0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο νομος δωδεκανησου ειναι ετοιμος.Ο νομος φθιωτιδας θα τοποθετησει τους αποσπασμενους μεχρι την αλλη τεταρτη. Μεχρι τοτε θα συναντηθει ο προισταμενος με διευθυντες σχολειων . Επισης ο νομος αχαιας θα αποφασισει για κενα αναπληρωτων μετα τις αποσπασεις που θα γινουν μεχρι την παρασκευη η δευτερα.Παμε για τα μεσα τις αλλης εβδομαδας και μετα εκτος και δηλωθουν τυχαια τα λειτουργικα κενα.
Καλημέρα!!!!ο ευγενικός κυριούλης μου ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (για τους φιλολόγους ρώτησα) και ότι ο στόχος είναι για μες τη βδομάδα ως την Παρασκευή!!!
καλημέρα!!! τώρα ο Κάτσικας στη ΝΕΤ είπε ότι από σήμερα θα ξεκινήσουν οι αναπληρωτές..άντε να δούμε..καλή επιτυχία σε όσους περιμένουν την ά φάση και υπομονή στους υπόλοιπους...
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 31, 2010, 10:54:13 amΚαλημέρα!!!!ο ευγενικός κυριούλης μου ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (για τους φιλολόγους ρώτησα) και ότι ο στόχος είναι για μες τη βδομάδα ως την Παρασκευή!!!Adigoni, μιλάς συνέχεια γι' αυτόν τον ευγενικό κυριούλη και σκέφτομαι ή ότι είσαι τυχερή που τον πετυχαίνεις ή είσαι καλός άνθρωπος και τα βλέπεις όλα ωραία! Εγώ -δεν ξέρω αν είμαι άτυχη ή κακός άνθρωπος- αλλά στο τηλέφωνο πέτυχα μια αγενέστατη κυράτσα, που με το ζόρι μου είπε -σαν να μου έκανε χάρη, αφού πρώτα μου τα 'χωσε που πήρα τηλ και μου μίλησε πολύ απαξιωτικά!!!- ότι η Α' φάση θα βγει 7-8 Σεπτέμβρη! Σκέφτομαι να παίρνουμε συνέχεια τηλ μόνο και μόνο να τους σπάμε τα νεύρα!!! Σίγουρα η κυράτσα είναι μια απόσπασμένη από καμιά Χάλκη ή Αη-Στράτη, παίρνει τα μοριάκια της δίπλα στο σπίτι της και μας το παίζει και εξουσία...Ουστ...!!!
ρε παιδια αυτο που ειχαν πει 28 αποφασιζεται και 31 με 1 ανακοινωνονται.... τι απεγινε?