0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:30:38 pm..και κατι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ , επιτελους....αν κανει καποιος ενα διαγραμμα με τη συχνοτητα της παρουσιας εδω , επισκεπτων τε και χρηστων, δε θα μοιαζει με την πορεια προς την κορυφωση κατα την ερωτικη πραξη ??κανα 2 ωρες τραβαει εδω το θεμα ...πολυ παει!!!
..και κατι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ , επιτελους....αν κανει καποιος ενα διαγραμμα με τη συχνοτητα της παρουσιας εδω , επισκεπτων τε και χρηστων, δε θα μοιαζει με την πορεια προς την κορυφωση κατα την ερωτικη πραξη ??
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:33:01 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:30:38 pm..και κατι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ , επιτελους....αν κανει καποιος ενα διαγραμμα με τη συχνοτητα της παρουσιας εδω , επισκεπτων τε και χρηστων, δε θα μοιαζει με την πορεια προς την κορυφωση κατα την ερωτικη πραξη ??πως κι έχεις τόσο έντονη μνήμη ..., παρά τους επελαύνοντας χρόνους ...!Μπα μη νομίζεις, κάτι τελευταίες αναλαμπές είναι. Τις έχουν όλοι οι γεροξεκούτηδες!
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:30:38 pm..και κατι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ , επιτελους....αν κανει καποιος ενα διαγραμμα με τη συχνοτητα της παρουσιας εδω , επισκεπτων τε και χρηστων, δε θα μοιαζει με την πορεια προς την κορυφωση κατα την ερωτικη πραξη ??πως κι έχεις τόσο έντονη μνήμη ..., παρά τους επελαύνοντας χρόνους ...!
Ρε παιδια δε βρισκω το ονομα μου στους ανανεωμένους πίνακες σειρά 590 και κάτιΜε πήραν λετε;
Παράθεση από: iam_almost_sofuckinhappy στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:34:54 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:30:38 pm..και κατι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ , επιτελους....αν κανει καποιος ενα διαγραμμα με τη συχνοτητα της παρουσιας εδω , επισκεπτων τε και χρηστων, δε θα μοιαζει με την πορεια προς την κορυφωση κατα την ερωτικη πραξη ??κανα 2 ωρες τραβαει εδω το θεμα ...πολυ παει!!! Αλλεπάλληλες κορυφώσεις
Παράθεση από: elranna στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:23:18 pmΚι εγώ ανέβηκα 5 θέσεις... τι στην ευχή γίνεται ρε παιδιά;Ω αγαπητή μου! Καλωσορίσατε πάλι στο Forum!Κι εγώ ανέβηκα 5 θέσεις.Λες να είμαστε πάλι Αιτωλοακαρνανία μεριααααα;;;;;;
Κι εγώ ανέβηκα 5 θέσεις... τι στην ευχή γίνεται ρε παιδιά;
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:37:41 pmΠαράθεση από: iam_almost_sofuckinhappy στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:34:54 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:30:38 pm..και κατι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ , επιτελους....αν κανει καποιος ενα διαγραμμα με τη συχνοτητα της παρουσιας εδω , επισκεπτων τε και χρηστων, δε θα μοιαζει με την πορεια προς την κορυφωση κατα την ερωτικη πραξη ??κανα 2 ωρες τραβαει εδω το θεμα ...πολυ παει!!! Αλλεπάλληλες κορυφώσεις ωπ....κατι ξερει αυτη.................................
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:32:21 pmΠαράθεση από: elranna στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:23:18 pmΚι εγώ ανέβηκα 5 θέσεις... τι στην ευχή γίνεται ρε παιδιά;Ω αγαπητή μου! Καλωσορίσατε πάλι στο Forum!Κι εγώ ανέβηκα 5 θέσεις.Λες να είμαστε πάλι Αιτωλοακαρνανία μεριααααα;;;;;;Κι εμένα το ίδιο.Ωραία, ραντεβού στο Μεσολόγγι, λοιπόν.