0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας το πω λοιπόν πιο σωστά, είναι κοινό μυστικό ότι για το ΕΠΠΑΙΚ παίζει και χοντρό μέσο. Σε κάθε περίπτωση, επειδή ζούμε στην Ελλάδα και έχει καεί η γούνα μας, καλό είναι η ΑΣΠΑΙΤΕ να βγάζει πίνακες με αναλυτικά τα προσόντα των υποψηφίων, εισακτέων και μη, όπως έκανε μέχρι το 2007. Όσο επικρατεί αυτή η αδιαφανής διαδικασία εισαγωγής, είναι λογικό ότι δίνεται στον καθένα το δικαίωμα να υποθετει διάφορα.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 06:57:52 pmΑς το πω λοιπόν πιο σωστά, είναι κοινό μυστικό ότι για το ΕΠΠΑΙΚ παίζει και χοντρό μέσο. Σε κάθε περίπτωση, επειδή ζούμε στην Ελλάδα και έχει καεί η γούνα μας, καλό είναι η ΑΣΠΑΙΤΕ να βγάζει πίνακες με αναλυτικά τα προσόντα των υποψηφίων, εισακτέων και μη, όπως έκανε μέχρι το 2007. Όσο επικρατεί αυτή η αδιαφανής διαδικασία εισαγωγής, είναι λογικό ότι δίνεται στον καθένα το δικαίωμα να υποθετει διάφορα. Όσα μόρια είχα τόσα μου προσμετρήθηκαν.Αδικήθηκες στον υπολογισμό των μορίων σου?Υπάρχει και η ένσταση.Θετικό θα ήταν σίγουρα να αναγράφονται με σαφήνεια τα μόρια των υποψηφίων.Πάντως δεν είναι αρκετή η μη λεπτομερειακή καταγραφή των μοριών για να υποθέτουμε διαφορα...
Σα να μη μας τα λες πολύ καλά κοπελιά... εγώ πάντως όσες περιπτώσεις ξέρω που κάνανε ΣΕΛΕΤΕ μπήκανε αξιοκρατικά με τα προσόντα τους. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι κάποιοι μπορεί να μπαίνουν και πλαγίως ως υπεράριθμοι ας πούμε... αλλά πιστεύω οτι αυτοί που φαίνονται στους πίνακες με τα μόριά τους μπαίνουν αξιοκρατικά.
...στη διαδικασία ενστάσεων. Σου λέει παίρνουμε σε μία σχολή 5 άτομα.
Καλησπερα. Εγώ μπήκα στην ΑΣΠΑΙΤΕ το 2006. Ηταν η τελευταία χρονιά που μετρούσε η εκπαιδευτικη και η επαγγελματική προυπηρεσια. Τι σήμαινε αυτό; Σημαινε ότι είχα τα ιδια μόρια με κάποιοον που είχε μεταπτυχιακό και από κει και περά μετρούσαν τα μόρια μας οσον αφορά το πτυχίο, τις ξένες γλώσσες, και ήταν η πρώτη φορά που είχε μπει το αποδεικτικό των υπολογιστών. Τότε οι θεσεις ηταν 9 και εγώ κατέλαβα την 7η. Αν αποφασιζα να κάνω την επομενη χρονιά τα χαρτιά μου θα είμουν εξω, γιατί απλούστατα δεν θα μετρούσε η <<εμπειρία μου>> αλλά μονο τα μεταπτυχιακά. Γιατί καλά και άξια τα παιδιά που τελειώνουν τα μεταπτυχιακά αλλά δεν μπορεις να πετάς εξω ανθρώπους με προυπηρεσία και εμπειρία. κατά την διάρκεια της φοιτησης μου είχαν έρθει 2 ατομα από ένσταση. Ψάχνοντας λίγο τα πραγματα είδα ότι αυτοί δεν επηρρέαζαν τη θεση μου αλλά πετουσαν εξω τους 2 τελευταιους. Τότε κάποιος μου είχε πει ότι επειδή δεν μπορούσαν να πάρουν τους 2 (που ηθελαν) βγαλαν ελλειπεις τις αιτησεις τις αιτησεις τους. Αυτοι ουτως η αλλως θα καναν ενσταση και θα τους έπαιρναν. Την ιδια χρονια σε μια αλλη ειδικοτητα που ειχε μονο 4 θεσεις ήρθαν απο ενσταση επιπλεον 17!!!!!!!!! Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ!!