0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την Θεσσαλονίκη πάντως προς τις περιοχές Γ΄Δ΄Ε΄Θεσσαλονίκης δεν υπήρχαν αποσπάσεις ( ή εμένα μου φαίνεται;) αυτό σημαίνει οτι για αυτές τουλάχιστον τις περιοχές θα υπάρχουν κενά φαντάζομαι...
η εντοπιοτητα δεν σχετιζεται με την τοποθετηση καθως σημασια εχουν οι επιλογες καποιου ,αν εχει βαλει το κουτακι και τα μορια του για καθε τοποθετηση σε περιοχη αναπληρωσης .
Παράθεση από: new_pe06 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:41:55 amΓια την Θεσσαλονίκη πάντως προς τις περιοχές Γ΄Δ΄Ε΄Θεσσαλονίκης δεν υπήρχαν αποσπάσεις ( ή εμένα μου φαίνεται;) αυτό σημαίνει οτι για αυτές τουλάχιστον τις περιοχές θα υπάρχουν κενά φαντάζομαι...για τη Θεσσαλονικη η Α' περιοχη ειναι ολη η ανατολικη Θεσσαλονικη και η
Αν υποθεσουμε οτι δυο υποψηφιοι αναπληρωτες για την ιδια περιοχη διαφερουν ως προς τα μορια τους ,προηγειται αυτος που εχει αριθμητικα τα περισσοτερα μορια για προσληψη σ αυτη την περιοχη.1) Υποψηφιοι που εχουν και οι δυο δηλωσει την Α' Αθηνας Α' αθηνας 1ος υποψηφιος 30,3 μοριαΑ' Αθηνας 2ος υποψηφιος 30 μορια προσλαμβανεται στην Α' Αθηνας (εννοειται οτι εκει εχει υπαρξει βεβαια κενο) ο πρωτος υποψηφιος .2)Εννοειται επισης οτι αν ο δευτερος εχει δηλωσει και το κουτακι ενω ο πρωτος δεν εχει δηλωσει το κουτακι(και δεν εχει δηλωσει στις προτιμησεις του την Α' Αθηνας) ο τυχερος για την Α' Αθηνας ειναι σ αυτη την περιπτωση ο δευτερος κι ας εχει λιγοτερα μορια .3)Τελος αν και οι δυο εχουν δηλωσει το κουτακι προηγειται εννοειται αυτος με τα περισσοτερα μορια για την Α' Αθηνας .(αν βεβαια ο πρωτος υποψηφιος δεν πετυχε τοποθετηση μεσα στις επιλογες του)
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 02:08:56 amΑν υποθεσουμε οτι δυο υποψηφιοι αναπληρωτες για την ιδια περιοχη διαφερουν ως προς τα μορια τους ,προηγειται αυτος που εχει αριθμητικα τα περισσοτερα μορια για προσληψη σ αυτη την περιοχη.1) Υποψηφιοι που εχουν και οι δυο δηλωσει την Α' Αθηνας Α' αθηνας 1ος υποψηφιος 30,3 μοριαΑ' Αθηνας 2ος υποψηφιος 30 μορια προσλαμβανεται στην Α' Αθηνας (εννοειται οτι εκει εχει υπαρξει βεβαια κενο) ο πρωτος υποψηφιος .2)Εννοειται επισης οτι αν ο δευτερος εχει δηλωσει και το κουτακι ενω ο πρωτος δεν εχει δηλωσει το κουτακι(και δεν εχει δηλωσει στις προτιμησεις του την Α' Αθηνας) ο τυχερος για την Α' Αθηνας ειναι σ αυτη την περιπτωση ο δευτερος κι ας εχει λιγοτερα μορια .3)Τελος αν και οι δυο εχουν δηλωσει το κουτακι προηγειται εννοειται αυτος με τα περισσοτερα μορια για την Α' Αθηνας .(αν βεβαια ο πρωτος υποψηφιος δεν πετυχε τοποθετηση μεσα στις επιλογες του)χαχα φοβερη!!ευχαριστω ιντιιντ..