0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παντως η σιωπη του υπουργειου για το πώς θα γίνουν οι προσληψεις με ανησυχεί πολυ!Δηλαδή τί ταράζεις τη ζωη τοοοοοσων ανθρωπων με αυτή την αλλαγή , αλλά δε ξέρεις πως θα κανεις τις προσλήψεις ή θα ειναι τοσο ανακατα που φοβασαι την οργή και περιμενεις τελευταια στιγμη ,που όλοι οσοι περιμενουμε θα εχουμε απο την αγωνια γατζωθει απο τα ταβανια????γινεσαι καχυποπτος με αυτη τη σιωπη ή δε γινεσαι? σκεφτηκαν δηλαδη το πώς θα μας φερουν τα πάνω κάτω μόνο??ελεος πια !!! πρεπει να κατσουν να σκεφτουν σοβαρα αν θελουν εκπαιδευτικους υγιεις και με κεφι για δουλεια ή ανθρωπους που απο το στρες και την κουραση θα ειναι γεροι ψυχικα!!!έλεος...!!το νευτρικο μας συστημα εχει κι 1 πατο,που τον εχουμε πιασει προ πολλου απλα δε το ομολογουμε ουτε στον ιδιο μας τον εαυτο....
η ταυτοχρονη κληση ειναι λογικηαν μια ββαθμια δινει 60 ωρες θα παρουν 2 ΑΚΩ=42 ωρες και εναν ΑΜΩ με 18 αντι δυο ωρομισθιων με 11 και 7
Ρε παιδια βγηκε η Α Φαση Αναπληρωτων; (τωρα ειδα το θεμα πρωτη φορα...)
καλά για την καθυστέρηση εννοείται .... θα ξεζουμίσουν τα πάντα ώστε να χει καθαρό κούτελο η διαμάντω στο ΔΝΤ...κι εγώ στο υπουργείο όταν κάναμε τις αιτήσεις είχαν πει ότι δεν δεσμεύονται να καλέσουν πρώτα άκω και μετά αμω, ανάλογα με τις ανάγκες... αυτό με οδήγησε να δηλώσω μόνο αμω, με τον κίνδυνο να κάτσω στο σπίτι μου... αλλά και αυτές τις μέρες που πήρα μου είπαν το ίδιο... παράλληλα αμω και ακω, ανάλογα τα κενά (τα οποία είναι κοινό μυστικό ότι είναι τεράστια) είδωμεν...