0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν εχουν αναρτηθει ακομα....η Ντινα ειχε πληροφορηση εκ των εσω και την χιλιοευχαριστουμε γι'αυτο....προφανως τοσα ονοματα αργουν να κατεβουν απο το συστημα......ψυχραιμία λοιπον σε ολους!!!!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:59:56 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:56:59 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:53:22 pmΠαράθεση από: Lenazagor στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:51:33 pmΘα παρακαλούσαμε τα μηνύματα σας να είναι εντός θέματος. Ευχαριστούμε για την κατανόησηειλικρινα, αν εξαιρεσουμε τα χαζα, ανοστα, ανωριμα, κρυα σχολια του Αχαιου συναδελφου, ολοι οι υπολοιποι εχουν αρθει πραγματικα στο υψος των περιστασεων...Δυσθεώρητο ύψος ...ωσαν να θωρεις την Τουμπα απο τα Τεμπη...εγγυτερα ουκ εστιν οπως....H τιμημένη Αγροτιά διψά ...Παράθεση από: eva7 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:01:10 pmΧεστήκαμε...λίγοι είναι...καλά κάνατε και ανοίξατε τοπικ β'φάση..Την φάγαμε την πατάτα...πουφ.....................!
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:56:59 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:53:22 pmΠαράθεση από: Lenazagor στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:51:33 pmΘα παρακαλούσαμε τα μηνύματα σας να είναι εντός θέματος. Ευχαριστούμε για την κατανόησηειλικρινα, αν εξαιρεσουμε τα χαζα, ανοστα, ανωριμα, κρυα σχολια του Αχαιου συναδελφου, ολοι οι υπολοιποι εχουν αρθει πραγματικα στο υψος των περιστασεων...Δυσθεώρητο ύψος ...ωσαν να θωρεις την Τουμπα απο τα Τεμπη...εγγυτερα ουκ εστιν οπως....
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:53:22 pmΠαράθεση από: Lenazagor στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:51:33 pmΘα παρακαλούσαμε τα μηνύματα σας να είναι εντός θέματος. Ευχαριστούμε για την κατανόησηειλικρινα, αν εξαιρεσουμε τα χαζα, ανοστα, ανωριμα, κρυα σχολια του Αχαιου συναδελφου, ολοι οι υπολοιποι εχουν αρθει πραγματικα στο υψος των περιστασεων...Δυσθεώρητο ύψος ...
Παράθεση από: Lenazagor στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:51:33 pmΘα παρακαλούσαμε τα μηνύματα σας να είναι εντός θέματος. Ευχαριστούμε για την κατανόησηειλικρινα, αν εξαιρεσουμε τα χαζα, ανοστα, ανωριμα, κρυα σχολια του Αχαιου συναδελφου, ολοι οι υπολοιποι εχουν αρθει πραγματικα στο υψος των περιστασεων...
Θα παρακαλούσαμε τα μηνύματα σας να είναι εντός θέματος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Χεστήκαμε...λίγοι είναι...καλά κάνατε και ανοίξατε τοπικ β'φάση..Την φάγαμε την πατάτα...
εγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε....
Παράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:04:02 pmεγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε.... Του χρόνου θα είμαστε πολύτεκνοι και θα διοριστούμε στα σπίτια μας με τέτοιο γκάστρωμα που φάγαμε σήμερα!!!Άντε να τελειώνουμε...
575 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗ ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ 31,2 ΜΟΡΙΑΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΑΝ 650+
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:02:42 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:59:56 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:56:59 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:53:22 pmΠαράθεση από: Lenazagor στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:51:33 pmΘα παρακαλούσαμε τα μηνύματα σας να είναι εντός θέματος. Ευχαριστούμε για την κατανόησηειλικρινα, αν εξαιρεσουμε τα χαζα, ανοστα, ανωριμα, κρυα σχολια του Αχαιου συναδελφου, ολοι οι υπολοιποι εχουν αρθει πραγματικα στο υψος των περιστασεων...Δυσθεώρητο ύψος ...ωσαν να θωρεις την Τουμπα απο τα Τεμπη...εγγυτερα ουκ εστιν οπως....H τιμημένη Αγροτιά διψά ...Παράθεση από: eva7 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:01:10 pmΧεστήκαμε...λίγοι είναι...καλά κάνατε και ανοίξατε τοπικ β'φάση..Την φάγαμε την πατάτα...πουφ.....................!χαχαχα!! μου θυμισες το συνθημα - password των συντροφων για να περασουν τα μπλοκα των αγροτων και να φτασουν στην Τριπολη για τον αγωνα : " αγροτη πεινας, γ.... ο πειραιας! " ,,,και εγινε πανικος
Παράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:04:02 pmεγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε.... με τα 2 και τρελαινομαστε...ευκολο είναι να τα μεγαλώσεις?σκέψου να τ'αφήνεις και να φευγεις ή να τα παιρνεις μαζί σου στην άλλη ακρη?
Παράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:07:04 pmΠαράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:04:02 pmεγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε.... με τα 2 και τρελαινομαστε...ευκολο είναι να τα μεγαλώσεις?σκέψου να τ'αφήνεις και να φευγεις ή να τα παιρνεις μαζί σου στην άλλη ακρη?εγω θα τα παρω μαζι μου φετος...δε λεει....περυσι κλαιγανε...δεν θα τ αντεξω παλι....
Παράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:09:15 pmΠαράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:07:04 pmΠαράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:04:02 pmεγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε.... με τα 2 και τρελαινομαστε...ευκολο είναι να τα μεγαλώσεις?σκέψου να τ'αφήνεις και να φευγεις ή να τα παιρνεις μαζί σου στην άλλη ακρη?εγω θα τα παρω μαζι μου φετος...δε λεει....περυσι κλαιγανε...δεν θα τ αντεξω παλι....εγώ,αν με παίρνανε που δεν,θα τα επαιρνα μαζί μου για να μην κλαιω εγώ...