0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας ειμαι νεο μελος.και τοσο ασχετη που μπηκα με το ονομα μου το οποιο ειναι και πολυ συνηθισμενο το ατιμο.χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη μετεωρη αγγλικου.και σας ενημερωνω οτι αν και 400κατι στον πινακα εχω ακομα ελπιδες.γελαει κανεις?ολοι ισως?
λιγες ωριτσες ελειψα και τα νεα πραγματικα τρεχουν!!!!!γιαννη, εχω λιωσει!!!!!που το σκαρφιστηκες παλι αυτο???ειδες αμα δεν εχεις τι να κανεις ολη μερα????μαθαινεις και τα κρυφα σου ταλεντα!!!!!πραγματικα δεν αντεχω αλλο να καθομαι, θελω να δουλεψω,,,,,,,το πιο πιθανο ειναι οντως να μας καλεσουν απο τα τελη της αλλης βδομαδας,,, θεου θελοντος και διαμαντοπουλου επιτρεποντος!!!!!(ελπιζω να τα εγραψα σωστα),,,,γιωτα γιατι δεν δοκιμαζεις αυριο να παρεις τον κυριουλη και να τον ρωτησεις αλλα μην περιμενεις απαντηση,,, βαλε απλα να παιξει το γνωστο πλεον ασμα ¨''' απο δευτερα"""" χαχαχαχαχαχ!!!! μπορει ετσι να του ανεβασεις λιγο τη διαθεση και να σου απαντησει κατι πιο συγκεκριμενο,,, εκτος αν ειναι κανενας κουλτουριαρης, οποτε το αφηνω σε εσας γιατι εγω οπως ελεγε ο Κοντος στη σχολη I love subculture!!!! πω πω, τι θυμηθηκα,,, ξαφνικα αρχισε να μου λειπει η σχολη, καλα ημασταν!!!!!
Κοντος!!! πωωωωωωωωωωωωω, που τον θυμηθηκες! μορφη ηταν ο ανθρωπος, μονο που σε μας ελεγε I love red-heads!!! λοιπον πηρα τηλεφωνο, δεν εχουν καμια ενημερωση ακομα, Δευτερα ολοκληρωνονται οι αποσπασεις και μετα θ'αρχισουν ν'ασχολουνται με τους αναπληρωτες. κατα πασα πιθανοτητα μεσα στην επομενη βδομαδα ΙΣΩΣ καλεσουν για α/βαθμια. η β/βαθμια μαλλον θ'αργησει κι αλλο. στο τελος μου ειπε να παρω απο Δευτερα...εκει πλεον μ'επιασε νευρικο γελιο, τον ευχαριστησα κι εκλεισα!
σε μας ακομα δεν ηρθε. να το δω κι αυτο και θα βγω μετα στο μπαλκονι να κακαριζω!
Κόντος, αρκουδίτσα , στην Θεσ/κη. εκανε κάτι απίθανα μαθήματα, μουσική και κοινωνικά κινήματα, σημειολογία κτλπ. τύπος πέρα από τα στερεότυπα των καθηγητών παν/μίου.
Με προυπηρεσια.οση προλαβα δηλαδη μεχρι που εκλεισαν οι πινακες.εγω παιδια φοβαμαι οτι θα γινει μια φαση μονο.Θα παρει καμια τρακοσαρια και τελος.η β'αθηνας για παραδειγμα που με πηρε περυσι δεν εχει ουτε ενα κενο φετος.Εχω φτασει να κανω δεησεις μηπως με παρουν εστω ωρομισθια.καλως σας βρηκα παιδες.
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 02:04:03 pmΚόντος, αρκουδίτσα , στην Θεσ/κη. εκανε κάτι απίθανα μαθήματα, μουσική και κοινωνικά κινήματα, σημειολογία κτλπ. τύπος πέρα από τα στερεότυπα των καθηγητών παν/μίου.αυτον εννοω και γω...ηταν απο τους λιγους που δεν εχασα ουτε μια ωρα!Χαρα και συ β/βαθμια? πριν πας στο Μιλανο, παμε απο το Ζαλογγο?