0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Helenaa στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:52:32 pm Γεια σας και απο μενα!Απεγνωσμενα σας διαβαζω εδω κ πολυ καιρο...Αναρωτιεμαι κι εγω ποτε θα βγουν τα δικα μας ονοματα...Εγω στο τσακ μπηκα στο 24μηνο..ομως δε με πηραν φετος..αραγε του χρονου?? Αληθεια με σειρα γυρω στο 210 αναπληρωτρια, εχω δηλωσει μονο Αθηνα, θα με παρουν?Τι λετε εσεις οι πιο εμπειροι?? Εγώ λέω πως ΝΑΙ
Γεια σας και απο μενα!Απεγνωσμενα σας διαβαζω εδω κ πολυ καιρο...Αναρωτιεμαι κι εγω ποτε θα βγουν τα δικα μας ονοματα...Εγω στο τσακ μπηκα στο 24μηνο..ομως δε με πηραν φετος..αραγε του χρονου?? Αληθεια με σειρα γυρω στο 210 αναπληρωτρια, εχω δηλωσει μονο Αθηνα, θα με παρουν?Τι λετε εσεις οι πιο εμπειροι??
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:55:40 pmΠαράθεση από: Helenaa στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:52:32 pm Γεια σας και απο μενα!Απεγνωσμενα σας διαβαζω εδω κ πολυ καιρο...Αναρωτιεμαι κι εγω ποτε θα βγουν τα δικα μας ονοματα...Εγω στο τσακ μπηκα στο 24μηνο..ομως δε με πηραν φετος..αραγε του χρονου?? Αληθεια με σειρα γυρω στο 210 αναπληρωτρια, εχω δηλωσει μονο Αθηνα, θα με παρουν?Τι λετε εσεις οι πιο εμπειροι?? Εγώ λέω πως ΝΑΙΑν χωρίσω ..., θα ξαναπαντρευτώ ..., τι λες ως έμπειρη ...
πλάκα μου κάνετε. Εγώ δε βλέπω να βγαινουν στις 3.Μακάρι να βγω ψεύτρα
ουτε εκτοξευση απο το καναβεραλ να περιμεναμε ....ειστε ετοιμοι για τους προορισμους σας ;
Παράθεση από: KIT MAT στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:00:07 pmπλάκα μου κάνετε. Εγώ δε βλέπω να βγαινουν στις 3.Μακάρι να βγω ψεύτραΕγώ πλάκα δεν κάνω ποτέ με αυτό το θέμα ..., 3 είπε ..., 3 σας είπα ..., πάει περίπατο και η 3 ...