0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στις προηγουμενες σελισες νομιζω οτι τα παιδια ανεφεραν τους ορους,πρωτα οι 3τεκνοι,2 τεκνα,1 τεκνο,εντοπιοτητα,μορια,παντως στη Μεσσηνια που επι 3 συναπτα ετη ειμαι αναπληρωτρια καταβαλλοταν καθε δυνατη προσπαθεια απο τον προισταμενο και το πυσδε να ικανοποιηθουν οι επιλογες,και χαιρομαι που μπορω να πω και ενα καλο λογο επ αυτου,επιπλεον κουβεντιαζουμε μεταξυ μας οι καθηγητες και προσπαθουμε να δηλωσουμε με τετοιο τροπο ωστε να ικανοποιηθουμε ολοι και μιλαμε με το πυσδε,μεχρι τωρα τα εχουμε καταφερει σε μεγαλο βαθμο,ετσι εγινε και φετος
Παράθεση από: mariael στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:26:33 amστις προηγουμενες σελισες νομιζω οτι τα παιδια ανεφεραν τους ορους,πρωτα οι 3τεκνοι,2 τεκνα,1 τεκνο,εντοπιοτητα,μορια,παντως στη Μεσσηνια που επι 3 συναπτα ετη ειμαι αναπληρωτρια καταβαλλοταν καθε δυνατη προσπαθεια απο τον προισταμενο και το πυσδε να ικανοποιηθουν οι επιλογες,και χαιρομαι που μπορω να πω και ενα καλο λογο επ αυτου,επιπλεον κουβεντιαζουμε μεταξυ μας οι καθηγητες και προσπαθουμε να δηλωσουμε με τετοιο τροπο ωστε να ικανοποιηθουμε ολοι και μιλαμε με το πυσδε,μεχρι τωρα τα εχουμε καταφερει σε μεγαλο βαθμο,ετσι εγινε και φετοςΑυτό είναι το καλύτερο που γίνεται. Πάντως είναι ανεπίτρεπτο να ισχύουν μόνο τα κοινωνικά κριτήρια και να μην δίνουν καμια βαρύτητα στα μόρια, τα οποία ο καθένας τα απόκτησε με προσωπικές θυσίες και Ασέπ, να μην ξεχνάμε. Έχουμε γίνει η χώρα της κοινωνικής πολιτικής, να μην πω της βυσματικής και κομματικής. Έχω ακούσει και εγώ ότι το σωστό (δεν ξέρω ποιος νόμος υπάρχει) είναι να παρευρίσκονται ενώπιον του ΠΥΣΔΕ οι ενδιαφερόμενοι αναπληρωτές και να τηρείται μια σειρά με βάση τα ανθρώπινα. Σαφώς υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας, αλλά όλοι είμαστε έρμαια του Υπουργείου και όλοι κάτι αφήνουμε πίσω για μια θέση στον ήλιο. Εγώ πάντως ακόμη δεν τακτοποιήθηκα σε σχολείο και φαντάζομαι πως πολλοί ακομη της Α΄φάσης ταλαιπωρούμαστε
Παράθεση από: BOEMISSA στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 06:56:40 pmΠαράθεση από: mariael στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:26:33 amστις προηγουμενες σελισες νομιζω οτι τα παιδια ανεφεραν τους ορους,πρωτα οι 3τεκνοι,2 τεκνα,1 τεκνο,εντοπιοτητα,μορια,παντως στη Μεσσηνια που επι 3 συναπτα ετη ειμαι αναπληρωτρια καταβαλλοταν καθε δυνατη προσπαθεια απο τον προισταμενο και το πυσδε να ικανοποιηθουν οι επιλογες,και χαιρομαι που μπορω να πω και ενα καλο λογο επ αυτου,επιπλεον κουβεντιαζουμε μεταξυ μας οι καθηγητες και προσπαθουμε να δηλωσουμε με τετοιο τροπο ωστε να ικανοποιηθουμε ολοι και μιλαμε με το πυσδε,μεχρι τωρα τα εχουμε καταφερει σε μεγαλο βαθμο,ετσι εγινε και φετοςΑυτό είναι το καλύτερο που γίνεται. Πάντως είναι ανεπίτρεπτο να ισχύουν μόνο τα κοινωνικά κριτήρια και να μην δίνουν καμια βαρύτητα στα μόρια, τα οποία ο καθένας τα απόκτησε με προσωπικές θυσίες και Ασέπ, να μην ξεχνάμε. Έχουμε γίνει η χώρα της κοινωνικής πολιτικής, να μην πω της βυσματικής και κομματικής. Έχω ακούσει και εγώ ότι το σωστό (δεν ξέρω ποιος νόμος υπάρχει) είναι να παρευρίσκονται ενώπιον του ΠΥΣΔΕ οι ενδιαφερόμενοι αναπληρωτές και να τηρείται μια σειρά με βάση τα ανθρώπινα. Σαφώς υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας, αλλά όλοι είμαστε έρμαια του Υπουργείου και όλοι κάτι αφήνουμε πίσω για μια θέση στον ήλιο. Εγώ πάντως ακόμη δεν τακτοποιήθηκα σε σχολείο και φαντάζομαι πως πολλοί ακομη της Α΄φάσης ταλαιπωρούμαστεας μη μιλαμε τοσο αφοριστικα γιατι το συμπαν συνωμοτει και τα επιστρεφει.Η τοποθετηση δεν ειναι θεμα μοριων,η προσληψη ειναι.Αν εχεις τρια παιδια,σαφως χρειαζεσαι περισσοτερο ελευθερο χρονο για να τρεξεις με το σχολασμα στο δημοτικο να μαζεψεις το ενα,στο νηπιαγωγειο το αλλο κοκ.Ετσι,διαλεγεις σχολειο κοντα στο σπιτι και στα σχολεια των μωρων.Απλα.
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 07:00:31 pmΠαράθεση από: BOEMISSA στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 06:56:40 pmΠαράθεση από: mariael στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:26:33 amστις προηγουμενες σελισες νομιζω οτι τα παιδια ανεφεραν τους ορους,πρωτα οι 3τεκνοι,2 τεκνα,1 τεκνο,εντοπιοτητα,μορια,παντως στη Μεσσηνια που επι 3 συναπτα ετη ειμαι αναπληρωτρια καταβαλλοταν καθε δυνατη προσπαθεια απο τον προισταμενο και το πυσδε να ικανοποιηθουν οι επιλογες,και χαιρομαι που μπορω να πω και ενα καλο λογο επ αυτου,επιπλεον κουβεντιαζουμε μεταξυ μας οι καθηγητες και προσπαθουμε να δηλωσουμε με τετοιο τροπο ωστε να ικανοποιηθουμε ολοι και μιλαμε με το πυσδε,μεχρι τωρα τα εχουμε καταφερει σε μεγαλο βαθμο,ετσι εγινε και φετοςΑυτό είναι το καλύτερο που γίνεται. Πάντως είναι ανεπίτρεπτο να ισχύουν μόνο τα κοινωνικά κριτήρια και να μην δίνουν καμια βαρύτητα στα μόρια, τα οποία ο καθένας τα απόκτησε με προσωπικές θυσίες και Ασέπ, να μην ξεχνάμε. Έχουμε γίνει η χώρα της κοινωνικής πολιτικής, να μην πω της βυσματικής και κομματικής. Έχω ακούσει και εγώ ότι το σωστό (δεν ξέρω ποιος νόμος υπάρχει) είναι να παρευρίσκονται ενώπιον του ΠΥΣΔΕ οι ενδιαφερόμενοι αναπληρωτές και να τηρείται μια σειρά με βάση τα ανθρώπινα. Σαφώς υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας, αλλά όλοι είμαστε έρμαια του Υπουργείου και όλοι κάτι αφήνουμε πίσω για μια θέση στον ήλιο. Εγώ πάντως ακόμη δεν τακτοποιήθηκα σε σχολείο και φαντάζομαι πως πολλοί ακομη της Α΄φάσης ταλαιπωρούμαστεας μη μιλαμε τοσο αφοριστικα γιατι το συμπαν συνωμοτει και τα επιστρεφει.Η τοποθετηση δεν ειναι θεμα μοριων,η προσληψη ειναι.Αν εχεις τρια παιδια,σαφως χρειαζεσαι περισσοτερο ελευθερο χρονο για να τρεξεις με το σχολασμα στο δημοτικο να μαζεψεις το ενα,στο νηπιαγωγειο το αλλο κοκ.Ετσι,διαλεγεις σχολειο κοντα στο σπιτι και στα σχολεια των μωρων.Απλα.Όλα όμως έχουν ένα όριο .Εγώ τοποθετήθηκα σε περιοχή που κάλεσαν 10 άτομα .Ήμουν πρώτη σε μόρια με από τους 10 ,ο δεύτερος ήταν 15 μόρια κάτω από μένα και πήρα ό,τι χειρότερο γιατί ήταν μέσα 5 τρίτεκνες .Η οικογένεια είναι επιλογή του καθενός ,δεν είναι μάλιστα λίγοι που θυσίας την προσωπική τους ζωή πολλές φορές για λόγους επαγγελματικούς