0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυστυχως η περσινη εμπειρια δειχνει οτι με στασεις εργασιας, οπου αλλοι συμμετεχουν στις μεν και αλλοι στις δε, αγωνας δε γινεται. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να αποφασισουμε απο την ωρα που θα προσληφθουμε να μη μπαινουμε στις ταξεις και να οργανωνουμε εναλλαξ παραστασεις εκπαιδειτικων στο υπουργειο ωστε να πιεζουμε, π.χ. τις ταδε μερες να κατεβαινουν εκπαιδευτικοι απο την κεντρικη μακεδονια, τις αλλες απο την νοτια ελλαδα κλπ.Αν απο τη μια αγωνιζομαστε και απο την αλλη η πλειοψηφια των σχολειων λειτουργει κανονικα, ουτε η διαμαντω θα συγκινηθει, ουτε τον κοσμο θα παρουμε με το μερος μας, πραγμα που νομιζω καιει την κυβερνηση πιο πολυ απο ολα.Χρειαζεται αγωνασ διαρκειας με βασικο αιτημα 24μηνο και ασεπ=διορισμος.
Kι όμως δεν συμβαίνει! Ανήκω σε μία από τις 4 περιπτώσεις που γράφεις και δεν σκέφτομαι καθόλου έτσι όπως τα περιγράφεις προκειμένου να προσαρμοστώ στο καινούριο σύστημα και στο οποίο δεν πιστεύω ή καλύτερα δεν εναποθέτω τις ελπίδες μου ούτε 1% !
"− Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 24 έως και 32 μήνες: 0,30 μονάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 32 έως και 40 μήνες: 0,35 μονάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 40 έως και 60 μήνες: 0,40 μονάδες για κάθε μήναΤο ανώτατο συνολικό όριο μονάδων από προϋπηρεσίαείναι 16,80 μονάδες."
Συμφωνω κι εγω με τον/την cynemaprod. Αλλωστε νομιζω πως ολοι ειμαστε διατεθημενοι να διαβασουμε και νε επιτυχουμε μια φορα στον ασεπ ή και δυο και να μαζεψουμε καποιους μηνες προυπηρεσιας ανα την ελλαδα, ενω το να υποστηριζει καποιος πως μπορει να γραψει ΑΣΕΠ και να ειναι μεσα στους 300 πρωτους το θεωρω τουλαχιστον αλαζονεια.