0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αναδημοσίευση από Νηπιαγωγούς"Πάντως χθες η κυρία υπουργός σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ στον κύριο Πορτοσάλτε είπε (το άκουσα ο ίδιος) ότι στην πρώτη φάση θα προσληφθούν τα 3/4 των αναπληρωτών και οι υπόλοιποι (προφανώς το 1/4) στο τέλος Σεπτεμβρίου.Σήμερα από το υπουργείο μου είπαν ότι θα βγουν την Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη.Θα δούμε.
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 10:33:32 amαναδημοσίευση από Νηπιαγωγούς"Πάντως χθες η κυρία υπουργός σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ στον κύριο Πορτοσάλτε είπε (το άκουσα ο ίδιος) ότι στην πρώτη φάση θα προσληφθούν τα 3/4 των αναπληρωτών και οι υπόλοιποι (προφανώς το 1/4) στο τέλος Σεπτεμβρίου.Σήμερα από το υπουργείο μου είπαν ότι θα βγουν την Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη.Θα δούμε.
Τί σκέφτομαι να κάνω ξέρετε; Επειδη μου την έχει δώσει στα νευρα η όλη κατασταση, μόλις με το καλό με καλέσουν θα ζητήσω να μου απαντήσουν εγγράφως από το υπουργείο τίνος τη θέση αναπληρώνω. Για να δούμε είναι οργανικό ή λειτουργικό το κενό. Αν έχουμε όλοι από ένα τέτοιο χαρτί στα χέρια μας μπορούμε αύριο μεθαύριο να της πούμε ότι αφού το μνημόνιο λέει 1:1 γιατί κυρία μου δεν διορίζεις κόσμο παρά παίρνεις αναπληρωτές?Συμφωνείτε να κάνουμε όλοι μια τέτοια κίνηση;