0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην περιοχή μου πήραν 4 άτομα (1 νηπιαγωγό 3 δασκάλους) και οι ανάγκες είναι για τουλάχιστον 9 (4 νηπιαγωγοί, 5 δάσκαλοι) για να πούμε ότι κάπως λειτουργούν οι δομές (όχι στην εντέλεια)
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:17:54 pmΣτην περιοχή μου πήραν 4 άτομα (1 νηπιαγωγό 3 δασκάλους) και οι ανάγκες είναι για τουλάχιστον 9 (4 νηπιαγωγοί, 5 δάσκαλοι) για να πούμε ότι κάπως λειτουργούν οι δομές (όχι στην εντέλεια)emmaki,δεν ανανέωσες την εκπαιδευτική σου άδεια;αλήθεια,τι έγινε φέτος και με τις άδειες;ανακάλεσαν τις παλιές και δεν έδωσαν καινούργιες;ή ήταν και σε αυτό...επιλεκτικοί;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:20:57 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:17:54 pmΣτην περιοχή μου πήραν 4 άτομα (1 νηπιαγωγό 3 δασκάλους) και οι ανάγκες είναι για τουλάχιστον 9 (4 νηπιαγωγοί, 5 δάσκαλοι) για να πούμε ότι κάπως λειτουργούν οι δομές (όχι στην εντέλεια)emmaki,δεν ανανέωσες την εκπαιδευτική σου άδεια;αλήθεια,τι έγινε φέτος και με τις άδειες;ανακάλεσαν τις παλιές και δεν έδωσαν καινούργιες;ή ήταν και σε αυτό...επιλεκτικοί;Η δική μου ανανεώθηκε. Επειδή, όμως, δεν είμαι Ελλάδα, δεν ξέρω τι έγινε με τις υπόλοιπες.... Ξέρω, όμως, ότι μέχρι τις 30/8 η απόφαση δεν είχε πάει εγγράφως στην υπηρεσία μου και δεν ήξερε κανένας τι έπρεπε να κάνω την 1η Σεπτςμβρίου. Τελικά, ένα τηλεφώνημα στην Περιφερειακή και αμέσψς στάλθηκε με φαξ η απόφαση ανανέωσης και δεν χρειάστηκε να τρέχω και να μην φτάνω για να παρουσιαστώ 1/9!!!!!
Ο κλάδος 60.50 σε τι διαφέρει από τον 61; Γνωρίζεται πως ένας νηπιαγωγός κλάδου πε60 μπορεί να πάει στον 60.50; Πρέπει να βγάλεις κάποια σχολή;