0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aroniotis στις Οκτωβρίου 05, 2010, 07:52:33 amΠαράθεση από: hellen στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:27:16 amΜπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ. Καλημέρα συνάδελφοι και συγχαρητήρια!Ήθελα να σας γράψω ότι σε επικοινωνία συναδέλφου ειδικότητας της Μουσικής στο δημοτικό που κάνω με το Υπουργείο, του είπαν ότι τα χρήματα των αναπληρωτών των πιλοτικών μάλλον θα μπουν το Πάσχα (αφού εμείς πληρωνόμαστε από το ΕΣΠΑ)! Γι'αυτό αφού τοποθετηθείτε, αρχίζετε να ετοιμάζεστε για κινητοποιήσεις.Πάντως συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!Είσαι σίγουρος οτι εμείς πληρωνόμαστε απο το ΕΣΠΑ. Γιατί αυτό νομίζω οτι ισχύει για θεατρολογία - καλλιτεχνικά και όχι Πληροφορική. Για να το ψάξουμε λίγο....
Παράθεση από: hellen στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:27:16 amΜπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ. Καλημέρα συνάδελφοι και συγχαρητήρια!Ήθελα να σας γράψω ότι σε επικοινωνία συναδέλφου ειδικότητας της Μουσικής στο δημοτικό που κάνω με το Υπουργείο, του είπαν ότι τα χρήματα των αναπληρωτών των πιλοτικών μάλλον θα μπουν το Πάσχα (αφού εμείς πληρωνόμαστε από το ΕΣΠΑ)! Γι'αυτό αφού τοποθετηθείτε, αρχίζετε να ετοιμάζεστε για κινητοποιήσεις.Πάντως συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ.
Στο δικό μου σχολείο έχει 4 ώρες κενό η Πληροφορική στο πρωινό. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι συνάδερφοι που κλήθηκαν τώρα θα καλύψουν και ολοήμερα.
Παράθεση από: giak στις Οκτωβρίου 05, 2010, 09:07:43 amΕίναι άδικο να βλέπω άτομα με λιγότερα μόρια από μένα να τους καλούν Αθήνα και εγώ να είμαι επαρχία! Από με τι σκεπτικό τα βγάζουν.Καλούν 60% ΑΕΙ και 40% ΤΕΙ. Έτσι δεν τηρείται ακριβώς η σειρά που βλέπεις στον πίνακα. Εμένα για παράδειγμα δεν με κάλεσαν καθόλου παρόλο που έχουν καλέσει άτομα τα οποία είναι κάτω από μένα στον πίνακα. Προφανώς το ίδιο κάνουν και σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, καλούν δηλαδή με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται η αναλογία 60% - 40%.
Είναι άδικο να βλέπω άτομα με λιγότερα μόρια από μένα να τους καλούν Αθήνα και εγώ να είμαι επαρχία! Από με τι σκεπτικό τα βγάζουν.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 05, 2010, 08:12:46 amΣτο δικό μου σχολείο έχει 4 ώρες κενό η Πληροφορική στο πρωινό. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι συνάδερφοι που κλήθηκαν τώρα θα καλύψουν και ολοήμερα. Από τη διεύθυνση μου είπαν ότι και οι έξι θα δουλέψουμε σε πρωινό.Απορώ, τόσο κόσμο που πήραν στη Δ' που τον τοποθέτησαν και έμειναν και άλλα κενά;
να ρωτήσω κάτι , μπορούν να μας διαθέσουν και στην δευτεροβάθμια για συμπλήρωση ωραρίου πέρα από τα ολοήμερα?
Να διευκρινίσω κάτι μιας και παρατηρώ όλα όσα γράφετε τελευταία. Έχω κληθεί αναπληρωτής με την Α' φάση και θέλω να επισημάνω δύο πράγματα:1) δεν ανήκουμε στην κατηγορία χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ και μάλιστα όσοι συνάδελφοι έχουν κληθεί και ανήκουν σε αυτή την κατηγορία υπογράφουν ανά μήνα τις ώρες που έχουν κάνει.2) όπως και στην Α' φάση έτσι και τώρα πολλοί αναπληρωτές θα κληθούν να συμπληρώνουν ωράριο και στα ολοήμερα φυσικά. Ένα παράδειγμα να σας δώσω μόνο...στην περιοχή πρόσληψής μου υπάρχει αναπληρωτής που κάνει λίγες ώρες σε ένα πρωινό σχολείο και συμπληρώνει πολλές ώρες σε άλλα 4 ολοήμερα!!!
Αν κατάλαβα καλά στην νέα ανακοίνωση του υπουργείου λέει οτι είμαστε στο ΕΣΠΑ"Οι προσλήψεις των ανωτέρω εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία για τη διδασκαλία στα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης» των αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά