0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 10:44:54 amΠαράθεση από: xhmikos23 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 10:43:30 amστους προηγουμενους διορισμους αναφερεται..πλάκα μας κάνουν; τους διορισμούς που ήδη έγιναν τι τους αναμασουν; για να βλέπουν οι τριτοι ποσοι διορίζονται ; δεν πάμε καλά!!! και αντε το υπουργείο είναι πολιτικοι και παιζουν το παιχνίδι τους. οι εκπαιδευτικέ ιστοσελίδες με ποιου το μερος είναι και μας αναστατώνουν χωρίς λόγο;ειναι ας πουμε η επιβεβαιωση των διορισμων..
Παράθεση από: xhmikos23 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 10:43:30 amστους προηγουμενους διορισμους αναφερεται..πλάκα μας κάνουν; τους διορισμούς που ήδη έγιναν τι τους αναμασουν; για να βλέπουν οι τριτοι ποσοι διορίζονται ; δεν πάμε καλά!!! και αντε το υπουργείο είναι πολιτικοι και παιζουν το παιχνίδι τους. οι εκπαιδευτικέ ιστοσελίδες με ποιου το μερος είναι και μας αναστατώνουν χωρίς λόγο;
στους προηγουμενους διορισμους αναφερεται..
Παράθεση από: xhmikos23 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 10:47:48 amΠαράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 10:44:54 amΠαράθεση από: xhmikos23 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 10:43:30 amστους προηγουμενους διορισμους αναφερεται..πλάκα μας κάνουν; τους διορισμούς που ήδη έγιναν τι τους αναμασουν; για να βλέπουν οι τριτοι ποσοι διορίζονται ; δεν πάμε καλά!!! και αντε το υπουργείο είναι πολιτικοι και παιζουν το παιχνίδι τους. οι εκπαιδευτικέ ιστοσελίδες με ποιου το μερος είναι και μας αναστατώνουν χωρίς λόγο;ειναι ας πουμε η επιβεβαιωση των διορισμων..xhmike έκανε κανείς εκκαθάριση του εννιαίου πίνακα χημικών;
Μόλις τηλ. στο υπουργείο σε τηλ. άσχετο μάλλον μ' αυτά που καλείτε εσείς -δεν ήταν το τμ. διορισμών- και μου είπαν ότι "από Δευτέρα θα βγουν οι αναπληρωτές αλλά ας κοιτάω και στο διαδίκτυο γιατί μπορεί να ανακοινωθούν και σήμερα αργά το απόγευμα". Την ρώτησα αν υπάρχει δηλ. πιθανότητα και για σήμερα και μου είπε ότι μέχρι τώρα συνήθως βγαίνανε Παρασκευή απόγευμα αλλά τόνισε ότι έχει ενημέρωση για Δευτέρα. Άντε, βγάλτε άκρη...
Σήμερα στείλανε επειίγον χαρτί που ζητούσε τα τμήματα, τους καθηγητές, τα ωράριά τους, τα κενά και τις υπεραριθμίες. Μάλιστα κάθε σχολείο τα στέλνει απευθείας στο Υπουργείο και όχι μέσω Δευτεροβάθμιας όπως πέρισυ, οπότε κρίνετε μόνοι σας για το πότε θα ανακοινώσουν αναπληρωτές. (Είμαι διορισμένος και συμπλήρωσα εγώ τα χαρτιά).