπε "μου" ο γλυκός μου )
Δε ρώτησα για ΑΚΩ, ΑΜΩ αλλά αν θέλετε να πάρετε, μου απάντησε στο 2103443426
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 10:15:01 am(με είπε "μου" ο γλυκός μου )αυτό πια δεν είναι γνωριμία, είναι δεσμός !!