0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως κι εμένα ο μεγαλύτερός μου φόβος φέτος είναι μη κάνουν κανένα λάθος στα μόριά μου και μείνω απ'έξω γιατί πραγματικά πρώτη φορά έχω φτάσει τόσο κοντά και τρέμω... Είναι τεράστια αδικία πάντως αν για χάρη κάποιου βίσματος με ακυρώσουν. Θα τρελλαθώ. Εντάξει με ένσταση μπορεί να διορθωθεί το θέμα όμως ποιός περιμένει μέχρι να βγουν οι ενστάσεις και όλη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία... και μετά φοιτάς αναγκαστικά στο β εξάμηνο και κάνεις του χρόνου το α. Χάνεις δηλαδή πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου για μια μ......α.Sorry για τη βρισιά αλλά είμαι πραγματικά φρικαρισμένη...[/quoteΘα σου πρότεινα να ηρεμήσεις και να μην ανησυχείς για τίποτα. Εαν τα μόρια σου είναι αρκετά (σύγκρινε τα με τα μόρια παλαιών υποψηφίων), ησύχασε και προετοιμάσου να ξαναγίνεις φοιτήτρια!Όποιος ομως, έχει λίγα μόρια, καλό θα είναι να είναι ρεαλιστής για να μην απογοητευτεί...
Παράθεση από: dfng στις Οκτωβρίου 01, 2010, 03:34:49 pmΣτο ευχομαο Χαρα!! Κι εγω το θελω πολυ....για τι ειδικοτητα εκανες?ΠΕ 10 Κοινωνιολόγων (κατατρεγμένη και πολύπαθη ειδικότητα)! Εσύ;
Στο ευχομαο Χαρα!! Κι εγω το θελω πολυ....για τι ειδικοτητα εκανες?
Παράθεση από: lena777 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 05:33:17 pmΠάντως κι εμένα ο μεγαλύτερός μου φόβος φέτος είναι μη κάνουν κανένα λάθος στα μόριά μου και μείνω απ'έξω γιατί πραγματικά πρώτη φορά έχω φτάσει τόσο κοντά και τρέμω... Είναι τεράστια αδικία πάντως αν για χάρη κάποιου βίσματος με ακυρώσουν. Θα τρελλαθώ. Εντάξει με ένσταση μπορεί να διορθωθεί το θέμα όμως ποιός περιμένει μέχρι να βγουν οι ενστάσεις και όλη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία... και μετά φοιτάς αναγκαστικά στο β εξάμηνο και κάνεις του χρόνου το α. Χάνεις δηλαδή πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου για μια μ......α.Sorry για τη βρισιά αλλά είμαι πραγματικά φρικαρισμένη...[/quoteΘα σου πρότεινα να ηρεμήσεις και να μην ανησυχείς για τίποτα. Εαν τα μόρια σου είναι αρκετά (σύγκρινε τα με τα μόρια παλαιών υποψηφίων), ησύχασε και προετοιμάσου να ξαναγίνεις φοιτήτρια!Όποιος ομως, έχει λίγα μόρια, καλό θα είναι να είναι ρεαλιστής για να μην απογοητευτεί... Τα μόριά μου είναι αρκετά και κανονικά πρέπει να μπω αλλά ξέρω γω... ακούω και όλ'αυτά που γίνονται με τα βίσματα και δεν ξέρω τι να περιμένω. εμένα με πειράζει η αδικία. Αν είναι να μη μπω γιατί κάποιος άλλος έχει περισσότερα μόρια το δέχομαι. Όχι όμως να με βγάλουνε απ'τη μέση με ύπουλο τρόπο. Αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ.Τέλος πάντων όπως και να έχει αυτή τη βδομάδα βγαίνουνε... και θα ησυχάσουμε ...
Στα αλήθεια ο Παπανδρέου με ένα μόνο μεταπτυχιακό πως στο διάολο έγινε προθυπουργός;;; Eίμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε ΑΣΕΠ θα κόβονταν από άλλους που έχουν διδακτορικά.
Ούτως ή άλλως από τον επόμενο Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν τα 6μηνα προγράμματα παιδαγωγικής κατάρτισης από τα Πανεπιστήμια, οπότε θα τελειώσει και το "μονοπώλιο" της ΑΣΠΑΙΤΕ.
Ενα συνηθισμένο κολπάκι της Ασπαίτε είναι να παίρνουν 1 επιπλέον.πχ εαν υπάρχουν 5 θέσεις αδικούν τον 5το(βγάζοντας ηθελημένα ενα πτυχίο) και παίρνουν τον 6το στην θέση του.Ο 5τος κανει ένσταση και μπαίνει και αυτος....Ελλαδάρα!Τωρα όσο αφορα για την αδικία ειναι μεγάλη!Ο μαθηματικός με 1 πτυχιο διορίζεται και ο πληροφορικός θέλει,πτυχίο,μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες.Ολα αυτα για να πάρει κάποτε τον μισθμό του μαθηματικού...Του μαθηματικού που συν της άλλης του χει φάει και την δουλειά σε πολλές περιπτώσεις...Ερώτηση 1:γιατί η ασπαίτε δεν δίνει τα πιστοποιητικά με χρήματα κατ΄ευθείαν;;;Το μεταπτυχιακο και οι γλώσσες δεν θέλουν λεφτά;;;Τα γαλλικα χρειάζονται για να γίνεις παιδαγωγός;Το σύστημα ειναι καλά δουλεμένο...Ολοι στο κόλπο,όλοι στο εμπόριο,όλοι στην ελπίδα...Καλημέρα σε όλους σας και καλό χειμώνα.Και αν η ασπαίτε δεν γνωρίζει ότι γίνονται αυτά τα κολπάκια ας με πάρει ένα τηλέφωνο να τους πω περιπτώσεις...Αν έχουν το θάρρος να το κάνουν...Οι παιδαγωγοί κατα τα άλλα...Ερώτηση 2:Πως γίνεται όποιος κατέχει πολλες γλώσσες να γίνεται παιδαγωγός;Εκεί στην ασπαίτε δεν κρίνεται κανένας ακατάλληλος;Ολοι όσοι είναι γλωσσομαθείς πρέπει να γίνουν παιδαγωγοί; Και αν ναι, τι μαθήμα κάνουν;Ας στελνουν τα πτυχία στο σπίτι.Τι ταλαιπωρούν τον κόσμο με τα δρομολόγια...