0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ippokrateios1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:03:49 pmΣήμερα στείλανε επειίγον χαρτί που ζητούσε τα τμήματα, τους καθηγητές, τα ωράριά τους, τα κενά και τις υπεραριθμίες. Μάλιστα κάθε σχολείο τα στέλνει απευθείας στο Υπουργείο και όχι μέσω Δευτεροβάθμιας όπως πέρισυ, οπότε κρίνετε μόνοι σας για το πότε θα ανακοινώσουν αναπληρωτές. (Είμαι διορισμένος και συμπλήρωσα εγώ τα χαρτιά).Αυτό που ζητήσανε σήμερα δεν έχει άμεση σχέση με τους αναπληρωτές. Έχουν οριστεί υπεύθυνοι από το υπουργείο να ελέγξουν την κάθε περιφέρεια ως προς τον αριθμό τμημάτων των σχολείων και τις ώρες των καθηγητών με απώτερο στόχο να παρέμβουν για να μειωθούν τα τμήματα και κατ' επέκταση ο αριθμός των διδακτικών ωρών.
Σήμερα στείλανε επειίγον χαρτί που ζητούσε τα τμήματα, τους καθηγητές, τα ωράριά τους, τα κενά και τις υπεραριθμίες. Μάλιστα κάθε σχολείο τα στέλνει απευθείας στο Υπουργείο και όχι μέσω Δευτεροβάθμιας όπως πέρισυ, οπότε κρίνετε μόνοι σας για το πότε θα ανακοινώσουν αναπληρωτές. (Είμαι διορισμένος και συμπλήρωσα εγώ τα χαρτιά).
http://www.esos.gr/deiterobathmia/gimnasio-likeio/tin-erxomeni-ebdomada-oi-protoi-diorismoi-anapliroton.html
ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500-600 Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ....ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ
θα μου αρεσε, αλλα δεν μιλαμε για 1000 ολων των ειδικοτητων?τοσο λιγοι ειναι οι αλλοι?και 500 εννοεις με τριτεκνους, αρα που σταματαει ο πινακας για ολους εμας που δεν χτυπησαμε διδυμα η ακομα καλυτερα τριδυμα??