0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θέμα είναι πως ούτε με την ένσταση δικαιώνεσαι. Σου απαντούν ένα "ορθά βαθμολογηθήκατε" και απο εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί δεν γίνονται άλλες ενστάσεις. ομοιοπαθούσα carmen2010 σκοπεύεις να κάνεις κάτι για την αδικία; εγώ εχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο.
Εμένα συνάδελφοι, μου λένε ότι δεν έκανα τραπεζική κατάθεση, της οποίας την απόδειξη και έχω. Έτσι λοιπόν, πρέπει να καταθέσω άλλα 30 τα οποία δεν μου εγγυάται κανείς πως θα πάρω πίσω...Σε τί κόσμο ζούμε.....
Παράθεση από: fzappa στις Οκτωβρίου 12, 2010, 09:02:45 pmΕμένα συνάδελφοι, μου λένε ότι δεν έκανα τραπεζική κατάθεση, της οποίας την απόδειξη και έχω. Έτσι λοιπόν, πρέπει να καταθέσω άλλα 30 τα οποία δεν μου εγγυάται κανείς πως θα πάρω πίσω...Σε τί κόσμο ζούμε.....οποτε μαλλον αναφερεσαι σε αντιγραφο της αποδειξης.....
Καταρχήν να σας πω συγχαρητήρια για το forum σας.Είναι η πρώτη φορά που στέλνω μήνυμα αν και σας παρακολουθώ πολύ καιρό. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένη γιατί μόλις είδα τα αποτελέσματα της ασπαιτε. Μου συνέβη και εμένα το ίδια με την/τον φίλη/ο pikr. Έκανα πέρσυ τα χαρτιά μου για την ασπαιτε και μου μέτρησαν κανονικά όλα τα μόρια αλλά δε μπήκα γιατί υπήρχαν άλλα άτομα με περισσότερα μόρια από εμένα(λογικό). Φέτος όμως πήρα άλλο ένα πτυχίο ξένης γλώσσας και εγώ θεώρησα σχεδόν σίγουρη της εισαγωγή μου(λάθος μου!!!!) Γιατί αυτοί οι κύριοι της ασπαιτε φέτος δε μου μέτρησαν κανένα πτυχίο ξένης γλώσσας???Αν τα είχαν υπολογίσει σωστά θα είχα μπει δεύτερη και με διαφορά. Μήπως τελικά αυτό είναι κόλπο για να πάρουν και τα 30 ευρω της ένστασης???Τι να πω!!!! Αυτά μόνο στη Ελλάδα γίνονται!!!