0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: so good στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:39:17 amΠήρα τηλ το πρωι στην πρωτοβάθμια να ρωτήσω πληροφορίες για τη περιοχή που κλήθηκα κ μου είπαν νά επικοινωνήσω αργότερα γιατι μετράνε τα κενά των ειδικοτητων
Πήρα τηλ το πρωι στην πρωτοβάθμια να ρωτήσω πληροφορίες για τη περιοχή που κλήθηκα κ μου είπαν νά επικοινωνήσω αργότερα γιατι μετράνε τα κενά των ειδικοτητων
Παράθεση από: mohitto στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:43:31 amΤι είπε η Χριστοφ.::Οι αναπληρωτές καθηγητών από αύριο::::Πλάκα κάνει!!! Είπε ότι σήμερα προσλαμβάνονται της Πρωτοβάθμιας και αύριο της Δευτεροβάθμιας.Άρα μιλάει για το πότε θα παρουσιαστούμε.
Τι είπε η Χριστοφ.::Οι αναπληρωτές καθηγητών από αύριο::::Πλάκα κάνει!!!
Στο Alter η σιχαμένη η
Παράθεση από: kasta1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:47:26 amΠαράθεση από: mohitto στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:43:31 amΤι είπε η Χριστοφ.::Οι αναπληρωτές καθηγητών από αύριο::::Πλάκα κάνει!!! Είπε ότι σήμερα προσλαμβάνονται της Πρωτοβάθμιας και αύριο της Δευτεροβάθμιας.Άρα μιλάει για το πότε θα παρουσιαστούμε.ναι σωστό και αυτό!!!!!!δίκιο έχεις!!!!!για το πότε θα παρουσιαστούμε εννοούσε!!!!!
γιατί είπε ότι οι καθηγητές θα τοποθετηθούν αύριο;;;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:53:28 amγιατί είπε ότι οι καθηγητές θα τοποθετηθούν αύριο;;;είπε θα ανακοινωθούν από αύριο (απ' ότι λένε οι υπόλοιποι - εγώ δεν άκουσα)