0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λωρα, ΠανοςΤο επίσημο κράτος θα συμφωνήσετε οτι δεν μπορεί να εγκλωβίζει τουτς πολιτες του.Πρέπει να δινει λυσεις και διεξόδους στα προβλήματα που αναφύονται, πολλώ δε μαλλον σε αυτα που εχει δημιουργήσει το ιδιο.Για να γινω κατανοητός αναλογιστειτε ποσο μπορει να ειναι αποδεκτό για τον κοινο νου, εαν μετα απο 2 η 22 χρονια αλλάξει το συστημα που τωρα θεωρειτε αξιοκρατικωτερο του προηγουμένου ,
Τότε δηλαδή γιατί κανείς δεν πίεζε να μετράει η προυπηρεσία περισσότερο;;
Σωστά με το 40 τοις εκατό,δεν απαξιωνόταν αλλά αυτό γινόταν άμα ξεσκιζόσουν στο διάβασμα και ήσουν διοριστέος!Ωραία λογική.Μ΄αυτό το σκεπτικό αδικήθηκαν πολλοί ασεπίτες μέχρι τώρα,ας "αδικήθούν" και οι υπόλοιποι...
Παράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:53:43 pmΣωστά με το 40 τοις εκατό,δεν απαξιωνόταν αλλά αυτό γινόταν άμα ξεσκιζόσουν στο διάβασμα και ήσουν διοριστέος!Ωραία λογική.Μ΄αυτό το σκεπτικό αδικήθηκαν πολλοί ασεπίτες μέχρι τώρα,ας "αδικήθούν" και οι υπόλοιποι... Aς μη χωριζόμαστε αυτή τη στιγμή μ αυτό τον τρόπο.Προσωπικά είμαι και επιτυχων του ΑΣΕΠ ( Χ 3) αλλά έχω και 18 μόρια προυπηρεσία και γνωρίζω απο πρώτο χέρι τι απαιτείται και για τα δύο.Αν είναι να τα βάλω με κάποιους αυτοί είναι οι συνάδελφοι που έχοντας βύσμα κατάφερναν (και δυστυχώς η υπουργός τους επιβράβευσε με διορισμό)και τον ΑΣΕΠ να αγνοούν και τις τοποθετήσεις "φιλέτα"να έχουνΑυτοί ναι. Είναι υπόλογοι γιατί εκχυδάισαν το σύστημα.
Οι πίκρες και κυρίως η αγανάκτηση που βίωσες, δεν θα υπήρχαν, αν η προυπηρεσία είχε το βάρος που θα έχει στο μέλλον..
ΠαράθεσηΟι πίκρες και κυρίως η αγανάκτηση που βίωσες, δεν θα υπήρχαν, αν η προυπηρεσία είχε το βάρος που θα έχει στο μέλλον..Στο μέλλον 2 χρόνια αναπλήρωσης ( δηλ 2 μόρια ) θα ισοδυναμούν με αγγλικά και Η/Υ.Δεν ξέρω αν έκανες αναπλήρωση μακρυά ,αλλά σε βεβαιώ οτι είναι ελάχιστη αυτη μοριοδότηση για να αντισταθμίσει την περιπέτεια που βιώνει κανείς
ΥΓ. Έχω θέμα με τα βύσματα και με την εξευτελιστική ωρομισθία, που εγκλωβίζει κάποιον χρόνια, χωρίς κανένα όφελος! Είναι εμμονές αυτές... Να το ψάξω...
Παράθεση από: che στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 12:44:10 amΠαράθεσηΟι πίκρες και κυρίως η αγανάκτηση που βίωσες, δεν θα υπήρχαν, αν η προυπηρεσία είχε το βάρος που θα έχει στο μέλλον..Στο μέλλον 2 χρόνια αναπλήρωσης ( δηλ 2 μόρια ) θα ισοδυναμούν με αγγλικά και Η/Υ.Δεν ξέρω αν έκανες αναπλήρωση μακρυά ,αλλά σε βεβαιώ οτι είναι ελάχιστη αυτη μοριοδότηση για να αντισταθμίσει την περιπέτεια που βιώνει κανείςΚαι ωρομισθία έκανα κοντά και αναπλήρωση μακριά με οικογένεια και παιδί. Και λέω ότι τα πιο δύσκολα μόρια, ήταν αυτά που απέκτησα με πολύ κόπο από τον ΑΣΕΠ!!Παρ' όλα αυτά δεν διάβασες την πρότασή μου... Η αναβαθμισμένη προυπηρεσία με ή χωρίς ΑΣΕΠ οδηγεί στην ωρομισθία και στην ομηρία!!!Είναι απλό... Γι' αυτό στην πρότασή μους μιλάω για έτη αναπλήρωσης ΑΚΩ ή ΑΜΩ!ΥΓ. Έχω θέμα με τα βύσματα και με την εξευτελιστική ωρομισθία, που εγκλωβίζει κάποιον χρόνια, χωρίς κανένα όφελος! Είναι εμμονές αυτές... Να το ψάξω...