*

Αποστολέας Θέμα: A΄ Φάση Αναπληρωτών φιλολογων 2010  (Αναγνώστηκε 480166 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος el ΠΕ 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: A΄ Φάση Αναπληρωτών φιλολογων 2010
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 13, 2010, 04:03:24 pm »
 :)Ποσουσ περιπου ΑΚΩ υπολογιζετε να κληθουν στην α φαση;περυσι ειχαν κληθει 451 και προπερσι 450

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:09:36 »

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 13, 2010, 05:28:42 pm »
:)Ποσουσ περιπου ΑΚΩ υπολογιζετε να κληθουν στην α φαση;περυσι ειχαν κληθει 451 και προπερσι 450

πως θα βγαλουμε ακρη φετος;;; δεν μπορουμε να υπολογισουμε με περσινα δεδομενα... περσι καλεσαν εναν αριθμο αναπληρωτων και ενα μεγαλο αριθμο ωρομισθιων (ποσους αραγε;) φετος οι ωρομισθιοι θα συγχωνευθουν στους ΑΜΩ ... τα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρισμενα κιαν κληθουν και ανακατα...
ΑΜΩ κατω θα μας κανουν
...ΑΜΩΤΟ!
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Stratis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 13, 2010, 09:50:51 pm »
Από αυτό που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχει προβληματισμός αν θα γίνουν 2 ή 3 φάσης αναπληρωτών. Το σίγουρο είναι πως η οποιαδήποτε φάση θα ξεκινήσει μετά τις 25 του μήνα, οπότε και θα έχουν τοποθετηθεί και οι νεοδιοριζόμενοι... Για νούμερα ακόμη δεν υπάρχει τίποτε συγκεκριμένο... Ίσως η πρώτη φάση να αγγίξει τα νούμερα των προηγουμένων ετών.

Αποσυνδεδεμένος Dorea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:08:56 pm »
μιλάτε για ακω;
νομίζω οτι το υπουργείο εφόσον υπάρχουν ώρες θα καλέσει ακω και αμω ταυτοχρονα
αν πχ φύγουν στο ίδιο σχολείο  τρεις φιλόλογοι που είχαν 16 ωρες ο καθένας, θα καλέσει 2ακω και έναν αμω
για το υπουργείο δεν ειναι πιο συμφέρον να παρει αμω και όχι ακω,απλως εξοικονομεί ώρες
επομένως πρέπει να υπολογίζουμε στα μεγάλα σχολεία αρκετούς ακω ενω στα μικρότερα μάλλον περισσότερους αμω
αν πχ λόγω συναξιοδοτήσεων χρειαστεί 1000 άτομα τουλάχιστον οι μισοί θα είναι ακω, αλλά υπάρχουν και τα κενά για άλλους λόγους...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:09:36 »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 18, 2010, 11:24:17 am »
Καλημέρα.Μόλις τηλεφώνησα στο ΥΠΕΠΘ και μου είπαν για Α Φάση αναπληρωτών, πιθανόν τέλη Αυγούστου.Απλά...για να μην ξεχνιόμαστε.Μου απάντησε μια κυρία στο 2103443426

Αποσυνδεδεμένος GRIA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 18, 2010, 03:22:21 pm »
Μηπως είπε τιποτα για το αν θα τρέξουν ταυτόχρονα αμω & ακω; Δήλωσα μόνο ΑΚΩ γιατί είμαι πολύ μπροστα στον πίνακα αλλά τωρα φοβάμαι μη μείνω άνεργη

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 18, 2010, 03:30:26 pm »
αν υπολογίσεις ότι πολλοί που είναι από πάνω σου θα έχουν δηλώσει και αμω με τον ίδιο φόβο, και μάλλον θα τους ξεγελάσουν και θα τους πάρουν αμω, είναι ακόμα πιο πιθανόν ότι θα σε πάρουν ως ακω. Ευτυχώς που δεν δήλωσες αμω. Εμείς που δηλώσαμε πως θα ξεμπερδέψουμε!

Αποσυνδεδεμένος GRIA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 18, 2010, 03:37:20 pm »
Δεν έχεις κι άδικο αλλά έχουν έρθει τα πάνω κάτω και δεν ξέρω τι αξίζει περισσότερο τελικά: αμω κοντά ή ακω όπου να ναι. Πού καταντήσαμε! πηγα περυσι αναπληρώτρια 2η φορά στην 1η μου επιλογή με το σκεπτικο ότι φέτος θα διοριζόμουν φού είμαι στο 24μηνο και τωρα ανησυχώ για το που και αν θα είμαι αναπληρώτρια. Ευτυχώς τα συνεχόμενα δυσπρόσιτα μου βγήκαν σε καλό γιατί με βγαλαν μπροστά στον πίνακα των αναπλ.Πάντως κι εγω αν ήμουν πιο κάτω θα βάζα σίγουρα αμω από φόβο. Εκει καταντησαμε.

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 18, 2010, 03:50:19 pm »
Μηπως είπε τιποτα για το αν θα τρέξουν ταυτόχρονα αμω & ακω; Δήλωσα μόνο ΑΚΩ γιατί είμαι πολύ μπροστα στον πίνακα αλλά τωρα φοβάμαι μη μείνω άνεργη
Εγώ το αντίθετο από σένα .Δήλωσα 20 ΑΚΩ και 5 ΑΜΩ Αττική με 49,6 μόρια και τρέμω μη με πάρουν ΑΜΩ .Θεωρώ ότι έκανα τη μεγαλύτερη βλακεία αλλά ο πανικός είναι κακός σύμβουλος

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 18, 2010, 03:55:00 pm »
Κι εγω δηλωσα 3 περιοχες αμω στην περιοχη μου απο φοβο με οσα εχουν ακουστει και τωρα φοβαμαι μηπως αυτο ηταν απλα παγιδα κι ηταν καλυτερα να μην ειχα δηλωσει καθολου. Αν καλεσουν αμω οσους εχουμε αρκετα μορια επειδη το δηλωσαμε και ακω τους πιο κατω με τη λογικη οτι ηταν επιλογη μας ειναι σαν να μας κοροιδευουνε λες και ειναι ποτε δυνατον να προτιμαμε να ξαναγινουμε ωρομισθιοι. Αφου ετσι οπως τα κανανε και με την τοση αβεβαιοτητα που επικρατει ουσιαστικα μας αφηνουν χωρις επιλογη.. Ελπιζω να αντιληφθουν καποια στιγμη οτι αυτο το συστημα ειναι απαραδεκτο και να μην επαναληφθει αλλη χρονια. Ας ελπισουμε το καλυτερο για ολους

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 18, 2010, 03:58:49 pm »
Οντως ο πανικος ειναι κακος συμβουλος κι εγω ετσι την πατησα. Δηλωσα το κεντρο της Αθηνας, δεν ειμαι διατεθειμενη να παω μακρυα αμω ουτε μεσα στην Αττικη

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 18, 2010, 04:27:43 pm »
εγω δε δηλωσα καθολου αμω γιατι ειναι κοροιδια,βεβαια μπορει να μη δουλεψω φετος και να βρεθουν αλλοι μπροστα απο μενα.Αυτο που ειναι εξοργιστικο ειναι γιατι να μην μπορεις να πας επειτα ακω σε αλλη περιοχη,δεν μπορεις να ελεγχεις ποιους παιρνουν,πως θα κρατανε τα κενα, πως και αν θα τα σπασουν,αλλα κοντευουμε,υπομονη και καλο κουραγιο σε ολους

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 18, 2010, 04:31:03 pm »
οι της εγκυκλιου -τι πρωτοτυπο-δε σηκωναν τα τηλεφωνα τις μερες των αιτησεων,απο αυριο θα τους παιρνω τηλ. για καμια καλημερα

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 19, 2010, 01:21:12 pm »
Aς μην πανικοβαλλόμαστε..Την περίοδο που κάναμε τις αιτήσεις, όλοι πιστεύαμε ότι λόγω του ΔΝΤ οι προσλήψεις θα είναι λίγες. Γι'αυτό και βάλαμε αμω. Εγώ με 31 μόρια ίσως εάν γύριζα το χρόνο πίσω να έκανα το ίδιο..Κοροιδία ήταν και οι ωρομίσθιοι τόσα χρόνια αλλά πολλοί από εμάς πήγαν..βαρύ το τίμημα της ανεργίας..Τώρα εάν θα μας κοροιδέψει το υπουργείο..τι να πω...Εάν ανοίξουν ταυτόχρονα θέσεις αμω και ακω, το θεωρώ παράλογο να πάει κάποιος με πολλά μόρια αμω και κάποιος με λιγότερα ακω. Διευκρινίστηκε από κανέναν στο υπουργείο ότι έτσι θα γίνει???? Προσωπικά δεν τον πιάνω καθόλου αυτό το συλλογισμό του υπουργείου... ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)