0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω μιλουσα για ηρακλειο!!αρκουδιτσα αν εσυ εχεις κανενα γνωστο στην αθμια παρε να μαθεις αν υπαρχουν ακομη κενα και αν ειναι εντος πολης???http://www.darksface.com/profiles/blogs/5190533:BlogPost:285754?ref=nfκαι δειτε κι αυτο!!!!ετσι, για να ελαφρυνω το κλιμα!!γιωτα αφιερωμενο στο παιδακι σου για τις ωρες που δεν θα τρωει!!!
Κι εγώ πιστεύω πως δε γίνεται να εξαφανίστηκαν έτσι όλα τα περσινά κενά. Και πέρσι έλεγαν πως θα πάρουν λίγους αναπληρωτές, γιατί θα κατέβαζαν από τη δευτεροβάθμια αλλά πήρε το μεγαλύτερο αριθμό αναπληρωτών σε σχέση με άλλες χρονιές. Να δεχτούμε ότι θα πάρει λιγότερα άτομα, ναι, αλλά δε νομίζω να χουμε δραματικές αλλαγές. Υπομονή, λοιπόν, (όσο γίνεται) και ψυχραιμία!
εμενα γιατι μου ειπαν "αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχουν κενα" λετε μετα απο μια ωρα να προκυψουν??? ?
Συνάδελφοι ειλικρινά μην ακούτε βλακείες!!Κενά υπάρχουν!! Μαθαίνω συνεχώς για κενά στον νομό μου, δεν γίνεται να εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας τα περσινά κενά!! Τι είναι κουνελάκια που τα βάζει ο μάγος - μάγισσα - στο καπέλο και εξαφανίζονται; Αν είναι δυνατόν!Απλά αυτό που γίνεται είναι το εξής: προτεραιότητα έχουν μόνο οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί και εμάς μας έχουν.... να μην το πω. Όποιος από εμάς πάει φέτος σε σχολείο και δεν συμμετάσχει σε απεργείες θα είναι πολύ βλάκας... Συγνώμη αλλά έχω φτάσει στα όρια μου με αυτά που γίνονται.
μολις εριξα μια ματια στις τοποθετησεις των υπεραριθμων στη Δ. Αττικη. ενω υπαρχουν υπεραριθμοι φιλολογοι καλεσαν και 14 αναπληρωτες στη συγκεκριμενη περιοχη, δεν ξερω αν αυτο σημαινει τιποτα.να παρω και γω στο υπουργειο να ρωτησω ποτε θα καλεσει η β/βαθμια η θα γελαν και τα ντουβαρια?