0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο forum των νηπιαγωγών ανέφερε κάποιος ότι πήρε στο υπουργείο και είπαν από αύριο να περιμένουν .Καλά τι γίνεται μας δουλεύουν ;
να ρωτησω κα εγω κατι, μιας και εχετε μια ενημερωση για ημερομηνιες, αυτο με τα 700 ατομα στην α φαση ακω μαζι με τριτεκνους παιζει η τσαμπα ελπιζπουμε να παρουμε και το μοριο του σεπτεμβρη?που να το βαλουμε τωρα θα μου πειτε...ας μην απαντησω
περίπου 35 άτομα είναι οι τρίτεκνοι μέχρι το 600 που ρωτάς.
Παράθεση από: alexis2 στις Αυγούστου 30, 2010, 02:54:26 pmπερίπου 35 άτομα είναι οι τρίτεκνοι μέχρι το 600 που ρωτάς.Eυχαριστώ πολύ..Τους μέτρησα με πολύ κόπο κι εγώ..33 άτομα αν δεν έκανα κάτι λάθος λόγω κολλήματος του προγράμματός μου.. Επομένως να υποθέσω ότι αυτοί ανήκουν στο 20 και κάτι τοις εκατό της πρώτης φάσης?? Δηλαδή όσοι είμαστε περίπου στο 600 δεν απειλούμαστε από τους παρακάτω μας τρίτεκνους???
Παράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:05:01 pmΠαράθεση από: alexis2 στις Αυγούστου 30, 2010, 02:54:26 pmπερίπου 35 άτομα είναι οι τρίτεκνοι μέχρι το 600 που ρωτάς.Eυχαριστώ πολύ..Τους μέτρησα με πολύ κόπο κι εγώ..33 άτομα αν δεν έκανα κάτι λάθος λόγω κολλήματος του προγράμματός μου.. Επομένως να υποθέσω ότι αυτοί ανήκουν στο 20 και κάτι τοις εκατό της πρώτης φάσης?? Δηλαδή όσοι είμαστε περίπου στο 600 δεν απειλούμαστε από τους παρακάτω μας τρίτεκνους???Ποσα ατομα υπολογίζεις στην α΄φάση και ποια η σειρά σου στον πίνακα για να σου πώ απο ποιους απειλήσε
Παράθεση από: xriana1 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:08:50 pmΠαράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:05:01 pmΠαράθεση από: alexis2 στις Αυγούστου 30, 2010, 02:54:26 pmπερίπου 35 άτομα είναι οι τρίτεκνοι μέχρι το 600 που ρωτάς.Eυχαριστώ πολύ..Τους μέτρησα με πολύ κόπο κι εγώ..33 άτομα αν δεν έκανα κάτι λάθος λόγω κολλήματος του προγράμματός μου.. Επομένως να υποθέσω ότι αυτοί ανήκουν στο 20 και κάτι τοις εκατό της πρώτης φάσης?? Δηλαδή όσοι είμαστε περίπου στο 600 δεν απειλούμαστε από τους παρακάτω μας τρίτεκνους???Kαλή η ερώτησή σου... Κι εγώ το ίδιο ρώτησα...Ας βοηθήσει κάποιος γνώστης..Ποσα ατομα υπολογίζεις στην α΄φάση και ποια η σειρά σου στον πίνακα για να σου πώ απο ποιους απειλήσεΑς με βοηθήσει κπ να καταλάβω: από τη σειρά που έχουμε στον πίνακα, σε γενικές γραμμές ποιούς προσθ/αφαιρούμε (τρίτεκνους, ειδ. κατηγ., κλπ) για να βρούμε τη σειρά μας; π.χ είμαι στο 970 περίπου. Ποια είναι η "πραγματική" σειρά μου;;; Πόσα άτομα θα πρέπει να πάρει δηλ. για να ελπίζω σε ακω;
Παράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:05:01 pmΠαράθεση από: alexis2 στις Αυγούστου 30, 2010, 02:54:26 pmπερίπου 35 άτομα είναι οι τρίτεκνοι μέχρι το 600 που ρωτάς.Eυχαριστώ πολύ..Τους μέτρησα με πολύ κόπο κι εγώ..33 άτομα αν δεν έκανα κάτι λάθος λόγω κολλήματος του προγράμματός μου.. Επομένως να υποθέσω ότι αυτοί ανήκουν στο 20 και κάτι τοις εκατό της πρώτης φάσης?? Δηλαδή όσοι είμαστε περίπου στο 600 δεν απειλούμαστε από τους παρακάτω μας τρίτεκνους???Kαλή η ερώτησή σου... Κι εγώ το ίδιο ρώτησα...Ας βοηθήσει κάποιος γνώστης..Ποσα ατομα υπολογίζεις στην α΄φάση και ποια η σειρά σου στον πίνακα για να σου πώ απο ποιους απειλήσε
Η σειρά μου είναι 581. Υπολογίζω 700 άτομα στην α' φάση. Δυστυχώς...Τα 1000 θα μου άρεσαν καλύτερα!!!!