0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δευτεροβάθμια θα βγει σήμερα.Για τον αριθμό των φιλολόγων μικρό το καλάθι ,πιο μικρό από τις εικασίες του Arist2.Πραγματικά απογοητεύτηκα κι ελπίζω κάτι να αλλάξει στην πορεία της ημέρας, πράγμα που δεν αποκλείεται.
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:02:37 amπαιδιά μην αγχώνεστε. είπε πως της πρωτοβ. άρχισαν από σήμερα οι προσλήψεις και της δευτεροβ. από αύριο. άρα όπως βγήκαν της αβάθμιας χθες βράδυ είναι το πιθανότερο να βγουν και της ββάθμια σήμερα το βράδυ.Λέει βλακείες, οι της πρωτοβάθμιας παρουσιάζονται από αύριο Πέμπτη
παιδιά μην αγχώνεστε. είπε πως της πρωτοβ. άρχισαν από σήμερα οι προσλήψεις και της δευτεροβ. από αύριο. άρα όπως βγήκαν της αβάθμιας χθες βράδυ είναι το πιθανότερο να βγουν και της ββάθμια σήμερα το βράδυ.
Ας μην τσιμπάμε με όποια πληροφορία ακούμε...Είδατε τι πάθανε οι νηπιαγωγοί...Ας εστιάσουμε στο πότε και όχι στο πόσο
Σήμερα θα βγουν αλλά μην περιμένετε πρωί. Πέρυσι βγήκαν αργά το μεσημέρι και πρόπερσι το απόγευμα. Κρατάτε δυνάμεις και μην πανικοβάλλεστε με τις ηλίθιες, που βγήκαν στην τηλεόραση και μας χάλασαν το πρωινό! Ακόμα καφέ δεν ήπιαμε...ήταν ανάγκη; Εγώ από τη σελίδα αυτή ενημερώθηκα ότι μιλάει στο Alter και αρχικά είπα να μην το ανοίξω αλλά...ας πρόσεχα!
μόλις μου απάντησαν στο 2103443789.μέχρι το μεσημεράκι θα είστα έτοιμοι μου απάντησε ένας ευγενής κύριος αποφεύγοντας βέβαια να με πληροφορήσει για τον αριθμό των φιλολόγων.αυτά.καλή επιτυχία σε όλους μας.