0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:07:39 amΠαιδιά πήρες κανείς ΥΠΕΠΘ τηλέφωνο?για να δούμε οι φήμες για 2000 βθμια και 900-1000 βάση στατιστικής για φιλολόγους ΑΚΩ και ΑΜΩ μαζί αληθεύουν?/όποιος πάρει τηλέφωνο ας προσπαθήσει να εκμαιεύσει πληροφορίες...τηλεφωνησα. στο 210 3443426 μου είπαν το γνωστό σημερα ή αυριο!!!! στο 210 3443887 μου είπαν είχαν ενημερωση για σημερα αλλά τωρα η υπαλληλος έχει καποιους ενδοισμούς λόγω ανασχηματισμου. φοβάται μηπως πανε 1-2 μερες πίσω. αλλα αυτό είναι δικη της εικασια και όχι ενημερωση ανωθεν. για αριθμό τιποτα, αλλα γενικα μου είπε πως οι φιλολογοι θα είναι πολλοι και κυριως ακω. αυτά..........
Παιδιά πήρες κανείς ΥΠΕΠΘ τηλέφωνο?για να δούμε οι φήμες για 2000 βθμια και 900-1000 βάση στατιστικής για φιλολόγους ΑΚΩ και ΑΜΩ μαζί αληθεύουν?/όποιος πάρει τηλέφωνο ας προσπαθήσει να εκμαιεύσει πληροφορίες...
H σκέψη της κυρίας ήταν απολύτως λογική. Σήμερα λόγω ανασχηματισμού και ορκομωσίας μάλλον δε θα καλέσουν και πιθανόν να πάει μετά την Παρασκευή...
Παράθεση από: φρουφρού στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:20:19 amH σκέψη της κυρίας ήταν απολύτως λογική. Σήμερα λόγω ανασχηματισμού και ορκομωσίας μάλλον δε θα καλέσουν και πιθανόν να πάει μετά την Παρασκευή...Αφου η Υπουργος Παιδειας που υπογραφει δεν αλλαξε και δε θα παρει μερος στη νεα ορκομωσια. Ποιος ο λογος να καθυστερησουν ?