0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν τη βλέπω την α φάση σήμερα δυστυχώς...ακόμα ούτε για τη αβάθμια δε βγήκε...καλά,τι κάνουν?
το πιστοποιητικό υγείας τι γιατρούς περιλαμβάνει; ακτινογραφία,παθολόγος και ψυχίατρος;;;μπορώ ας πούμε από τώρα να πάω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και να το βγάλω;;ευχαριστούμε για την ενημέρωση και πού θα πάει θα απαντήσει και τότε.............
Αντε ρε παιδια ποτε θα βγουν οι δασκαλοι να παρουμε κι εμεις σειρα?? Αυτοι ηταν σιγουροι για σημερα!! Αntigoni εμενα το πιστοποιητικο υγειας μου το κρατησαν οι πανεξυπνοι στην δευτεροβαθμια που ημουνα περσυ και ουτε με καυγα δε μας το εδιναν πισω το Ιουνιο! Θα το στειλουν λεει υπηρεσιακα αν μας καλεσουν τον Σεπτεμβρη αλλου. Το κανουν αυτο??? Επισης εχω χασει το βιβλιαριο του ΙΚΑ αλλα αυτο οφειλεται στη βλακεια μου.. Οσο για τις εγκυμονουσες καλο κουραγιο και καλη λευτερια.. Δε θα μπορουσα με τιποτα υπο αυτες τις συνθηκες να ειμαι σε μια τετοια θεση!!!
Παράθεση από: ealevrid στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 06:19:17 pmτο πιστοποιητικό υγείας τι γιατρούς περιλαμβάνει; ακτινογραφία,παθολόγος και ψυχίατρος;;;μπορώ ας πούμε από τώρα να πάω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και να το βγάλω;;ευχαριστούμε για την ενημέρωση και πού θα πάει θα απαντήσει και τότε.............ακτινογραφία θώρακα(ΙΚΑ, Νοσοκομείο) και γενική ούρων, (τα ούρα και σε ιδιώτη), τα καταθέτεις στο Υγειονομικό, σου δίνουν ημερομηνία, περνάς από επιτροπή και σου δίνουν μετά μια μέρα το χαρτί.....