0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρα τηλέφωνο το υπουργείο σήμερα, να ρωτήσω τι γίνεται... μου είπαν οτι έχουν τουλάχιστον 800 κενά αναπληρωτές ΠΕ06 Αττική-ΑΚΩ ή ΑΜΩ,δε σκέφτηκα να ρωτήσω- που πρέπει να καλύψουν,αλλά δεν υπάρχουν λεφτά αυτή τη στιγμή.Περιμένουν,λέει, αλλά θα γίνουν κι άλλοι διορισμοί...Ntelaki, κι εγώ χτες βράδυ ίδια κατάσταση ήμουν,ήθελα απλά να τα παρατήσω, δεν άντεχα άλλο...αλλά θα δούμε, there may be hope yet!:)
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:59:48 pmΠαράθεση από: K06 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:38:30 pmΠερυσι, Joanna, και με 0 μόρια δούλευαν...φέτος πως τα κατάφεραν...Δούλεψαν πέρσι με 0 μόρια;! Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες!Δεν ξέρω αν θα δουλέψουν φέτος με 0 μόρια, αλλά θα δουλέψουν ακόμη αρκετοί από αυτούς που έχουν κάμποσα...Η αλήθεια είναι πάντως ότι κάτι είχαν με την ειδικότητά μας φέτος...Και λίγο λαμβάνω υπόψη μου αυτό που ισχυρίζονται ότι πλεονάζουμε και γι'αυτό δεν έκαναν διορισμούς.Ε τότε, γιατί παίρνουν τόσους αναπληρωτές;προφανως θα εννοουσε ωρομισθιους σε ορισμενες περιοχες. για τα 0 μορια λεω. παντως για το τελευταιο που λες , το αναρωτιομουν κ εγω χθες το βραδυ. θα μπορουσε να κανει διορισμους μονο στην α'βαθμια. τουλαχιστον ας επαιρνε μονο τους διοριστεους του ΑΣΕΠ. που κ παλι θα υπηρχαν αναγκες κ ουτε κ αυτοι θα εφταναν. αλλα θα καλυπτε καπως τα πιλοτικα.
Παράθεση από: K06 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:38:30 pmΠερυσι, Joanna, και με 0 μόρια δούλευαν...φέτος πως τα κατάφεραν...Δούλεψαν πέρσι με 0 μόρια;! Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες!Δεν ξέρω αν θα δουλέψουν φέτος με 0 μόρια, αλλά θα δουλέψουν ακόμη αρκετοί από αυτούς που έχουν κάμποσα...Η αλήθεια είναι πάντως ότι κάτι είχαν με την ειδικότητά μας φέτος...Και λίγο λαμβάνω υπόψη μου αυτό που ισχυρίζονται ότι πλεονάζουμε και γι'αυτό δεν έκαναν διορισμούς.Ε τότε, γιατί παίρνουν τόσους αναπληρωτές;
Περυσι, Joanna, και με 0 μόρια δούλευαν...φέτος πως τα κατάφεραν...
Λοιπόν παιδιά μην σκάτε..... Χθες απογοητεύτηκα και έκλαιγα και έλεγα πως θα τα παρατήσω.... Μόλις μίλησα με μια φίλη μου που είναι στο υπουργείο και με καθησύχασε.... Θα πάρουν πολλούς ακόμα και πολύ πιθανόν ΑΚΩ.... Το ίδιο ισχύει και για τους ΑΜΩ.... Απλά μην περιμένετε νέα μέσα σε αυτή την εβδομάδα σίγουρα! Μέχρι να παρουσιαστούν και να ξαναμετρήσουν τα κενά! Μου είπε υπομονή!!! Ειδικά Αθήνα (κυρίως δυτική) υπάρχουν πάρα πολλά κενά!ΥΓ: Έχει δηλώσει κανένας από εσάς για ΑΜΩ
Παράθεση από: ntelaki στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:44:57 pmΛοιπόν παιδιά μην σκάτε..... Χθες απογοητεύτηκα και έκλαιγα και έλεγα πως θα τα παρατήσω.... Μόλις μίλησα με μια φίλη μου που είναι στο υπουργείο και με καθησύχασε.... Θα πάρουν πολλούς ακόμα και πολύ πιθανόν ΑΚΩ.... Το ίδιο ισχύει και για τους ΑΜΩ.... Απλά μην περιμένετε νέα μέσα σε αυτή την εβδομάδα σίγουρα! Μέχρι να παρουσιαστούν και να ξαναμετρήσουν τα κενά! Μου είπε υπομονή!!! Ειδικά Αθήνα (κυρίως δυτική) υπάρχουν πάρα πολλά κενά!ΥΓ: Έχει δηλώσει κανένας από εσάς για ΑΜΩ
Οσοι εκπαιδευτικοι προσληφθηκατε χθες,παρακαλω διαβαστε στο esos.gr, τις οδηγιες που εστειλε το υπουργειο προς τις διευθυνσεις και προσεξτε εκει που λεει οτι "δεν προσεληφθησαν ως αναπληρωτες................." Τι καταλαβαινετε??οτι οσοι προσεληφθησαν μεσω εσπα δε θεωρουνται αναπληρωτες?
καταρχας σε ευχαριστω προσωπικα για την επισημανση στο esos.gr,την οποια δεν αντιληφθηκα.προφανως δεν θεωρουμαστε αναπληρωτες καθως μας κατονομαζει ως πρωτη φαση.συνεπως δεν ειμαστε η πολυαναμενομενη β φαση αναπληρωτων.παρολα αυτα αναφερει ξεκαθαρα οτι θα ειμαστε ολοι πληρους ωραριου(24 ωρες κι οχι λιγοτερες) και η προυπηρεσια λαμβανεται κανονικα υποψη οπως στους αναπληρωτες.προφανως δεν φαινομαστε πουθενα να επιβαρυνουμε το ελλειμμα αυτου του απαραδεκτου τοπου,μιας και η χρηματοδοτηση ειναι εξ ευρωπης.ας ελπισουμε κι αλλοι συναδελφοι να προσληφθουν συντομα...ας ειναι κι απ το εσπα.δυστυχως παρακαλαμε για τα αυτονοητα...στη διευθυνση που εκανα το πρωι αναληψη υπηρεσιας μια "εκπαιδευτικος" υπευθυνη για της ατιτησεις μας,σχολιασε με θρασος:"δεν φτανει που σας παιρνουν,θελετε να ξερετε και ποσες ωρες θα εχετε?οσες ειναι,αυτες θα παρετε."τα παραπανω ηταν απαντηση στην ερωτηση αν υπαρχει συμβαση με τους ορους.
ντροπη και ονειδος εν γενει στην παιδεια!!!!ανεπιτρεπτο να υπογραφουμε στα τυφλα και να παρακαλαμε να μας ενημερωσουν βολεμενοι "συναδελφοι" σε γραφεια,οι οποιοι δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους σε σχολικη αιθουσα...και ουτε προκειται μιας και οι αποσπασεις επανηλθαν πριν καλα καλα διακοπουν,οπως υποσχονταν...
Έχει τα μόρια και από δίπλα λέει σε ποια περιοχή υπάγεται κάθε δημοτικό σχολείοhttp://www.ypepth.gr/el_ec_category2035.htm