*

Αποστολέας Θέμα: αναπληρωση?  (Αναγνώστηκε 89185 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pioupiou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: αναπληρωση?
« Απάντηση #322 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 01:55:53 pm »
Που το άκουσες αυτό wizzard;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:40:10 »

Αποσυνδεδεμένος marianad

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 01:57:58 pm »
Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ.
Καλημέρα συνάδελφοι και συγχαρητήρια!
Ήθελα να σας γράψω ότι σε επικοινωνία συναδέλφου ειδικότητας της Μουσικής στο δημοτικό που κάνω με το Υπουργείο, του είπαν ότι τα χρήματα των αναπληρωτών των πιλοτικών μάλλον  θα μπουν το Πάσχα (αφού εμείς πληρωνόμαστε από το ΕΣΠΑ)! Γι'αυτό αφού τοποθετηθείτε, αρχίζετε να ετοιμάζεστε για κινητοποιήσεις.
Πάντως συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Είσαι σίγουρος οτι εμείς πληρωνόμαστε απο το ΕΣΠΑ. Γιατί αυτό νομίζω οτι ισχύει για θεατρολογία - καλλιτεχνικά και όχι Πληροφορική. Για να το ψάξουμε λίγο....

Πήγα το πρωί στην πρωτοβάθμια να υπογράψω και ο φάκελός μου έλεγε ΕΣΠΑ, άρα μάλλον και εμείς από εκεί πληρωνόμαστε.

Και το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στα χαρτιά που συμπλήρωσα μου είπε να τα γράψω όλα εκτός από τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης...αλλά μετά έψαχνα κάτι χαρτιά και ξέχασα να ρωτήσω παραπάνω :-\. Θα το ρωτήσω ή αύριο ή μεθαύριο που θα ξαναπάω για τα κενά.

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 02:37:27 pm »
Στο δικό μου σχολείο έχει 4 ώρες κενό η Πληροφορική στο πρωινό. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι συνάδερφοι που κλήθηκαν τώρα θα καλύψουν και ολοήμερα.

Από τη διεύθυνση μου είπαν ότι και οι έξι θα δουλέψουμε σε πρωινό.
Απορώ, τόσο κόσμο που πήραν στη Δ' που τον τοποθέτησαν και έμειναν και άλλα κενά;

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 03:00:44 pm »
παιδια εσεις που προσληφθηκατε,οταν γινουν οι τοποθετησεις πειτε μας αν εισαστε πρωινο ή κλασικο ολοημερο για να ξερουμε τι γινεται.ή αν σας πουν κατι για τα κενα.μπραβο και παλι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:40:10 »

Αποσυνδεδεμένος f_efi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 03:25:38 pm »
Είναι άδικο να βλέπω άτομα με λιγότερα μόρια από μένα να τους καλούν Αθήνα και εγώ να είμαι επαρχία! Από με τι σκεπτικό τα βγάζουν.

Καλούν 60% ΑΕΙ και 40% ΤΕΙ. Έτσι δεν τηρείται ακριβώς η σειρά που βλέπεις στον πίνακα. Εμένα για παράδειγμα δεν με κάλεσαν καθόλου παρόλο που έχουν καλέσει άτομα τα οποία είναι κάτω από μένα στον πίνακα. Προφανώς το ίδιο κάνουν και σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, καλούν δηλαδή με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται η αναλογία 60% - 40%.

Δεν νομίζω οτι συμβαίνει ακριβώς αυτό, χωρίς να είμαι σίγουρη..Να σε ρωτήσω στις προτιμίσεις που δήλωσες για αναπληρωτές έβαλες για παράδειγμα Α(Δηλ.πρωτοβάθμια)'Α' Αθήνας και

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 03:39:43 pm »
Στο δικό μου σχολείο έχει 4 ώρες κενό η Πληροφορική στο πρωινό. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι συνάδερφοι που κλήθηκαν τώρα θα καλύψουν και ολοήμερα.

Από τη διεύθυνση μου είπαν ότι και οι έξι θα δουλέψουμε σε πρωινό.
Απορώ, τόσο κόσμο που πήραν στη Δ' που τον τοποθέτησαν και έμειναν και άλλα κενά;

Έχουν μείνει κενά αλλά λίγων ωρών σε κάθε σχολείο. Δεν είναι απαραίτητα 12θέσια τα σχολεία αλλά απο 12θέσια και πάνω και γι αυτό συμβαίνει αυτό. Ψάξε για να ξέρεις ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός σχολείων που μπορούν να σε στείλουν (να είσαι υποψιασμένη απο πριν).

Αποσυνδεδεμένος adioristos_pe19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, αλλά αυτή με πληγώνει!
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 03:50:35 pm »
Να διευκρινίσω κάτι μιας και παρατηρώ όλα όσα γράφετε τελευταία. Έχω κληθεί αναπληρωτής με την Α' φάση και θέλω να επισημάνω δύο πράγματα:
1) δεν ανήκουμε στην κατηγορία χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ και μάλιστα όσοι συνάδελφοι έχουν κληθεί και ανήκουν σε αυτή την κατηγορία υπογράφουν ανά μήνα τις ώρες που έχουν κάνει.
2) όπως και στην Α' φάση έτσι και τώρα πολλοί αναπληρωτές θα κληθούν να συμπληρώνουν ωράριο και στα ολοήμερα φυσικά. Ένα παράδειγμα να σας δώσω μόνο...στην περιοχή πρόσληψής μου υπάρχει αναπληρωτής που κάνει λίγες ώρες σε ένα πρωινό σχολείο και συμπληρώνει πολλές ώρες σε άλλα 4 ολοήμερα!!!

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 03:57:53 pm »
Το 1 ανακουφιστική διευκρίνηση. Ευχαριστούμε!!

(Όχι τίποτε άλλο να ψαχναμε για καμιά απογευματινή δουλειά αν είχαν αλλιώς τα πράγματα)

Αποσυνδεδεμένος neraidaa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 04:56:00 pm »
να ρωτήσω κάτι , μπορούν να μας διαθέσουν και στην δευτεροβάθμια για συμπλήρωση ωραρίου πέρα από τα ολοήμερα?

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 05:04:42 pm »
να ρωτήσω κάτι , μπορούν να μας διαθέσουν και στην δευτεροβάθμια για συμπλήρωση ωραρίου πέρα από τα ολοήμερα?

Δεν το νομίζω μιας και η πρόσληψη αφορά αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια.

Αποσυνδεδεμένος si@

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 05:10:15 pm »
Παιδιά είναι σίγουρο ότι τηρούνε σε ποιο γραφείο θα μας στείλουνε βάση της σειράς κατάταξής μας δηλαδή τα μόρια μας (εκτός από αν έχουμε παιδιά ή όχι..) Δηλαδή πού θα ξέρω εγώ ότι αν κάποιος ο οποίος είναι πιο κάτω από μένα πήγε αυτός στην περιοχή που είχα κι εγώ προτίμηση???Αυτό ποιος το καθορίζει?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 05:38:34 pm »
Αν δε βρεθούν καθόλου ώρες στην Πρωτοβάθμια, τότε μπορεί να σε διαθέσουν και στη Δευτεροβάθμια, είναι σίγουρο αυτό που λέω, απλά δε συμβαίνει συχνά.
Για τη σειρά τοποθέτησης παίζουν πάρα πολλά (βύσματα, τέκνα κλπ κλπ)...αν αντιληφθείς ότι αδικήθηκες κυνήγησέ το!!

Αποσυνδεδεμένος f_efi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 05:41:37 pm »
Να διευκρινίσω κάτι μιας και παρατηρώ όλα όσα γράφετε τελευταία. Έχω κληθεί αναπληρωτής με την Α' φάση και θέλω να επισημάνω δύο πράγματα:
1) δεν ανήκουμε στην κατηγορία χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ και μάλιστα όσοι συνάδελφοι έχουν κληθεί και ανήκουν σε αυτή την κατηγορία υπογράφουν ανά μήνα τις ώρες που έχουν κάνει.
2) όπως και στην Α' φάση έτσι και τώρα πολλοί αναπληρωτές θα κληθούν να συμπληρώνουν ωράριο και στα ολοήμερα φυσικά. Ένα παράδειγμα να σας δώσω μόνο...στην περιοχή πρόσληψής μου υπάρχει αναπληρωτής που κάνει λίγες ώρες σε ένα πρωινό σχολείο και συμπληρώνει πολλές ώρες σε άλλα 4 ολοήμερα!!!

Αν κατάλαβα καλά στην νέα ανακοίνωση του υπουργείου λέει οτι είμαστε στο ΕΣΠΑ

"Οι προσλήψεις των ανωτέρω εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία για τη διδασκαλία στα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης» των αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 06:03:12 pm »
Αν κατάλαβα καλά στην νέα ανακοίνωση του υπουργείου λέει οτι είμαστε στο ΕΣΠΑ

"Οι προσλήψεις των ανωτέρω εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία για τη διδασκαλία στα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης» των αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182663
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)