0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: viviantz στις Σεπτεμβρίου 04, 2010, 12:00:16 amTYXEROULA ο καθαρός (χωρίς τις προσαυξήσεις) βαθμός μου είναι παραπάνω από τον δικό σου αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι η αναπλήρωση για φέτος θα μείνει μόνο όνειρο για μένα...Δε γίνεται κάτι διαφορετικό τώρα. Κι εμείς -που δεν είχαμε τα μόρια της βυσματικής ΠΔΣ- χρειαστήκαμε 2 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ για να πάμε ωρομίσθιοι και μετά αναπληρωτές. Με 1 ΑΣΕΠ δεν μπορούσες να πας κατευθείαν αναπληρωτής.
TYXEROULA ο καθαρός (χωρίς τις προσαυξήσεις) βαθμός μου είναι παραπάνω από τον δικό σου αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι η αναπλήρωση για φέτος θα μείνει μόνο όνειρο για μένα...
fotini18 ξέρω αρκετούς που με υψηλή επιτυχία μόνο στον ΑΣΕΠ του 2007 πήγαν αμέσως αναπληρωτές και για κάποιους από αυτούς είμαι σίγουρη ότι δεν είχαν "βύσμα".Εγώ τώρα που είμαι στους επιλαχόντες δεν βλέπω φως στο τούνελ για αναπλήρωση φέτος και δεν ξέρω κι αν του χρόνου θα ανοίξει τον πίνακα των επιλαχόντων για να πάρει τους επιπλέον που σίγουρα θα χρειαστεί (εκτός των 36 ΑΣΕΠΙΤΩΝ που έχουν μείνει) ή αν θα πάρει μόνο από άλλους πίνακες (40% και 24μηνο).
Σε ευχαριστώ... Δεν το είχα υπολογίσει έτσι .... Προφανώς δεν με συνέφερε... Για τις ξένες γλώσσες... όσες γνωρίζεις τόσο καλύτερα?