0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη αλλά η δική μου λογική μόνο "δαύτους" μπορεί νά χαρακτηρίσει κάποιους που βγάζουν και επίσημη ανακοίνωση ότι έγιναν πολύτεκνοι προκειμένου να εξασφαλίσουν διορισμό και το ελληνικό κράτος τους απογοήτευσε.Αν πρέπει να είναι ο αριθμός των παιδιών κριτήριο διορισμού να σταματήσουμε να διαβάζουμε για ΑΣΕΠ οι υπόλοιποι και να αρχίσουμε το φίκι φίκι...Δεν απαξίωσα τους πολύτεκνους που μοχθούν, απαξίωσα αυτούς που γεννάνε παιδιά για να διοριστούνε ως πολύτεκνοι, όπως οι ίδιοι παραδέχονται σε επίσημη ανακοίνωσή τους. Επίσης επειδή κάποιοι την έχουν δει "Κοσμάδες Αιτωλοί" και θέλουν να αναβαθμίσουν την παιδεία δουλεύοντας απλήρωτοι και κάνοντας ιδιαίτερα με 10ευρώ την ώρα ενώ γύρω τους το σύμπαν πλουτίζει από μίζες και ρεμούλες χρημάτων που στερούνται από την παιδεία σόρρυ αλλά εγώ θέλω να μπορώ να επιβιώνω αξιοπρεπώς από αυτό που σπούδασα και αγαπώ να κάνω. Άλλο ο ακτιβισμός και άλλο η εργασία. Επίσης, επειδή δεν γνωριζόμαστε καλό είναι να αποφεύγουμε τις προσωπικές επιθέσεις για τον άλλο. Εγώ μίλησα με βάση το σωστό που είναι ότι δε μπορεί μια ομάδα να βγαίνει και να λέει ότι έκανε 4 παιδιά για να διοριστεί. Αν νομίζετε ότι αυτοί αγαπούν τα παιδιά να τους χαίρεστε στα σχολειά μας αλλά να μη λέμε ότι είναι τα κίνητρα των άλλων που έχουν περάσει 5 ΑΣΕΠ συμφεροντολογικά. Άντε γεια!!
Μόνο ένα τελευταίο έχω να πω για κάποιους συναδέλφους που λόγω ηλικίας (40-40+) έχουμε βρεθεί μαζί κάποτε να φωνάζουμε κατά της κατάργησης της επετηρίδας που απαξίωνε τα πτυχία μας. Καμώνεστε συνάδελφοι πως δεν θυμάστε ότι κι οι πολύτεκνοι είναι κάτοχοι πανεπιστημιακών πτυχίων και δεν διορίζονται επομένως με μόνο προσόν το φίκι-φίκι! Ή μήπως δεν έχετε δει κι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ να χάνουν αυγά και πασχάλια μέσα στην αίθουσα;
Αν και δεν πιστεύω ότι συνεισφέρω ιδιαίτερα στην συζήτηση που γίνεται θα ήθελα να σχολιάσω ότι τυχαίνει να γνωρίζω πολύ νεαρή συνάδελφο που γέννησε (με 2 εξωσωματικές) σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα 2 φορές δίδυμα και διορίστηκε ως πολύτεκνη 3-4 χρόνια μετά τη λήψη του πτυχίου της. Μου έκανε εντύπωση το ότι "παράγγειλε" τα δίδυμα και τις 2 φορές με εξωσωματική παρότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο οργανικό πρόβλημα για να συλλάβει. Για όσους δεν γνωρίζουν, η διαδικασία της εξωσωματικής είναι πολύ επίπονη για τη γυναίκα...Δεν πιστεύω ότι όλοι οι πολύτεκνοι εντάσσονται στην κατηγορία των κυνικών, σίγουρα όμως κυνικοί είναι αρκετοί σε κάθε κατηγορία, άνθρωποι αποφασισμένοι να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να διοριστούν.
Αυτό που η ίδια διατυμπάνιζε είναι ότι έκανε εξωσωματική για να διοριστεί. Όταν καταφεύγεις στην εξωσωματική λόγω του άνδρα συνήθως γίνεται σε μεγαλύτερη ηλικία καθώς αυτό παίρνει κάποια χρόνια για να διαπιστωθεί. Η περίπτωση να κάνουν ζευγάρια εξωσωματική στα 28 τους δεν θεωρείται συνηθισμένη...
Παράθεση από: sec στις Αυγούστου 19, 2010, 04:50:41 pmΑν και δεν πιστεύω ότι συνεισφέρω ιδιαίτερα στην συζήτηση που γίνεται θα ήθελα να σχολιάσω ότι τυχαίνει να γνωρίζω πολύ νεαρή συνάδελφο που γέννησε (με 2 εξωσωματικές) σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα 2 φορές δίδυμα και διορίστηκε ως πολύτεκνη 3-4 χρόνια μετά τη λήψη του πτυχίου της. Μου έκανε εντύπωση το ότι "παράγγειλε" τα δίδυμα και τις 2 φορές με εξωσωματική παρότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο οργανικό πρόβλημα για να συλλάβει. Για όσους δεν γνωρίζουν, η διαδικασία της εξωσωματικής είναι πολύ επίπονη για τη γυναίκα...Δεν πιστεύω ότι όλοι οι πολύτεκνοι εντάσσονται στην κατηγορία των κυνικών, σίγουρα όμως κυνικοί είναι αρκετοί σε κάθε κατηγορία, άνθρωποι αποφασισμένοι να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να διοριστούν.Όταν ορκίστηκα ακούστηκε το εξής μέσα στη