0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
xm...εσυ μας ελειπες τωρα , γραυ.....χαχαχαχ, μια χαψια ε !!!! τωρα που το λες.....μπρρρρρρ
δεν ειπα το αντιθετο καλο μου καρχαριακι...ισα ισα...χαιρεσαι να τους βλεπεις να βγαινουν εκτος θεματος!
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 03:38:45 pmxm...εσυ μας ελειπες τωρα , γραυ.....χαχαχαχ, μια χαψια ε !!!! τωρα που το λες.....μπρρρρρρΝαι, ναι, στο διάλειμμα εκεί μεταξύ των ...ιδιαιτέρων, θα γινόσουν εύκολα το τοστάκι του! Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 03:39:42 pmδεν ειπα το αντιθετο καλο μου καρχαριακι...ισα ισα...χαιρεσαι να τους βλεπεις να βγαινουν εκτος θεματος!Το ξέρω, giota8 μου. Απλώς, ήθελα να τονίσω ότι συμφωνώ με τα λεγόμενά σου και επαυξάνω!
μηπως ηρθε η ωρα να δικαιωθουμε . ασπονδε Αχαιε, και να κανουμε το δικο μας θεμα εδω ?και να το ονομασουμε " εκτος θεματος " !!!προβλεπω πανω απο 1000 σελιδες ...
ιδρυση fan club του διδυμου!
ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!Τώρα τηλεφώνησα στο 2103443426 και είπε ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ.Σας αφήνω για σήμερα.....
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 03:46:13 pmμηπως ηρθε η ωρα να δικαιωθουμε . ασπονδε Αχαιε, και να κανουμε το δικο μας θεμα εδω ?και να το ονομασουμε " εκτος θεματος " !!!προβλεπω πανω απο 1000 σελιδες ...Εγώ προ ...βλέπω να 7σφραγίζεται εκ της δια ..χειρίσεως ... To karxariaki δεν πιστεύω ν' αναλωθεί με την τετριμμένη αναπλήρωση ..., της έχω εξασφαλίσει ηγετική θέση στην 7 ..., μόνο μην καταβροχθίσει τους λοιπούς γαύρους ...! Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 03:49:14 pmιδρυση fan club του διδυμου!... στο fan club του καρκίνου ..., συμμετέχω ...
Δεε θέλουμε να πάμε σστη Λέσβο.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 04:13:40 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 03:46:13 pmμηπως ηρθε η ωρα να δικαιωθουμε . ασπονδε Αχαιε, και να κανουμε το δικο μας θεμα εδω ?και να το ονομασουμε " εκτος θεματος " !!!προβλεπω πανω απο 1000 σελιδες ...Εγώ προ ...βλέπω να 7σφραγίζεται εκ της δια ..χειρίσεως ... To karxariaki δεν πιστεύω ν' αναλωθεί με την τετριμμένη αναπλήρωση ..., της έχω εξασφαλίσει ηγετική θέση στην 7 ..., μόνο μην καταβροχθίσει τους λοιπούς γαύρους ...! Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 03:49:14 pmιδρυση fan club του διδυμου!... στο fan club του καρκίνου ..., συμμετέχω ... χαχαχαχαχ!! ποσο μεσα επεσες !!!!!