0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ύστερα απ΄ όσα διάβασα ..., διερωτώμαι αν υπάρχει, πλέον, χώρος, για έναν αξιοπρεπή κι - ανέκαθεν - εντός θέματος μέλλοντα αναπληρωτή εκπαιδευτικό, σ' ένα θέμα γεμάτο επαπειλούμενες εγκυμοσύνες, ματαιωμένα, προ της ενάρξεώς τους, ειδύλλια, ροζ σκάνδαλα περαιωμένα μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με και από το Υπουργείο δια
Συγνώμη βρε Αristo2 εμείς οι γυναίκες θέλουμε να ξεχνιόμαστε που και που !!Κάποιοι άλλοι που μας έχουν πρήξει με το Θρύλο ,που μάλλον από αυτό που είδαμε θρύλος θα μείνει ,τι να πούμε
διπλα...παραδιπλα.... οπου γης και πατρις...αγοραρος ε ! ...εμ, θελουν τεχνη τα κοριτσιααααα[/quoαμα την ξερεις πες μου...2 γιους έχω...δεν τους αλλάζω,αλλά μου έχει μεινει η απορία...!
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 06:18:41 pmδιπλα...παραδιπλα.... οπου γης και πατρις...αγοραρος ε ! ...εμ, θελουν τεχνη τα κοριτσιααααα[/quoαμα την ξερεις πες μου...2 γιους έχω...δεν τους αλλάζω,αλλά μου έχει μεινει η απορία...!...και γω 2 κορες !!!!θελει αναλυση ομως και δεν ειναι της παρουσης............
αριστος 2,οχι παντα εντος θεματος,αν μιλησω για την παναθα.......το ξερω οτι χαριτολογεις,αλλα προσπαθουμε να ηρεμησουμε λιγο,εκτος απο το ολιγο ροζ που "οραματιστηκαμε",σας προτεινω να λυσετε το γριφο του αινσταιν,μολις τον ελυσα και ειμαι υπερηφανη,οσο για τους γριφους του υπουργειου ,δεν τα καταφερνω,ουτε ο αινσταιν θα μπορουσε,μη μας "μαλωνεις"