*

Αποστολέας Θέμα: A΄ Φάση Αναπληρωτών φιλολογων 2010  (Αναγνώστηκε 479394 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: A΄ Φάση Αναπληρωτών φιλολογων 2010
« Απάντηση #966 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:03:08 am »
+++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:53:50 »

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #967 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:03:44 am »
 Είμαι βέβαιη.... η Διαμαντοπούλου θέλει να προωθήσει τον ΑΣΕΠ καθώς και τους νέους ΑΣΕΠΙΣΤΕΣ... Νιώθω ότι τα έχει βάλει με τους παλιούς...

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #968 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:11:27 am »
καλημέρα...
ερώτηση: υπάρχει περίπτωση στου διορισμούς με το καλό του χρόνου να προτιμήσει επιλαχόντες ΑΣΕΠ από το φετινό 24μηνο;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος el ΠΕ 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #969 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:15:51 am »
fotini18 ξέρω αρκετούς που με υψηλή επιτυχία μόνο στον ΑΣΕΠ του 2007 πήγαν αμέσως αναπληρωτές και για κάποιους από αυτούς είμαι σίγουρη ότι δεν είχαν "βύσμα".
Εγώ τώρα που είμαι στους επιλαχόντες δεν βλέπω φως στο τούνελ για αναπλήρωση φέτος και δεν ξέρω κι αν του χρόνου θα ανοίξει τον πίνακα των επιλαχόντων για να πάρει τους επιπλέον που σίγουρα θα χρειαστεί (εκτός των 36 ΑΣΕΠΙΤΩΝ που έχουν μείνει) ή αν θα πάρει μόνο από άλλους πίνακες (40% και 24μηνο).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:53:50 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #970 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:18:18 am »
καλημέρα...
ερώτηση: υπάρχει περίπτωση στου διορισμούς με το καλό του χρόνου να προτιμήσει επιλαχόντες ΑΣΕΠ από το φετινό 24μηνο;;;;;;
Έχει πει ότι θα προσλάβει οπωσδήποτε αυτούς που έχουν μείνει από τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ + τους υπόλοιπους 24μηνίτες + τους υπόλοιπους 30μηνίτες.
Για επιλαχόντες δεν είπε κάτι
Θα φτάσουν; Λογικά όχι... Τι θα κάνει; Κανείς δεν ξέρει...

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #971 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:22:02 am »
  Δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο για το υπουργείο. Μόνο να μεταθέσουν την έξοδο νέων στην αγορά εργασίας για αργότερα. Έτσι θα τους βάλλει να αποκτούν νέα πιστοποιητικά, να ξοδεύουν και να σπουδάζουν διαρκώς (αφού η εργασία και η προϋπηρεσία δε θα έχει την ίδια αξία) για να αποκτήσουν μια θέση σε ένα σχολείο και να γίνουν;;; μετά από τόση προσπάθεια αυτό που κάποτε ονειρεύτηκαν. Και αν κάποιοι δε θα διορίζονται (αν ισχύει ακόμα ο διορισμός γιατί σε λίγο θα γίνονται μόνο προσλήψεις, καταλαβαίνετε νομίζω τη διαφορά) δε θα φταίει το σύστημα αλλά εκείνοι, γιατί δε θα έχουν πτυχίο ξένων γλωσσών και θα θέλουν οι άχρηστοι, ως φιλόλογοι, να διδάξουν αρχαία στα σχολεία! Και θα είναι αναπληρωτές και θα περιμένουν κάθε Σεπτέμβρη πού θα τους πάρουν και έτσι θα εδραιωθεί η ελαστική εργασία και στο χώρο μας . Ευτυχώς που έχουμε σοσιαλισμό σε αυτή τη χώρα γιατί διαφορετικά δεν ξέρω τι θα μας συνέβαινε!!!!! Στο μεταξύ η αγωνία κορυφώνεται γι` αυτο το Σεπτέμβρη. Πού θα βρισκόμαστε σε μερικές μέρες;

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #972 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:22:42 am »
ευχαριστώ, τι να πω σκέφτομαι τα πάντα πια...

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #973 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:30:14 am »
Συμφωνώ να συντάξουμε μια επιστολή προς τη Διαμάντω και να ζητήσουμε αναβάθμιση της προυπηρεσίας.Είμαστε χιλιάδες και μπορούμε κάτι να κερδίσουμε.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος el ΠΕ 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #974 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:31:10 am »
fotini18 ξέρω αρκετούς που με υψηλή επιτυχία μόνο στον ΑΣΕΠ του 2007 πήγαν αμέσως αναπληρωτές και για κάποιους από αυτούς είμαι σίγουρη ότι δεν είχαν "βύσμα".
Εγώ τώρα που είμαι στους επιλαχόντες δεν βλέπω φως στο τούνελ για αναπλήρωση φέτος και δεν ξέρω κι αν του χρόνου θα ανοίξει τον πίνακα των επιλαχόντων για να πάρει τους επιπλέον που σίγουρα θα χρειαστεί (εκτός των 36 ΑΣΕΠΙΤΩΝ που έχουν μείνει) ή αν θα πάρει μόνο από άλλους πίνακες (40% και 24μηνο).
Μονο με υψηλη βαθμολογια στον ΑΣΕΠ του 2007 δεν μπορουσες να πας αναπληρωτης.Παιρνοντας 16+ μορια απο τον ΑΣΕΠ του 2007 και με απλη επιτυχια στον ΑΣΕΠ του 2005 χωρις καθολου ΠΔΣ τα δυο επομενα χρονια πηγα μονο ωρομισθια.Και μαλιστα ωρομισθια κληθηκα την ανοιξη,οποτε μαζεψα μονο 3 μορια προυπηρεσιας.Χρειαστηκε να παρω αλλα 16+ απο τον ΑΣΕΠ του 2009 για να παω αναπληρωτρια.Ελπιζω κι εγω του χρονου για τους επιλαχοντες,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα παρει τους 24μηνιτες..
Στο θεμα μας τωρα...

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #975 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 11:32:03 am »
 Δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο για το υπουργείο. Μόνο να μεταθέσουν την έξοδο νέων στην αγορά εργασίας για αργότερα. Έτσι θα τους βάλλει να αποκτούν νέα πιστοποιητικά, να ξοδεύουν και να σπουδάζουν διαρκώς (αφού η εργασία και η προϋπηρεσία δε θα έχει την ίδια αξία) για να αποκτήσουν μια θέση σε ένα σχολείο και να γίνουν;;; μετά από τόση προσπάθεια αυτό που κάποτε ονειρεύτηκαν. Και αν κάποιοι δε θα διορίζονται (αν ισχύει ακόμα ο διορισμός γιατί σε λίγο θα γίνονται μόνο προσλήψεις, καταλαβαίνετε νομίζω τη διαφορά) δε θα φταίει το σύστημα αλλά εκείνοι, γιατί δε θα έχουν πτυχίο ξένων γλωσσών και θα θέλουν οι άχρηστοι, ως φιλόλογοι, να διδάξουν αρχαία στα σχολεία! Και θα είναι αναπληρωτές και θα περιμένουν κάθε Σεπτέμβρη πού θα τους πάρουν και έτσι θα εδραιωθεί η ελαστική εργασία και στο χώρο μας . Ευτυχώς που έχουμε σοσιαλισμό σε αυτή τη χώρα γιατί διαφορετικά δεν ξέρω τι θα μας συνέβαινε!!!!! Στο μεταξύ η αγωνία κορυφώνεται γι` αυτο το Σεπτέμβρη. Πού θα βρισκόμαστε σε μερικές μέρες;
Συμφωνώ και επαυξάνω....
Γιατί η πιστοποιήση στους υπολογιστές; Και αν κάποιος έχει ECDL,ACTA,KEYCERT μπλα μπλα ξέρει να χρησιμοποιεί διαδραστικούς πίνακες ή τα εξειδικευμένα λογισμικά που μπορεί να χρειαστούν στα μαθήματα. Πάλι σεμινάρια θα κάνει... Πως θα "φαγωθούν" τα λεφτά από το ΕΣΠΑ; οεο

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #976 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 02:17:41 pm »
Είμαι βέβαιη.... η Διαμαντοπούλου θέλει να προωθήσει τον ΑΣΕΠ καθώς και τους νέους ΑΣΕΠΙΣΤΕΣ... Νιώθω ότι τα έχει βάλει με τους παλιούς...
Mην είσαι και τόσο σίγουρη...Λογικό είναι στη μεταβατική να καλύψει όσους περισσότερους μπορεί από τους έχοντες προυπηρεσία.
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #977 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 02:41:29 pm »
Το άδικο ξέρεις πιο είναι:
και εγώ και η σύζυγός μου θα δώσουμε στον επόμενο ΑΣΕΠ.
Η σύζυγός μου αυτή τη στιγμή έχει 18 μήνες προϋπηρεσία ----> 2,1 μόρια + 1 LOWER + 1 ECDL = 4,1
Εγώ έχω 0 μήνες προϋπηρεσία, αλλά 1 από μεταπτυχιακό + 2 PROFICIENCY + 1 ECDL = 4
Τα ίδια μόρια.... Εγώ δεν το βρίσκω δίκαιο (για τους έχοντες προϋπηρεσία)
ΕΣΕΙΣ;
Φιλε μια διορθωση

18 μήνες = 2,4 μόρια +1 Αγγλικά όπως είπες + 1 υπολογιστές = 4,4 ...μετράει και ο βαθμός πτυχίου επίσης αν έχει 7 θα πάρει +2

σίγουρα δεν είναι δίκαιο η προϋπηρεσία να υποβαθμίζεται τόσο

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #978 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 02:44:12 pm »
τους 23,5 μηνιτες θα τους πάρει αφού θεμελίωσαν δικαίωμα.......

Αποσυνδεδεμένος ngdek

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #979 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 03:08:41 pm »
ΛΑΘΟΣ   τα ψηλότερα δυνατά μόρια που έπαιρνε κάποιος στον ασεπ 2007, μόνο από εκείνον τον ασεπ, ήταν 18, αυτό σήμαινε μόνο ωρομισθία και όπως καταλαβαίνεις όχι διορισμό με 24μηνο. Αυτοί που βρέθηκαν σαν και εσένα στον πίνακα πολύ κοντά στους διοριστέους δεν έπαιρναν πάνω από 18 μόρια μόνο από εκείνον τον ασεπ. Αναπληρωτές πήγαν όσοι έιχαν πολλά μόρια από 2007 και κάποια από 2005 ή λίγη πδσ ή ωρομισθία.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)