0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το κύμα συνταξιοδοτήσεων θα κοπάσει μετά το 2014 οπότε και ισχύει το νέο ασφαλιστικό ...Μετά τη 2ετία 2010-2011 με περιορισμένο αριθμό διορισμών, η επόμενη 2ετία - κατ' εμέ- θα έχει τουλάχιστον λογικό αριθμό διορισμών, ιδιαίτερα σ' εμάς, τους ΠΕ02, και όλους από το νέο πίνακα ..., πράγμα σημαντικό, μιας και η μεγάλη επιτυχία σ' έναν απ' τους 3 ΑΣΕΠ, έτσι, δικαιώνεται κάπως ...ή πλήρως ...Οι δικές μου έρευνες, με τα στοιχέια που για την ώρα διαθέτουμε, λένε πως μεγάλος ΑΣΕΠ (πάνω από 70) και προϋπηρεσία σε βάζουν στους διορισμούς της 2ετίας ...
ΠαράθεσηΤο κύμα συνταξιοδοτήσεων θα κοπάσει μετά το 2014 οπότε και ισχύει το νέο ασφαλιστικό ...Μετά τη 2ετία 2010-2011 με περιορισμένο αριθμό διορισμών, η επόμενη 2ετία - κατ' εμέ- θα έχει τουλάχιστον λογικό αριθμό διορισμών, ιδιαίτερα σ' εμάς, τους ΠΕ02, και όλους από το νέο πίνακα ..., πράγμα σημαντικό, μιας και η μεγάλη επιτυχία σ' έναν απ' τους 3 ΑΣΕΠ, έτσι, δικαιώνεται κάπως ...ή πλήρως ...Οι δικές μου έρευνες, με τα στοιχέια που για την ώρα διαθέτουμε, λένε πως μεγάλος ΑΣΕΠ (πάνω από 70) και προϋπηρεσία σε βάζουν στους διορισμούς της 2ετίας ...Σε βάζουν στους διορισμούς της 2ετίας γιατί βγάζουν τους άλλους με την προϋπηρεσία αφού οι διορισμοί θα γίνονται 100% μέσω ΑΣΕΠ. Τους άλλους τους ρώτησες πώς θα αισθάνονται; (αλλά τις αφρούρητες προϋπηρεσίες τους πήρανε θύμησες... )
Πού είναι το παράλογο;
Κανείς δεν επιδιώκει τις προσωπικές επιθέσεις(τουλάχιστον όχι εγώ) αλλά δε θα μας την πέσουν κιόλας επειδή ελπίζουμε σε διορισμό έχοντας όλο το πακέτο (για να το ελαφρύνω λίγο). Τώρα ότι είμαστε όλοι θύματα παράλογων πολιτικών αποφάσεων είναι το μόνο σίγουρο.Υ.Γ. Αυτό με τις θύμησες δεν το κατάλαβα..CynnemAprod να με συμπαθάς. Οι δικές μου πάντως έχουν να κάνουν με πολύ κόπο και χρόνια προσπαθειών να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα χωρίς να ποδοπατήσω και υπερπηδήσω άλλους όπως έκαναν σε μένα.
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 07:58:59 pmΚανείς δεν επιδιώκει τις προσωπικές επιθέσεις(τουλάχιστον όχι εγώ) αλλά δε θα μας την πέσουν κιόλας επειδή ελπίζουμε σε διορισμό έχοντας όλο το πακέτο (για να το ελαφρύνω λίγο). Τώρα ότι είμαστε όλοι θύματα παράλογων πολιτικών αποφάσεων είναι το μόνο σίγουρο.Υ.Γ. Αυτό με τις θύμησες δεν το κατάλαβα..CynnemAprod να με συμπαθάς. Οι δικές μου πάντως έχουν να κάνουν με πολύ κόπο και χρόνια προσπαθειών να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα χωρίς να ποδοπατήσω και υπερπηδήσω άλλους όπως έκαναν σε μένα. Το ίδιο λέμε ,το σχόλιο μου ήταν γενικό και όχι προσωπικό ,ακριβώς για να αποφύγουμε ανώφελες αντιπαραθέσεις .
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 08:02:49 pmΠαράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 07:58:59 pmΚανείς δεν επιδιώκει τις προσωπικές επιθέσεις(τουλάχιστον όχι εγώ) αλλά δε θα μας την πέσουν κιόλας επειδή ελπίζουμε σε διορισμό έχοντας όλο το πακέτο (για να το ελαφρύνω λίγο). Τώρα ότι είμαστε όλοι θύματα παράλογων πολιτικών αποφάσεων είναι το μόνο σίγουρο.Υ.Γ. Αυτό με τις θύμησες δεν το κατάλαβα..CynnemAprod να με συμπαθάς. Οι δικές μου πάντως έχουν να κάνουν με πολύ κόπο και χρόνια προσπαθειών να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα χωρίς να ποδοπατήσω και υπερπηδήσω άλλους όπως έκαναν σε μένα. Το ίδιο λέμε ,το σχόλιο μου ήταν γενικό και όχι προσωπικό ,ακριβώς για να αποφύγουμε ανώφελες αντιπαραθέσεις .Όλα καλά Να είσαι σίγουρη ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση (δεν το έχω κάνει τόσα χρόνια ως μέλος του φόρουμ κι ας μη γράφω συχνά)
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 07:58:59 pmΚανείς δεν επιδιώκει τις προσωπικές επιθέσεις(τουλάχιστον όχι εγώ) αλλά δε θα μας την πέσουν κιόλας επειδή ελπίζουμε σε διορισμό έχοντας όλο το πακέτο (για να το ελαφρύνω λίγο). Τώρα ότι είμαστε όλοι θύματα παράλογων πολιτικών αποφάσεων είναι το μόνο σίγουρο.Υ.Γ. Αυτό με τις θύμησες δεν το κατάλαβα..CynnemAprod να με συμπαθάς. Οι δικές μου πάντως έχουν να κάνουν με πολύ κόπο και χρόνια προσπαθειών να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα χωρίς να ποδοπατήσω και υπερπηδήσω άλλους όπως έκαναν σε μένα. To πακέτο της Άννας δεν μου κάνει. Χαρισμά σας πάρτε και την Διαμαντοπούλου δώρο που σας έφτιαξε τέτοιο πακέτο ελπιδοφόρο