0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.
Θα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να συνεχίζουν να υπάρχουν 800 πίνακες για τα επόμενα x-y-z χρόνια! Αφού αλλάζει με τον έναν ή άλλον τρόπο το σύστημα, θα πρέπει από εκεί και πέρα να υπάρχει ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πίνακας από τον οποίον θα γίνονται οι διορισμοί. Ψηφίστηκε, καλώς ή κακώς, μια νομοθεσία (δεν θα σχολιάσω εδώ τα υπέρ και τα κατά) που προβλέπει μια συγκεκριμένη διαδικασία, όπου θα προσμετράται (μειωμένα) και η προϋπηρεσία.Αν κάποιος πιστεύει ότι αδικείται, ε λοιπόν εγώ νοιώθω ότι αδικούμαι ακόμα περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια με τους πολλαπλούς τρόπους διορισμού (βλέπε 30μηνα, 24μηνα, 40%), διότι όταν ορίστηκε ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ, προβλεπόταν ότι σε μερικά χρόνια (η περίφημη μεταβατική περίοδος...) θα ήταν όλοι οι διορισμοί 100% μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ! Και τι έγινε στην πραγματικότητα; Όλοι ξέρουμε..Γι' αυτό να μην ακούω για αδικίες και κλαψουρίσματα, γιατί αν τώρα - όπως αρχικά προβλεπόταν - ίσχυε το 100% ΑΣΕΠ, εγώ (και πολλοί άλλοι) θα ήμουν λογικά διορισμένος! Αλλά όχι.. πρώτα τα 40%, τα 24μηνα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες κατηγορίες! Γι' αυτό.. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ (στην πραγματικότητα μειωμένα μοριοδοτούμενες) ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΣΑΣ! Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα του νέου συστήματος (με το οποίο δεν συμφώνω σε όλα) και αφήστε τις μεταβατικές περιόδους άπειρης χρονικής διάρκειας!
σκεφτομαι τωρα ενα αλλο ενδεχομενο.Καταρχην διαφωνω καθετα με την απαξιωση της προυπηρεσιας του νεου τρομονομου γιατι ανηκω σε αυτους που εχουν επιτυχιες στον ασεπ και εχω τρια χρονια προυπηρεσια με πολλα χιλιομετρα γραμμενα και προσωπικο κοστος οπως η πλειοψηφια εδω μεσα.Τις τελευταιες μερες με βασανιζει το ερωτημα για την αποδοχη η οχι θεσης μακρια απο το σπιτι μου.Δεν σας κρυβω οτι με τα νεα δεδομενα κρινω οτι δεν αξιζει τον κοπο,ΑΛΛΑ επειδη τοσα χρονια ζουμε τον παραλογισμο σκεφτομαι ποιος μου εγγυαται οτι του χρονου δεν αλλαζουν τα δεδομενα και δεν μας λενε οτι ξερετε κατι,αποφασιστηκε η περσινη προυπηρεσια θα μετρησει,οι πινακες θα ξεκλειδωσουν,αρα εσυ παρε μορια και εσυ που εκατσες στο σπιτι σου ας προσεχες.Το λεω αυτο γιατι τα περιμενω ολα πια σε μια χωρα που οι ανθρωποι αγωνιζονται δια βιου για να εξασφαλισουν τα αυτονοητα...Και σας ερωτω ποσο ρισκο μπορει να παρει κανεις αρνουμενος μια θεση ακω-αμω.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pmΗ αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).