0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από μένα!Δεν είμαι φιλόλογος αλλά περιμένω κι εγώ τις σημερινές προσλήψεις με μεγάλη αγωνία.Παραπάνω διάβασα για τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουμε με το που θα παρουσιαστούμε στη Διεύθυνση.Σωστά αναφέρθηκε ότι είναι:1. Αντίγραφο πτυχίου2.
:)Καλημερα!Η Χριστοφιλοπουλου στο ALTER.Aς ελπισουμε οτι θα βγουν σημερα και μαλιστα εγκαιρως...
καλημερα κι απο μενα!! εχετε καμια ενημερωση για σημερα??? στην ειδικοτητα μου παντως ακομη κανουν αποσπασεις και στελνουν μονιμους στην αθμια!!ενας πανικος γινεται!προσπαθουν να κοψουν απο παντου θεσεις!!ελπιζω να βγουν και τα δικα μας σημερα να τελειωνουμε!!!!εγω πρεπει να παω να πληρωσω ασφαλεια και το σκεφτομαι!!!!!!οι ασφαλειες κοβονται??
εγω πρεπει να παω να πληρωσω ασφαλεια και το σκεφτομαι!!!!!!οι ασφαλειες κοβονται??
Παράθεση από: @pinky@ στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:19:34 amκαλημερα κι απο μενα!! εχετε καμια ενημερωση για σημερα??? στην ειδικοτητα μου παντως ακομη κανουν αποσπασεις και στελνουν μονιμους στην αθμια!!ενας πανικος γινεται!προσπαθουν να κοψουν απο παντου θεσεις!!ελπιζω να βγουν και τα δικα μας σημερα να τελειωνουμε!!!!εγω πρεπει να παω να πληρωσω ασφαλεια και το σκεφτομαι!!!!!!οι ασφαλειες κοβονται??τι ειδικότητα είσαι?[/quoteπε06!smarw μαζι ειμαστε!!! απλα οι φιλολογοι ειναι παντα πιο οργανωμενοι καιπιο ενημερωνοι και μπαινω κι εδω μηπως μαθω τιποτε!!