0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αγαπητέ aristos2 ο κυριούλης μου, απαντά σε άλλα νούμερα....εκτός κι αν μετακινήθηκε στο γραφείο που προωθεί τα ονόματα στο ίντερνετ
Παράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:37:37 pmΠαράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:34:42 pmΤί έγινε με τους νηπιαγωγούς;ήταν λάθος οι περιοχές τοποθέτησης ή λάθος τα νούμερα;πήραν λιγότερους τριτεκνους απ ότι έπρεπε!!! έλεος πόσο δύσκολο είναι πριν τρεξει το συστημα να ορισουν ότι το ποσοστο των τριτεκνων είναι 20% και με αυτους που ξεκινησαν ;άλλος για Χίο τραβηξε και άλλος για Μυτιληνη...και αλλος στης ...αιμα και δακρυα χυνει
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:34:42 pmΤί έγινε με τους νηπιαγωγούς;ήταν λάθος οι περιοχές τοποθέτησης ή λάθος τα νούμερα;πήραν λιγότερους τριτεκνους απ ότι έπρεπε!!! έλεος πόσο δύσκολο είναι πριν τρεξει το συστημα να ορισουν ότι το ποσοστο των τριτεκνων είναι 20%
Τί έγινε με τους νηπιαγωγούς;ήταν λάθος οι περιοχές τοποθέτησης ή λάθος τα νούμερα;
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:41:22 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:37:37 pmΠαράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:34:42 pmΤί έγινε με τους νηπιαγωγούς;ήταν λάθος οι περιοχές τοποθέτησης ή λάθος τα νούμερα;πήραν λιγότερους τριτεκνους απ ότι έπρεπε!!! έλεος πόσο δύσκολο είναι πριν τρεξει το συστημα να ορισουν ότι το ποσοστο των τριτεκνων είναι 20% και με αυτους που ξεκινησαν ;άλλος για Χίο τραβηξε και άλλος για Μυτιληνη...και αλλος στης ...αιμα και δακρυα χυνει Φανταζεσαι?εχεις ξεκινησει για Χανια και σου λενε τραβα τελικα μια Σαμο να ρθεις να ισιωσεις....ε,ρε ξυλο που θελουν!
Παράθεση από: mother29 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:39:34 pmαριστο μηπως ο ευγενικος κυριουλης της αντιγονης και δικος σου εκανε καμια αναφορα σε νουμερα???εγω σας εχω ντουμανιασει.... αααα ..., 1142 ... πως λέγεσαι ...; Όχι ..., το "νούμερο" ...!
αριστο μηπως ο ευγενικος κυριουλης της αντιγονης και δικος σου εκανε καμια αναφορα σε νουμερα???εγω σας εχω ντουμανιασει....
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:41:12 pmΠαράθεση από: mother29 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:39:34 pmαριστο μηπως ο ευγενικος κυριουλης της αντιγονης και δικος σου εκανε καμια αναφορα σε νουμερα???εγω σας εχω ντουμανιασει.... αααα ..., 1142 ... πως λέγεσαι ...; Όχι ..., το "νούμερο" ...!ειμαι στο 494...να ελπιζω για αλλες πολιτειες??